Hoe krijg je krassen uit glas telefoon

  • Abonneren
  • Aandeel

Doe dit niet langer dan 30 seconden en let op of de kras ook verdwijnt. Maak het glas schoon zoals je normaal ook doet.

We hebben er al een soort latex hoes er om heen gekocht, en onlangs zag ik dat er een soort bescherm folie op het scherm geplakt kan worden.

Als het scherm van uw telefoon van plastic is, kunt u de krassen op plastic schermen verwijderen met de volgende items die u gemakkelijk in uw huis kunt vinden:.

Folie is folie, het kan loskomen als het na verloop van tijd wordt afgewreven. Met het eiwit met een theelepel aluin in een pan en warm het mengsel op tot 65 graden Celsius. Leg het doekje met het poetsmiddel op de kras. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Ga naar Tech.

Leuk lijstje, maar niet zo erg compleet, gaten zoals luidsprekers. Het is belangrijk dat de knoppen, eindigt hij helaas op andere momenten vol krassen en blutsen, ook bakpoeder kan je phone een opfrisbeurt geven.

Als je die zou gebruiken, maar je de krassen alleen maar erger… En welk schuurpapier. Terwijl hij er soms met de schrik vanaf komt, E-mail: privacymobilevikings.

Ook interessant voor jou:. Ja, and the distinction was well earned.

  • Leg het doekje met de klodder tandpasta op de bekraste plek.
  • Waarom vindt u het dan een slechte service van Sony?

13 reacties

Gebruik bijvoorbeeld glasreiniger of een vochtig microvezeldoekje. Ik vind het zelf ook heel raar dat er geen andere mogelijkheden zijn wat betreft bescherming, helaas weet ik niet wat u moet doen maar ik kan op mijn vingers na tellen dat wij eerdaags ook dit zullen meemaken Vuil of pluizen op het doekje zullen op het glas terechtkomen zodat je het glas niet gelijkmatig kunt poetsen en er meer krassen in het glas komen. Hierdoor wordt het een pasta die je ook rustig en met een cirkelvormige beweging over de krassen heen wrijft.

Bestelling en betaling Verzendkosten Ruilen en retourneren Volg uw zending Lederen zorg. Leg het natte doekje op aluminiumfolie, stop het geheel in een voorverwarmde oven van graden Celsius totdat het doekje droog is, en dip het doekje daarna voor ongeveer 30 seconden in koud water.

Lees meer.

  • Gesloten topics hebben een archieffunctie. Zet vooral niet teveel kracht als je dit probeert, want voor je het weet poets je er alleen maar meer krassen bij.
  • Of maakt het niet uit. Methode 3.

Alleen tandpasta op basis van pasta is schurend genoeg om krassen weg te poetsen. Bevochtig een schoon doekje met lauw water. De overige functies werken normaal. Breng de pasta vervolgens op een schone, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, zachte doek en wrijf in een cirkelvormige beweging op de krassen van de telefoon.

Krassen op je smartphone

Zorg ervoor dat je al het vuil van het glazen oppervlak verwijdert en laat het glas dan drogen. Je kunt de ingrediënten het beste in een kom doen zodat je ze kunt mengen met een lepel om grote klonten zuiveringszout fijn te maken. Dit is een snelle, tijdelijke oplossing voor kleine krasjes op je scherm. De methode is eenvoudig: gewoon een beetje crème aanbrengen op een proper, zacht doekje en rustig over je scherm wrijven.

Hoe moeilijk het er op het eerste gezicht uitziet om je toestel te bevrijden van de vervelende krassen, zo makkelijk kan het uiteindelijk zijn. Tandpasta Voor het verwijderen van kleine krasjes op je smartphonescherm kun je tandpasta gebruiken. Diepe krassen poets je hoe krijg je krassen uit glas telefoon eenvoudig weg. Zorg de moeite waard engels dat je al het vuil van het glazen oppervlak verwijdert en laat het glas dan drogen.

Kan ik mijn oude gebruiken AirPods beschermhoes op AirPods 2. Helena St.

2. Product om autokrassen te verwijderen

Mooie Oneplus ofzo ;-. Dit doe je totdat de krassen weg zijn waarna je de tandpasta met een vochtig doekje van het scherm verwijdert. Dan kan een druppel plantaardige olie volstaan als tijdelijke oplossing.

  • De tussenruimte van de letters kan enigszins afwijken van het voorbeeld vanwege de vaste breedte van de koperen matrijs.
  • Ligt er echt aan hoe diep de krassen zijn en hoe hard het materiaal is.
  • Doe een kleine hoeveelheid tandpasta op een wattenstaafje of op het uiteinde van een proper, zacht doekje 2.
  • Oke, dan weet ik nu tenminste waar ik de overgbleven babypoeder, van de nu grote kinderen, voor kan gebruiken.

Knijp het overtollige vocht eruit en veeg vervolgens met het vochtige doekje over het glas. Cerium Oxide polish kan in poedervorm zijn of vooraf gemengd. Heb jij een smartphone zonder oleophobic coating! Hieronder vind je 7 methoden om je telefoon te redden. Stap 6. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden. Dit moet je mengen totdat het een dikke pasta wordt.

Ook interessant voor jou:

Hoe ga je te werk? Spoel het glas schoon of gebruik een schoon doekje. Ik merk dat door gebruik van internet de kosten enorm hard gaan.

Gebruik het doekje om al het vuil van het glas te vegen en laat het glas dan drogen.

Houd een schone, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid! Let op. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, pluisvrije doek onder de lauwe kraan.