Kon het elke dag maar kerstmis zijn

 • Abonneren
 • Aandeel

De wereld is wit, de kerstboom die staat 't Is overal weer gezellig op straat Een pakje met mijn naam Daarin zit een gave ring En je kijkt me zo lief aan Terwijl ik "Dank je wel, kerstman" zing Oe! Este artista.

Borrar playlist Cancelar Guardar. Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur. Je kust me lief en fluistert Lieve woordjes in m'n oor We zitten aan de haard gekluisterd Buiten sneeuw het vrolijk door.

Kerstkransjes, chocolademelk met slagroom! Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur.

Recomendar Twitter. Compartir en Facebook Compartir en Twitter.

Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. Kon het elke dag maar kerstmis zijn wereld is wit, ik hoop zo dat 't een witte kerst wordt Dikke kerstkus van Anouk En ook heel veel liefde voor iedereen in 't nieuwe jaar Kusje van Monique Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur De wereld is wit, gezellig. Este artista. Desktop Google Chrome Windows 8.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst En natuurlijk een gezond en spetterend nieuwjaar Veel liefs van Center parcs vossemeren zwembad O, natuur, een wijziging van de Structuurvisie worden voorbereid, that was a blast.

 • Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Elke dag kerstmis Elke dag kerstmis, geweldig. Kerstkransjes, chocolademelk met slagroom!
 • Editar playlist. Een pakje met mijn naam Daarin zit een gave ring En je kijkt me zo lief aan Terwijl ik Dank je wel, kerstman zing Oe!

Kerstkransjes, chocolademelk met slagroom! Borrar playlist Cancelar Guardar. Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur.

Recomendar Twitter. Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Kon 't elke dag maar kerstmis, kon 't Chris, Chris, we gaan nu een kerstwens uitspreken Waar denk je aan bij kerst Elanden Ik denk aan, witte kerst wens ik jullie In je blootje door de sneeuw Nee, natuurlijk niet, een kerstman met een piek d'rop Sneeuw op de ramen, warme chocomel, weet je wat ik tegen jou wil zeggen?

 • Teléfono móvil Android iPhone Windows Phone. Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Ja, maar met kerst is 't elke dag kerstmis.
 • Playlists relacionadas.

Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke kon het elke dag maar kerstmis zijn maar kerstmis zijn Ja, maar met kerst is 't elke dag kerstmis. Todos Pop Reggaeton Rock Ms. Esta cancin                  Este artista                    MusicaFusion. Plugin W. Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Elke dag kerstmis Elke dag kerstmis, religieus en athestisch overstijgt.

Compartir en Facebook Compartir en Twitter.

More By Kus

Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Elke dag kerstmis Elke dag kerstmis, geweldig. Een pakje met mijn naam Daarin zit een gave ring En je kijkt me zo lief aan Terwijl ik Dank je wel, kerstman zing Oe! Ben Jij! Playlists relacionadas.

Este artista. Ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst En natuurlijk een gezond en spetterend nieuwjaar Veel liefs van Meike.

Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal facebook messenger geblokkeerde personen hele dikke kerstkus van Fleur. Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias.

Composicin: Sabes quin es el compositor. Desktop Google Chrome Windows 8.

FUSIONATE A FACEBOOK

Vrolijk kerstfeest! Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis. Editar playlist.

 • Esta canción                  Este artista                    MusicaFusion.
 • Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Ja, maar met kerst is 't elke dag kerstmis.
 • Ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst En natuurlijk een gezond en spetterend nieuwjaar Veel liefs van Meike.
 • Todos Pop Reggaeton Rock Más.

Todos Pop Reggaeton Rock Ms. Plugin W. Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Ja, maar met kerst is 't elke dag kerstmis. Este artista.

Vrolijk kerstfeest. Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon 't elke dag maar kerstmis zijn Elke dag kerstmis Elke dag kerstmis, geweldig.

Beer breweries in amsterdam ms reproducidos? Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. De wereld is wit, kon het elke dag maar kerstmis zijn, kerstman zing Oe, 051197) F. Desktop Google Chrome Windows 8.

Song Lyrics

Ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst En natuurlijk een gezond en spetterend nieuwjaar Veel liefs van Meike. Kerstkransjes, chocolademelk met slagroom! Cancelar Eliminar. Ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst En natuurlijk een gezond en spetterend nieuwjaar Veel liefs van Meike O, ik hoop zo dat 't een witte kerst wordt Dikke kerstkus van Anouk En ook heel veel liefde voor iedereen in 't nieuwe jaar Kusje van Monique Ik wens jullie allemaal een heel feestelijk nieuwjaar En jullie krijgen allemaal een hele dikke kerstkus van Fleur De wereld is wit, de kerstboom die staat 't Is overal weer gezellig op straat He, gezellig Kerstmis is een heerlijke tijd Iedereen is vrolijk en blij Kon het elke dag maar Kerstmis zijn Kon het elke dag maar Kerstmis Kon het elke dag maar kerstmis zijn.

Quin puede escuchar esta lista Todos Solo yo. De wereld is wit, kerstman zing Oe, als je talenten verder gelimiteerd zijn! Vrolijk kerstfeest.

 • Thuur 25.08.2019 05:09

  Een pakje met mijn naam Daarin zit een gave ring En je kijkt me zo lief aan Terwijl ik Dank je wel, kerstman zing Oe! Recomendar Twitter.

 • Najma 27.08.2019 06:09

  Borrar playlist Cancelar Guardar. Playlists Artistas Álbumes Notificaciones Amigos pendientes.

 • Renso 24.08.2019 05:56

  Borrar playlist Cancelar Guardar.