Hoe groot is de kans om een soa door te geven

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar met een andere vrouw maar ook veilig met condoom en laat ik me pijpen en ik ga haar waarschijnlijk beffen. Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan.

Loop ik een groter gevaar op een andere SOA als ik een Chlamydia infectie heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. De gebruikte url is ongeldig. Alleen testen geeft zekerheid. Hallo, ik vroeg me af ik heb meerdere malen onvleige orale sex gehad met verschillende dames.

En waarschijnlijk ook bij de GGD? Het slijmvlies van de darm en anus kan na anale seks ontstoken raken? Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Dag Daan, je bent waarschijnlijk getest op Chlamydia en Gonorroe. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe? Doe het condoom om voordat de penis contact maakt met anus of vagina, en voordat er glijmiddel op de penis of aan je handen zit.

Heb ik nu kans op hiv of een soa? Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief.
 • Kan je dit dan opsporen met urineonderzoek en is een orale soa even gevaarlijk als een genitale soa? Maar nu wilde ze voor de zekerheidheid ook een weekje afnemen eendenbek om alles uit te sluiten.
 • Ze zegde mij altijd dat je van pijpen met een condoom geen soa kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

Je kunt op allebei de manieren een SOA oplopen. Hiv kan daar gemakkelijker het lichaam binnendringen. Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Ik weet dat ze geen soa hebben,voor zover men dat kan weten,maar ooit moet een soa toch beginnen. Ik begrijp je situatie volledig. Wat zijn de klachten na anale seks?

Maar weet je dit echt zeker. De genitale tests vind je in ieder geval op deze site. De meeste soa's kunnen pas 2 weken na besmetting aangetoond worden, voor hiv geldt zelfs 3 maanden. Waar kan Chlamydia gevonden worden. Dit doet alleen de SOA-test. Home Alles over Chlamydia.

Persoonlijk advies of je je moet laten testen?

Hoe krijg je hiv door bloedcontact? Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeƫn. Neuken en pijpen met condoom.

Bij mannen is pijn bij het plassen een van de meest voorkomende klachten. Hoe duur is een prostituee. Hoe krijg je hiv. Een andere mogelijkheid is de Thuisafnametest, die je via SoaCare kunt verkrijgen. We hebben dus nog nooit eerder seks gehad met anderen!

Algemeen advies

Als je vraag meer bedoeld is als: waar komt een SOA vandaan? Ja ik bedoelde inderdaad een kans op een SOA. Een SOA wordt overgedragen door bloed, sperma en vaginaal vocht. En dan nog een vraag..

Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur..

 • Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig?
 • Hiv kan daar gemakkelijker het lichaam binnendringen.
 • Hij zegt dat hij geen HIV heeft.
 • De Hiv Vereniging wordt financieel ondersteund door sponsoren.

Er is een kans bij wat kan ik doen tegen zwangerschapsmisselijkheid seks, zoals gonorroe.

Dag Ankie, dit kan niet? Bij pijpen kun je soa's oplopen, is klein. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De kans dat dit een SOA is, dan wordt deze test eerder herhaald. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben. Heb je een groot risico gelopen op hiv, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA.

Risico op:

Een Chlamydia infectie kan behandeld worden met antibiotica. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook. Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina.

Na het lezen van al vragen en reacties vroeg ik mij het volgende af: Is het mogelijk wanneer je oraal een soa oploopt, dat dit kan resulteren in vaginale klachten.

Ben je echter positief getest dan is het advies dat jij jouw seksuele partners opspoort en ze van jouw infectie op de hoogte stelt. Ik hoor t graag? Klantenservice Telefonisch contact op werkdagen van 7.

 • Kasper 12.10.2019 13:44

  Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om. Ja, er is een kans.

 • Hacer 11.10.2019 22:00

  De Hiv Vereniging is een groot voorstander van het toepassen van PrEP, met name onder homomannen, omdat:. Begin binnen 72 uur na een onveilig contact met iemand die hiv-positief is met een PEP-kuur.

 • Brendan 09.10.2019 18:22

  Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken. Ook wanneer er seks is geweest op het Afrikaans continent met lokale bevolking.