Restaurant de polders veldhoven

  • Abonneren
  • Aandeel

Heerlijk, prijswaard en daarom komen wij daar zo graag. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Echt geweldig. Beoordeeld op 30 maart via mobiele applicatie Lekker gegeten. Is dit een romantisch restaurant? We hebben lekker gegeten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Gemiddeld 2. Bovendien was de bazin Heidi zeer kortaf of 'gemaakt' vriendelijk. Heerlijk, prijswaard en daarom komen wij daar zo graag. Bovendien was de eigenaresse zeer chagrijnig. En geserveerd door vriendelijk personeel.

In de buurt

Wij komen hier al sinds de opening 26 jaar geleden en vinden de sfeer gemoedelijk en warm. Bedank Ans K. Goed eten dat wel,niet erg warm,hoeveelheid karig,bijgerechten kun je wel bij krijgen wordt vaak gevraagd. Hoe was jouw ervaring? Wat een geweldig restaurant.

Omdat het restaurant in een boerderij is gevestigd doet het gezellig aan.

  • En de hoeveelheid eten vinden wij ook niet voldoende, je zou bijna nog even naar de Mac rijden na het etentje. Datum van bezoek: september
  • Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

We blijven hier zeker komen!. Vriendelijk personeel. Omdat het restaurant in een boerderij is gevestigd doet het gezellig aan. Prijs goed, gerechten die gewoon warm moeten zijn worden bijna koud opgediend! Nu ben ik er echt klaar restaurant de polders veldhoven, zeker gezien de kwaliteit van het eten.

Hoe was jouw ervaring?

Uitstekend restaurant qua sfeer, qua keuken wonderwel en qua bediening een service hoe het zou moeten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Iedereen was uiterst tevreden.

Alle talen. Bovendien was de eigenaresse zeer chagrijnig. Bespaar geld? Alle gegevens weergeven functies, Fam. Met vriendelijke groet, over. Het was weer even geleden dat wij hier aan tafel zaten. Prijs goed, zeker gezien de kwaliteit van het eten.

Contactgegevens

En qua bediening; 1 dame is altijd vrolijk maar een ander komt chagrijnig over. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alles lekker vers en heerlijk bereid. Beoordeeld op 1 juli Speciaal.

Ook hebben ze achter een heel gezellig terras waar je lekker rustig van je eten kan genieten. Met z'n tweetjes een vismenu besteld met kabeljauw en zalm. Bedank Karels1. We moesten wel de hoofdprijs betalen voor het gebodene: ik hoef hier echt niet meer te komen. Klik hier voor meer informatie of restaurant de polders veldhoven je instellingen te beheren. En wat is daar de reden van, je zit daar vorstelijk en op je gemak. Alles lekker vers en heerlijk bereid. Prijs goed, restaurant de polders veldhoven, zeker gezien de kwaliteit van het eten.

Meer informatie

Eerder hebben wij al diverse adressen geprobeerd maar komen steeds weer terug op dit adres. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Dan is de achterplat voor een man of 30 ideaal. Eten goed, bediening vriendelijk en goed.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Ik ga zeker nog eens langs. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant.