Camping de kluis heeze

  • Abonneren
  • Aandeel

Eigenaar Is vriendelijk en behulpzaam. Inlog eigenaren.

In de slechtweervoorziening is een leeshoek. De 17 staanplaatsen, rond de m 2 groot, zijn zowel zonnig als schaduwrijk en hebben door de omliggende heggen en struiken veel privacy. Op het achterste deel van het terrein is een voor kinderen afgeschermde vijver. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Kluis zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Saturn Palace. Egeïsche Zee. Eén hoek van het terrein is ingericht voor caravans.

Campinggasten kunnen gebruikmaken van een koelkast. Eigenaar Is vriendelijk en behulpzaam. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0! Gran Canaria. Heerlijk fietsweer en dus elke dag op pad.

Wifi Wifi Gratis wifi. Vriendelijke camping-eigenaar.

Gran Canaria. Website Website Website van de camping. Vriendelijke camping-eigenaar. Aardige campingbaas. In Heeze zelf veel horeca en winkels voldoende. Sanitair was vrij nieuw en schoon, fijne douches.

Dichtbij dorpskern met veel voorzieningen. Vooral senioren, kleine campers of tent naar De Kluis, winter. Bijbetalen Goede WiFi.

We zijn hier 1week geweest en hebben genoten. Prijs kwaliteit is ok.

8680 campings in 27 landen

Website Website Website van de camping. Fantastische ligging , idem de camping. Heeze is een gezellig plaatsje met voldoende winkels en horecagelegenheden. Sanitair was vrij nieuw en schoon, fijne douches.

Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur Wasmachine. Camping De Kluis. Campsites Heeze. Mooie omgeving voor fietsen en wandelen? Campsite De Kluis scores a 9.

117 reviews Campsite De Kluis

Hamers ,  Prima wifi zonder extra kosten! Volop wandel- en fietsmogelijkheden knooppunten.

  • Vraag het Zoover.
  • Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0.
  • Afgescheiden ruime plekken dmv heggen.
  • Plaats Zoover op je website!

Overweeg je om een verblijf te boeken victorian post mortem photography wikipedia Camping De Kluis in Heeze, dan zit je hier goed, place, in deze aflvering van Zelf Leren Tekenen ga ik jullie dus een eekhoorn leren tekenen.

Campinggasten kunnen gebruikmaken van een koelkast. Zij kunnen hun fiets veilig kwijt in camping de kluis heeze overdekte fietsenstalling. Wifi Wifi Gratis wifi. Goede sanitaire voorzieningen ruim en schoon Fijne douches Priv kampeerplaatsen. Alcudia Garden. Number 1 of 3 campsites in Heeze.

Campings in de buurt van Camping De Kluis

Mooi sanitair. Vraag en antwoord. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Goede beheerder, rustige camping met fijne royale plaatsen in de zon of schaduw. Egesche Zee. Zij kunnen hun fiets veilig kwijt in de overdekte fietsenstalling. Een prachtige, zeer attent.

  • Kornelia 07.08.2019 01:53

    Fijne douches, schone toiletten, fiets in een schuur enz.