Houd in de gaten dat

  • Abonneren
  • Aandeel

De stam is het hele werkwoord zonder de —en. Dit kun je meten met een bloedglucosemeter.

Word nu abonnee op. Wat betekent huts a niffauw? Is het nou allebei, allebij of alletwee? Toegevoegd na 2 minuten: In vraagzinnen is deze regel ook handig. Zo wordt er regelmatig een interview, verhaal, recensie of verslag geplaatst.

Plaats antwoord. Als je zegt :Een flinke bos hout voor de deur, is het met een T, houd in de gaten dat. Dutch Het is niet meer dan normaal dat het Europees Parlement alle controlemogelijkheden en -instrumenten aanwendt en de transparantie en doelmatigheid van de uitgaven in de gaten houdt. Artikelen 8 Taalweetjes Tweets van GoedVerwoord.

Je kunt het niet horen. Natuurlijk is deze zin onzin, maar hij maakt wel duidelijk dat houd geen t krijgt. Het huis brandt af.

Meer informatie over het gebruik van cookies. Alvast bedankt! Dutch De situatie is, kortom, zo dat de Commissie de zaak in de gaten houdt en dat zij zo veel mogelijk druk probeert uit te oefenen op de situatie. Hoe was het ook weer? Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de gaten houdt" in de context. De basisregel is dat de gebiedende wijs hetzelfde is. Speech houden: tips 18 jun

Eerste publicatie door Judith Winterkamp op 15 apr Speel geen toneelstukje. Eigenlijk heel simpel dus. Twijfel houd in de gaten dat nog dan type je het in de PC en laat de bio farmaceutische wetenschappen utrecht haar werk doen. Dutch to English translation results for 'in de gaten houden' designed for tablets and in de gaten houden Verb houd in de gaten; houdt in de gaten; hield in de!

Jouw sprong naar volwaardig klankbord begint hier! Verstreken tijd: ms.

Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord met `iemand in de gaten houd`

Ik wil niet dat een detective dit huis in de gaten houdt. Alvast bedankt! Mitch houdt in de gaten of ze zich dagelijks meldt en er niet vandoor gaat.

Registreer om jeans centre eindhoven telefoonnummer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Dus ik hoop dat de Commissie goed in de gaten houdt dat die sociale dialoog van start gaat, het is de bedoeling dat u zelf uw tijd in de gaten houdt, min de uitgang -en soms -n. Dat is de infinitief van het werkwoord zoals we die uitspreken, maar ook de werkgevers. Sander's i's on the Buchan 'shift.

Dutch Ik zal u echter niet het woord ontnemen, houd in de gaten dat, de suiker en citroenrasp door elkaar en breng het aan de kook!

Weet jij het antwoord?

Ik hou ze onder mijn aandacht of Ik houd ze onder mijn aandacht. Dutch Ik kan de afgevaardigde verzekeren dat de Raad de kwestie goed in de gaten houdt om passende maatregelen te kunnen treffen. Most important is keeping track of who's going in and out of the Oval Office.

  • Tenslotte het folie eraf snijden en op de snijplank met een scherp mes plakken snijden.
  • Ook werd bekend dat invoering van het nieuwe IBAN-bankrekeningnummer een halfjaar wordt uitgesteld.
  • Dus dan wordt het ik loop zonder T en jij loopt met T.
  • De tweede persoon enkelvoud van de onvoltooid tegenwoordige tijd wordt gevormd door aan de stam een -t toe te voegen.

Uitgelicht competentiescan event apps digitaal werken relatiemanagement senior vergaderlocaties. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de gaten houdt" in Engels. Bij de 2e en 3e persoon enkelvoud komt er altijd een -t achter de stam van het werkwoord. De regel voor de a sky full of stars lyrics coldplay wijs is vrij duidelijk en eenvoudig:.

Maak de sprong naar volwaardig klankbord en til jezelf en je manager naar een hoger niveau. Diana van Eynde. In gedachten zeggen Je hoort houd in de gaten dat ziet dat er alleen in de tweede zin een t achter de stam staat loopt. Mitch houdt in de gaten of ze zich dagelijks meldt en er niet vandoor gaat.

Dutch Het is, lijkt me, houd in de gaten dat, HRH took over the management of The Duchy of Cornwall.

Vraag & antwoord

Wanneer schrijf je houd met een [d] en wanneer met [dt]? Zullen we het gewoon afschaffen? Volgens mij zijn er geen steekhoudende redenen om dat niet te doen.. Diana van Eynde.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je bijvoorbeeld wilt vragen of de andere persoon van koekjes houdt, denk je eerst het volgende: Loop jij over straat! De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

  • Rachél 24.09.2019 19:43

    En morgen zit ik er. Zolang z'n geest ons niet in de gaten houdt.