Anoniem gebeld worden door computer

  • Abonneren
  • Aandeel

Ben er niet op in gegaan en het gesprek afgebroken. Ik ben ook zojuist gebeld door een nummer. Ook het microsoft verhaal in het engels.

Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer. Weet gelukkig zelf daar niet op in te gaan maar er zijn nog voldoen personen die hier toch weer in trappen.

Ben van de week een keer gebeld door en werd niets gezegd. Pietlut Forum Gebruiker. Ben er niet op ingegaan. Als iemand je anoniem belt, zie je niet het telefoonnummer van je jouw telefoonnummer waard is, want als je dit geeft, kun je gebeld worden. Ik zei dat ik even de computer moest gaan halen en heb de telefoon op zijn rug gelegd.

Ik vind dit heel vreemd want mijn mobiele nummer is maar bij een paar mensen bekend. Nr idd ook Heb met de politie gebeld en er bleken al meerdere meldingen geweest te zijn? De man zegt dat je direct achter de pc moet gaan om een nummer door te geven omdat het heel erg 'urgent' is en 'emergency'?

Dit soort zaken gebeuren nu nog steeds. Een taart met make-up tas, anoniem gebeld worden door computer, een slagroomtaart met foto van de kleinkinderen het kan allemaal, ook als je ouder bent dan 55 jaar?

En klant van ons schoot te hulp en nam deze keer op. Als iemand je anoniem belt, Bedenk daarom goed of de toegang of deelname je jouw telefoonnummer waard is, want als je dit geeft, kun je gebeld worden.

Populair in Elektronica & TV

Werd vanmorgen gebeld door een dame met een Aziatisch accent in haar Engels. Meerdere keren gebeld de afgelopen dagen. Zegt mij al voldoende, verhaal niet aan geluisterd en de haak erop. Hieronder vindt u een lijst met de cookies die wij gebruiken binnen deze categorie en voor welke doeleinden.

Omdat dit laatste klopt begon ik heel even te twijfelen. In dit gesprek hen het hele verhaal laten doen, gevraag of ze van microsoft waren en toe gezegd dat dat vreemd was omdat ik geen microsoft producten gebruik.

Nu overigens niet meer terug te vinden in mijn ontvangen oproepen, ze mogen n. Ook de KPN kan je niet anoniem gebeld worden door computer hiermee, vreemd? Ik hang dan meteen op en het was ook weer lange termijn kassel duitsland een nummer. What do you see. Gelijk opgehangen.

Ik vind het erg irritant en verbazingwekkend dat er niets gedaan kan worden aan dit soort telefoontjes. Heb hard geroepen don't dare call me again this is a scam and I will report you to the police Oplichters dus….

Verschillende methodes

Ook melden we dat zijn of haar naam en adresgegevens aan jou bekendgemaakt zullen worden als de overlast niet stopt. Woon in ZW Friesland. Zojuist gebeld door door een Engels sprekende vrouw met Indiaas accent die zich voordeed als een Microsoft medewerker met een warrig verhaal over mijn computer. Ook ik ben vandaag gebeld met de mededeling dat er een heel groot probleem met mijn computer aan de hand was dat niet opgelost kan worden door een anti-virusprogramma.

Eerst t hele verhaal laten doen en toen int Nl gezegd dat ik geen Engels spreek! Het telefoonnummer was …Aziatisch-Engels sprekende vrouw. Sterkte ermee Zoek het nummer op in. We kunnen niet zien wij ons belt!!. Ze blijven aanhouden en bellen met een onbekend nummer, kan dus niets achterhalen of doorgeven aan de politie.

Gerelateerd

Heel dubieus!! Begon gelijk over microsoft dus opgehangen. Ze belde nog wel terug nummerweergave geblokkeerd — ook de eerste keer , maar het niet meer opgenomen.

Ok ik heb hier regelmatig last van ze beweren van microsoft te zijn en wanneer ik ze netjes vertel dat dit niet zo is en dat ik weet wat ze van plan zijn wordt het steeds ontkent, want waarom bevestigen.

Goedendag, ik heb een vraag aan de computerexperts, anoniem gebeld worden door computer. Het was een nummer zoals een van bovenstaande in de reacties. Je anoniem gebeld worden door computer dus heerlijk met hun voeten spelen door er even in mee te gaan zolang je uiteraard maar niet doet wat ze vragen ligt je computer aan enz.

Nadat ik had gezegd dat ik de boel niet vertrouwde, werd ik doorverbonden naar zijn leidinggevende die het nogmaals probeerde om mij achter de computer te krijgen. Ongelezen bericht door queenfan 07 jun Het programma wordt notabene ook nog door defensie gebruikt??. Heb wel het idee dat er iets om mijn desktop is geinstalleerd, waarbij de kosten flink kunnen oplopen doordat het om een betaald nummer gaat.

De beller hoopt dat jij vervolgens terugbelt, maar mijn virusscanner kan niks vinden.

Registreren

Ongelezen bericht door queenfan » 07 jun Beluister de uitzending van Radar Radio over dit onderwerp Oplichting per telefoon bestaat in verschillende vormen.

Kwam hierdoor erachter dat zij de pc-id wisten. MS press the windows key.

Een met een Indisch accent Engels sprekende man. Gelijk verbinding verbroken toen ze vertelde namens Microsoft te bellen. Als hij nog eens belt zal ik zeggen dat ik het nummer laat traceren.