Films downloaden op ipad en offline kijken

 • Abonneren
 • Aandeel

Door copyright kan het dat je een titel maar een aantal keer kan downloaden. Ben je klaar met kijken naar bijvoorbeeld de aflevering van een tv-serie, dan zal Netflix automatisch voorstellen om te verwijderen en door te gaan met de volgende aflevering op je downloadlijstje. Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Als je veel films en series offline hebt bewaard, kan dat behoorlijk wat opslagruimte kosten. Het blauwe rondje geeft aan hoe ver je download is. Dit is vooral handig als je een lange reis in de auto of het vliegtuig voor de boeg hebt, zonder toegang tot snel internet. Aan het downloaden. Doe je niets, dan zal Netflix de content offline beschikbaar houden.

Klik hier om alle at Holiday tips te bekijken. Screenshot maken op iPhone en iPad.

Maar waar moet je op letten? Je kan je Downloads enkel bekijken op het toestel waarop je ze gedownload hebt! Wil je ook geen moment van je favoriete serie missen als je op vakantie gaat. Tv kijken op je laptop. Bij elke Netflix-video geeft een icoontje aan of de video te downloaden is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Doe je niets, dan zal Netflix de content offline beschikbaar houden.
 • Tik hierop om de download te starten. Ga als volgt te werk als u content wilt downloaden via uw mobiele netwerk: Open de Google Play Films-app.
 • Berichtverzoeken in Facebook Messenger openen. Hier adverteren - Advertise here.

Netflix offline kijken

Wat is Netflix offline kijken? Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Films en series downloaden en offline kijken.

Je kunt bij het downloaden van een film of serie kiezen uit de standaard beeldkwaliteit of een hoge kwaliteit. Wil je downloaden via 3G of 4G? Beschikt u niet meer over uw oude apparaten of is het probleem niet opgelost nadat u de video 's heeft verwijderd, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

 • Tv kijken op je laptop. Ook kun je met offline kijken heel wat data besparen.
 • Kies voor Downloads. Klik op Alle genres.

Ook handig als je onderweg bent en er geen wifi beschikbaar is. Films zijn te huur in verschillende kwaliteiten. Tijdens het downloaden kun je hem nog stopzetten door op de blauwe balk te tikken die verschijnt en vervolgens achter de titel op het stop-icoon te tikken, waarna je de download annuleert. Eerste indruk     8 feb. Maar geen nood: Netflix biedt je de mogelijkheid om offline naar films en tv-series te kijken.

Kijken in het buitenland

Films en series downloaden en offline kijken. Je zorgt er ook voor dat je de films en series bijvoorbeeld in het vliegtuig kan kijken. Bel ons Stel je vraag op 66 66 Dat je films en series kunt downloaden, betekent niet dat je niet meer op je data moet letten.

Scroll naar Netflix en tik die aan. Adverteren op appletips. Downloaden via wifi kan altijd! Telenet aan Zee. Zo werkt de Woning-app op de Apple Watch.

Wat is Netflix offline kijken?

Altijd en overal verbonden. Ben je klaar met kijken naar bijvoorbeeld de aflevering van een tv-serie, dan zal Netflix automatisch voorstellen om te verwijderen en door te gaan met de volgende aflevering op je downloadlijstje. Je kunt op elk gewenst moment naar je lijst met gedownloade films en series gaan om individuele films en series te verwijderen:.

Downloaden kan enkel met de Telenet TV-appfilms downloaden op ipad en offline kijken, niet via Yelo play of telenettv. Kijken op elk apparaat. Video's downloaden naar een Chromebook Als u films en tv-programma's wilt downloaden om ze op uw Chromebook te bekijken, zijn er momenteel geen gehuurde items gekoppeld aan de Apple ID waarmee u bent ingelogd.

Open hiervoor het tabblad 'Downloads' in de Netflix-app en tik op 'Zoek een downloadbare titel'. Google Play Hulp vragen. King Surf. Als u 'Gehuurde items' niet ziet, gebruikt u de Chrome-extensie voor Google Play Films.

Huren en nu kijken of later

Goed om te weten. Een uitkomst voor wie graag tv kijkt maar niet zit te wachten op een abonnement van zijn provider. Vanwege rechten zijn er wel een aantal spelregels waar je rekening mee moet houden. Tik op een item om te kijken.

Beschikt u niet meer over uw oude apparaten of is het probleem niet opgelost nadat u de video 's heeft verwijderd, is deze nog 48 uur beschikbaar.

Tik op Menu    Bibliotheek. Zodra u de gehuurde film afspeelt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

 • Chuck 15.10.2019 07:42

  Hoe kan ik Netflix-downloads verwijderen?

 • Beitske 07.10.2019 22:15

  Dit en nog meer opties met betrekking tot het downloaden kun je aanpassen. Video's downloaden naar uw Android-apparaat, iPhone of iPad Zorg ervoor dat uw apparaat verbinding heeft via wifi of uw mobiele netwerk.

 • Jady 09.10.2019 01:05

  Waarom je een pincode toegangscode zou willen instellen op je Apple Watch. Gehuurde items downloaden of streamen.