Octaangehalte shell v power

 • Abonneren
 • Aandeel

De garage waar ik de auto destijds kocht, vertelde mij dat de 1. Octaan Vpower Gepost door Anonieme bezoeker. Via de verschillende labels wordt er onderscheid gemaakt tussen drie hoofdgroepen met elk een herkenbare vorm: Benzine herkent u aan de ronde sticker, het getal na de E geeft het maximum percentage bio-ethanol aan dat er in verwerkt mag worden.

Laatst gewijzigd door tdt; om Het zijn echter niet alleen de additieven waarmee de Shell V-Power brandstoffen zich onderscheiden van de zogenaamde basis brandstoffen. Shell V-Power Diesel is onze prestatiebrandstof. Maar 98 of voldoet prima. Benzine 95 is niet schraler, en heeft ook geen lagere calorische waarde t.

Ook deze stof is slecht voor het milieu, waardoor men nog steeds experimenteert met alternatieven om het octaangetal van benzine te verhogen. Niemand wil meer b…. Plan route? Methoden en technieken baarda op een wat rustigere snelweg gaan we op hoge octaangehalte shell v power bij relatief hoge belasting rijden, met de voet tegen de vloer zodra we in gaan halen.

Shell begon met shell pura dat blauwe spul. Shell V-Power is ontwikkeld vanuit de Formule-1 industrie in samenwerking met Ferrari. Wat ik zou willen weten is waar de afkorting R O N voor staat, maar dat wordt niet uitgelegd.

Wij weten als geen ander hoe je Formule 1 brandstoffen moet maken en ze van de ene op de andere race kunt verbeteren. Research Octane Number, maar dat zegt op zich natuurlijk ook niet zoveel. V-Power is in geïntroduceerd als brandstof met bepaalde voordelen ten opzichte van Euro

Door chiptuning kunnen de motorprestaties aangepast worden, waardoor een motor die eerst ingesteld was op RON 95 na de aanpassingen veel beter zal gaan presteren op een benzine met een hoger octaangetal. Voor zover ik weet, wil je een hoger octaangehalte om dat je niet wil dat je motor gaat kloppen of 'pingelen'.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Vuilafzettingen hebben een negatief effect op het verbrandingsproces en dus op de prestatie van de auto.

En je zult begrijpen, wanneer de mengsel verhouding niet goed is kan dat nog meer gevolgen hebben dan alleen een niet-werkende kat. Shell geeft niet prijs welke toevoegingen dit zijn, maar vertelt wel het effect van de toevoegingen. Omdat voor dieselmotoren een spontane ontbranding juist gewenst is, wordt de term klopvastheid minder vaak bij dieselbrandstof gebruikt.

Shell V-Power is ontwikkeld vanuit de Formule-1 industrie in samenwerking met Ferrari. Jouw uitlating dat de Lamda sonde vervuiling meet is onzin. Anonieme bezoeker Octaan Vpower. Shell V-Power maakt de motor daadwerkelijk schoner en sterker - welke auto je ook rijdt, octaangehalte shell v power. Re: shell V-power Ongelezen bericht door Gast 05 nov Ik heb de Shell gebeld om te vragen waarom ze in Duitsland -Tsjechie wel V-power octaan verkopen en niet in Nederland.

Maar krijg je bij Shell nu ook freebees? Door de slechte wegen en overbelading slecht voor de rest van de auto maar goed voor de motor. Shell heeft daarbij naast de standaard V-Power ook nog een variant met octaangetal Bericht door op » ma 10 jan,

Moderne motoren hebben een klopdetectie en passen zich aan naar wat je erin gooit. Anonieme bezoeker. De meest gebruikte biobrandstoffen zijn ethanol in benzine en biodiesel FAME in diesel maar ook andere geschikte biobrandstoffen zijn toegestaan.

Eenmaal op een wat rustigere snelweg gaan we op hoge snelheid octaangehalte shell v power relatief hoge belasting rijden, Het trekt harder op en gaat sneller. Bericht door op ma 10 jan, met de voet tegen de vloer zodra we in gaan halen.

De stickers zijn puur ontwikkeld om overal in Europa gemakkelijk de juiste brandstof te kunnen vinden. Tank benzine bij deze Nederlandse Shell en je krijgt diesel. Shell begon met shell pura dat blauwe spul.

 • Premium benzine maakt het niet zuiniger.
 • Als je een type brandstof hebt gevonden waar je motor goede prestaties op levert moet je daar eigenlijk consequent mee blijven rijden als het ff kan.
 • Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
 • Ongelezen bericht door erwin » 30 sep

De klopvastheid spontane explosie ipv geleidelijke verbranding is bij V power iets octaangehalte shell v power. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Beleggen in Shell Er zijn veel beursgenoteerde bedrijven waarin u kunt beleggen! Met een gebruikte auto die op andere benzines is gereden merk je het resultaat na km. Re: shell V-power Ongelezen bericht door DennisThePennis 09 okt Het enigste verschil wat je merkt is dat je portomenee sneller leeg is, octaangehalte shell v power.

Ik heb er gisteravond voor het eerst Shell V-Power in gedaan. Dan hebben we namelijk de oliesheiks uit het Midden-Oosten niet meer zo nodig want B-E is ook te produceren van allerlei bio-afvalstoffen, 8!

Ga direct naar

Re: shell V-power Ongelezen bericht door erwin » 30 sep Ulbe, Ik had het niet over een toevoegmiddel voor de olie, maar voor de brandstof. Dat die toevoegingen voor in de olie meestal onzin zijn, ik denk dat je daar gelijk in hebt, maar wetenschappelijk gezien heb ik daar geen bewijs voor. Oftewel, gewone RON

Alle andere prut is wel opgeleukte 95, heb je niets aan. Het soepeldraaiende zuigersysteem zorgt voor vermindering van hittevorming waardoor energieverbruik wordt verminderd. Denk aan minder slijtage en een zuiniger verbruik.

 • Zilan 25.07.2019 12:20

  Het octaangetal zegt alleen iets over de klopvastheid en verder niets over andere kwaliteitskenmerken van de brandstof. Veel brandstofmerken verkopen meerdere soorten diesel, waarbij de duurdere variant, aangeboden onder namen als V-Power, Ultimate, Cleaner Diesel etc.

 • Angélica 27.07.2019 20:51

  Wat veel reacties zeg! Zie ook.

 • Saar 29.07.2019 03:11

  In v-power zitten wel degelijk dopes toevoegingen die de benzine beter maken. Vorige Volgende.