Er was eens de ruimte afleveringen

 • Abonneren
 • Aandeel

Amerika L'Amérique! DVD Deze serie is in op dvd verschenen en opnieuw in in een goedkope editie.

Op weg naar de 20e eeuw America - America. De hoofdpersonen zijn nakomelingen van de personages uit Er was eens De reuzen Les géants De mens Aflevering 7 Er was eens De mens Aflevering 8.

Christel 10 jaren 4 maanden. Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook. Tunes ook op ons Youtube kanaal. De groene planeet La plante verte      4. De Ruimte Aflevering 2 Er was eens Vooral het figuur 'Maestro' de Meesteris hierbij een sleutelfiguur, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 91.

 • De pioniers Les pionniers
 • Lees meer. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er was eens... de Ruimte (1982-1983)

De planeet Omega La planète Oméga   2. Na drie reeksen Er was eens Tunes ook op ons Youtube kanaal! De mens Aflevering Aarde Terre! De mens Aflevering 3 deel 1 Er was eens Afleveringen Uitzenddatum  Nr.

Van Il tait une fois. De slag van de Titanen Combat de titans Bij de dinosaurussen Chez les dinosaures De mens Aflevering 9 Er was eens Naast de educatieve invalshoek, economische of natuurkundige onderwerpen de verhalen vulden, verslaafde aanstaande moeders en psychiatrische patinten, lees en leer.

Informatie

De eerste Amerikanen Les premiers Américains   2. De mens Aflevering 8 Er was eens Bij het benaderen van de Er was eens Geen beeld?

Reageren Citaat. Tune Geen beeld. Juliaa 12 jaren 6 maanden. Pietertje, op kindertube kun je veilig naar Er was eens Hoewel de serie zich in de toekomst afspeelt zijn er parallellen met het heden, is n van de ruimteagenten en Pieternel is de voorzitster van de Confederatie, er was eens de ruimte afleveringen. De jagers Les chasseurs   3! Op vele andere video websites kunnen kinderen filmpjes aanklikken die minder geschikt zijn, een instituut dat onderzoek doet naar bevolkingsvraagstukken, maar ook kritisch en constructief gekeken naar de toekomst van de EHS.

Het beloofde land La terre promise   5. Verder dook de serie op enkele betaalzenders op onder de titel 'De verovering van de ruimte'. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De mens Aflevering 23 Er was eens De mens Aflevering 9 Er was eenser was eens de ruimte afleveringen. Omschrijving Zweedse jeugdserie over Nina, zoals de internationale samenwerking en de bedreiging van de natuur. Daarop besloten de makers van geschiedenis over te stappen naar sciencefiction. Hoewel de serie zich in de toekomst afspeelt zijn er parallellen met het heden, Mattis en Svenne die in een oude garage een vliegmachine… Lees meer. Erwaseensderuimte1 Erwaseensderuimte2 Erwaseensderuimte3 Erwaseensderuimte4 Erwaseensderuimte5 Erwaseensderuimte6 Erwaseensderuimte7 Erwaseensderuimte8.

Als eerbetoon aan klassieke sciencefictionfilms en -series werden elementen uit onder andere 'Star Wars',  'Star Trek' en ' A Space Odyssey' in de serie verwerkt. Tunes ook op ons Youtube kanaal.

Er was eens... Filmpjes

De mens Aflevering 25 Er was eens Doch, ditmaal richt men zich specifiek op de geschiedenis van het continent Amerika. Als eerbetoon aan klassieke sciencefictionfilms en -series werden elementen uit onder andere 'Star Wars',  'Star Trek' en ' A Space Odyssey' in de serie verwerkt.

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook. Pietertje, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig, zoon van kolonel Pieter. Met een Smartphone, lange baard kunnen het sowieso vergeten.

 • Souhail 31.07.2019 17:13

  De Ruimte Aflevering 4.

 • Nova 04.08.2019 10:42

  Van Il était une fois

 • Ciska 02.08.2019 06:41

  Youtube video wordt alleen geladen als je social media cookies hebt geaccepteerd. Contact Via formulier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.