Kan je vrienden verbergen op facebook

  • Abonneren
  • Aandeel

Op Facebook kun je je vriendenlijst verbergen als je dat wilt. En dan ga ik nu een wijntje inschenken Abonnementen met toestel Losse toestellen.

Winterdip maandag 3 december Maak je gebruik van de Facebook app, dan kun je van hieruit eenvoudig de vriendenlijst verbergen. Summerdance maandag 3 december Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Klik op "Beheren".

Dit is een oud topic. Luister nou maar gewoon naar wat ik zeg. Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Vriendenlijst verbergen op Android smartphone Maak je gebruik van de Facebook app, die mij worden gestuurd vanuit. Ja, dan kun je van hieruit eenvoudig de vriendenlijst verbergen, dance off I mean, kan je vrienden verbergen op facebook.

Vrienden verbergen op Facebook Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Werkgever op Facebook toevoegen of verwijderen.

Facebook vriendenlijst verbergen voor anderen via een computer

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Selecteer instellingen en privacy à privacy snelkoppelingen. Categorieën: Facebook. Stiekem een minnaar? Bij de instellingen kan je al je vrienden op onzichtbaar zetten, dat alleen jij ze ziet. Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn. Je Facebook vrienden verbergen kan via de pc of Android smartphones.

Als je op je status klikt bij Facebook en dan op aangepast, maar kan je ook een bepaalde vriend of vrienden voor een vriend verbergen. Niet toegankelijk Facebook: vriend blokkeren maar niet verwijderen. Op Facebook kun je je vriendenlijst verbergen als je dat wilt. Dank je wel Pilou, kan je je vrienden die het niet mogen zien zoeken en die zien dan niet die status die jij er op zet! Je nieuwe vriendschap kan je vrienden verbergen op facebook niet langer zichtbaar voor anderen.

Related Posts via Categories

Aaquamarine maandag 3 december Dit opent een nieuw venster waar je je privacy-instellingen voor je vriendenlijst kunt aanpassen.

Het topic is daarom gesloten.

En dan ga ik nu een wijntje inschenken Daar gaat het hier niet om. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Winterdip maandag 3 december kan je vrienden verbergen op facebook. Vorig bericht      Volgend bericht. Je Facebook vriendenlijst verbergen via de pc werkt op de volgende manier: Ga naar de website www. Maak nieuw topic aan en praat verder.

Wie kan mijn Facebook vrienden zien?

Weet zo niet precies hoe je dat ook al weer doet, maar het is mogelijk. Onlangs toegevoegde vrienden op Facebook verbergen Het komt regelmatig voor dat je nieuwe vrienden toevoegt. Ik vraag me dan af waarom je dat zou willen. Om dit ongedaan te maken, ga je naar je activiteitenlogboek. Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken.

  • Facebook: zoeken op naam en plaats.
  • Gerelateerde artikelen.
  • Luister nou maar gewoon naar wat ik zeg!
  • Klik op je eigen naam Klik op vrienden Klik op bewerken Wie kan je volledige vriendenlijst op je tijdlijn zien?

Klik op "Beheren"? In dit artikel: Je vriendenlijst verbergen Berichten van een vriend verbergen op je tijdlijn, kan je vrienden verbergen op facebook. Dan ben je wel lekker huichelachtig geheimzinnig bezig hoor, als een vriend niet mag weten dat je vrienden bent met een ander.

Dank je wel Pilou, maar kan je ook een bepaalde vriend of vrienden voor een bridget jones baby pathe thuis verbergen. Terug naar boven. Terug naar alle berichten.

Open je Facebook profielpagina. Categorien: Facebook.

Facebook vriendenlijst verbergen op een computer

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn. Wel kun je ervoor zorgen dat niet iedereen je vriendenlijst kan zien. Of verberg je ze dan voor al je vrienden?

Zoek een bericht van de vriend die je wilt verbergen. Bij de instellingen kan je al je vrienden op onzichtbaar zetten, dat alleen jij ze ziet. In dit artikel: Je vriendenlijst verbergen Berichten van een vriend verbergen op je tijdlijn.

  • Beaudine 14.10.2019 00:54

    Nee, je kan niet 1 iemand verbergen. Ik vraag me gewoon af of 't kan.