Huis kopen in amstelveen westwijk

  • Abonneren
  • Aandeel

Met aan de voorzijde gelegen aan - en met uitzicht op — plantsoen. Huis verkopen in Amstelveen Natuurlijk kunt u ook uw woning of appartement verkopen in Amstelveen via onze site.

De Makelaers. Anna Polaklaan 30 PX, Amstelveen. Oud Mijl 27 PD, Amstelveen. For English translation see below! Wij mogen met trots dit 3-kamer hoek appartement gelegen in het geliefde Stadshart van Amstelveen aanbieden

Basis kenmerken: AR - 83 m - 3 kamers - galerijflat. Langs de Amstel, nabij de brug bij Ouderkerk ligt deze karakteristieke en sfeervolle monumentale woning m2 met een enorm diepe Geschakelde woning.

Inclusief "Prijs op aanvraag". De Makelaers. Hierdoor is er veel vraag naar goede koopwoningen in Amstelveen.

Zonnig appartement met tuin!

Huis kopen in Amstelveen

In de rustige en kindvriendelijke Amstelveense wijk Middenhoven bieden wij deze fijne eengezinswoning aan. Wilt u een herenhuis in Amstelveen kopen? Anna Polaklaan 2 PX, Amstelveen. Bouwperiode Voor In de afgelopen 14 dagen is de vraagprijs van koopwoningen in Amstelveen met 2.

Oppervlakte geen voorkeur. Maak snel een afspraak om dit luxe en hoogwaardig geren Wilt u een herenhuis in Amstelveen kopen. Aan complimenten geen gebrek bij het beschrijven van Basis kenmerken: VJ - m - 5 kamers - eengezinswoning.

Makelaars in Amstelveen

Wind makelaars. Bussen en trams verbinden Amstelveen met Amsterdam, maar ook verbindingen naar andere steden zijn uitstekend. Pas toe.

De Schulp 9 NA, Amstelveen! Deze woning met een vrij moderne Sinjeur Semeynsstraat 4 LE, Amstelveen. Goed ingedeeld 3-kamer appartement van ca. Aangeboden huurwoningen.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Amsterdam en Schiphol zijn zeer goed bereikbaar wat wonen in Amstelveen erg aantrekkelijk maakt. Sinjeur Semeynsstraat 4 LE, Amstelveen. Ideaal voor starter, expat of verhuur! Basis kenmerken: TT - m² - 6 kamers - eengezinswoning. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

  • Met aan de voorzijde gelegen aan - en met uitzicht op
  • DAM Housing.
  • Vrijstaande woning.
  • Aan de voorzijde biedt de woning vrij uitzicht

Troubadour DB, keurig onderhouden eengezinswoning met heerlijk diepe achtertuin in de geliefde wijk Bankras tegen het Stadshart van Amstelveen. PRO makelaars? JAAP weet alles over de woningmarkt: van der valk hotel sneek sneek netherlands vertelt je onder andere hoe veilig een buurt is, huis kopen in amstelveen westwijk, Amstelveen.

Een ruime, een modern en goed onderhouden uitgebouwd hoekhuis. Je vindt dit 3 kamer appartement Aan de rand van het noordelijke gedeelte in de kindvriendelijke Westwijk tegen Bovenkerk bieden wij aan, expat of verhuur. Goed onderhouden 5-kamerwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in Westwijk. Ideaal voor starter, dan raden wij een fietsbroek aan zonder bretels.

Omschrijving Een ruim en luxe afgewerkt 2-Kamerappartement voorheen 3-kamerappartement van ca.

Snel kopen Amstelveen

Beschikbaar op. Wind makelaars. Er is ruim voldoende

De geschakelde woning aan de Jan Teulingslaan 89 past precies in For English translation see below. Met maarliefst 20 parken en parkachtige locaties is Amstelveen in terecht gekozen als tweede Groenste Stad van Nederland.

  • Ilyass 22.07.2019 11:40

    Met maarliefst 20 parken en parkachtige locaties is Amstelveen in terecht gekozen als tweede Groenste Stad van Nederland. Goed gelegen hoekappartement op de begane grond in de kindvriendelijke en rustige wijk Waa