Bedankt het was super gezellig

 • Abonneren
 • Aandeel

Het eten was weer lekker en goed geregeld. Fantastische dag We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten! Alle leden bedankt voor de fijne dag.

Herman heeft ook een paar filmpjes voor jullie gemaakt. We hebben een fijne dag gehad zondag. De trappen waren steil maar dat was bekend, was voor ons ook geen probleem. Met zo een gezellige en hippe club van deze tijd zouden jullie iedere dag samen kunnen trainen!!! Dansen doe ik al lang en heb er nog steeds geen genoeg van. Daarom wil ik u bij deze bedanken!

Groetjes Gerda en Joerie. Zonder NAAM is alles anders. Hoe hou je het eigenlijk vol?. Dank je voor onze echte vriendschap, toen ik dacht dat niemand mij begreep. Beoordeling van Hotel Amstelzicht.

 • Reistype: Reisde voor zaken. Groetjes van Eric en Lieve xxx.
 • Dank u aan de personen die weeral voor dat lekkere eten hebben gezorgd.

Onvergetelijke fantastische dag Lieve familie en vrienden, DATUM is dankzij jullie een onvergetelijke, fantastische dag geworden! Een heerlijke middag gehad. Type reiziger. Edith: Alles,eigenlijk Hallo allemaal en Ans en Bert in het bijzonder, Eindelijk kan ik Ans en Bert en de club uiteraard, bedanken voor de vele jaren van saamhorigheid binnen de club. Wat heb je iets heel moois om op terug te kijken, en respect voor wat je met zoveel ijver en doorzettingsvermogen al die jaren hebt volbracht.

Lieve: Promotiedag Hallo Ans en Hubert.

Heel veel dank voor jullie aanwezigheid, cadeaus en kaartjes. En natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid van Regy en Rietje. De troost die wij echter hebben ontvangen na het overlijden van NAAM heeft ons een enorm geholpen bij het verwerken van het verlies. Bianca Bedankt het was super gezellig demo Tragel Net de foto's bekeken van de demo op de Tragel.

Groetjes Gerda en Joerie.

Maak je eigen bedankkaartjes

Grtjes, David en Ellen. Ook mijn papa en mama willen jullie graag bedanken. Wij hebben genoten van de tentoonstelling, het eten en het dansen.

Bedankt dat jullie er zijn geweest. Houd je van besparen. Home Bedankkaartjes Leuke bedankt teksten. Martino: promotie avond Dag iedereen,! Datum van verblijf: december Drie maal een hele andere show ,wat een tijd is daar weer ingestoken.

Nav weergave zoeken

Lieve: Halloween. Tania en Rik: 19 jarig bestaan van de club Hallo Ans en Bert, Op deze speciale dag willen we jullie van harte gelukwensen met het 19 jarig bestaan van de dansclub. Your friendship is a precious gift, that I will always treasure. Groetjes Terry.

We vonden het heel fijn dat jullie erbij waren. Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft. Anonieme afzender: Zuidpolder Goedemiddag Bedankt voor de mooie optredens gisteren. Voortreffelijk eten in overvloed en bedankt het was super gezellig de pannenkoeken en het dessertenbuffet!.

Tekst bedankkaart bruiloft Wat was het mooi en wat was het bijzonder. We hebben ons heel goed vermaakt en het eten was ook heel lekker. Hoe hou je het eigenlijk vol?. Tania en Rik: Gelukkige verjaardag Hallo Ans, Langs deze weg willen we je nogmaals een gelukkige verjaardag wensen.

Op zo'n moment voel je de verbondenheid van de club met elkaar. Bij leven en welzijn volgend jaar weer. Heel goed Caroline : Zuidpolder Hallo.

Groetjes Gerda en Joerie. Ellie Voshart: Gefeliciteerd Allereerst alsnog gefeliciteerd met het 18 jarig bestaan van de club. Wat een heerlijk hotel.

 • Corianne 07.10.2019 21:52

  Kamertip: Een echte aanrader! Want geloof maar, zonder dat, red je het eenvoudig niet.

 • Ilya 17.10.2019 02:32

  Vragen Leuke bedankt teksten Voorbeelden bedankkaartjes.

 • Boaz 13.10.2019 17:42

  Taal Alle talen.