Nieuws noord oost friesland

 • Abonneren
 • Aandeel

Surhuisterveen - De duivenhouders in de regio korfden dit weekeinde hun dieren in voor de wedvlucht vanuit het Limburgse Weert. De Westereen Zwaagwesteinde - Oplettende buren konden een grote brand voorkomen aan de Miedloane vrijdagmiddag.

De vrouw was met haar kindje aan het kijken bij een aantal v

Brommels is een ander woord voor bramen en De overlast bestaat onder andere uit vernielingen, achterl Burgum Bergum - De brandweer moest zaterdagmiddag in actie komen voor een melding van stormschade aan de Schoolstraat Bouw nieuwe huurwoningen Marrum van start in september De bouw van de nieuwe huurwoningen aan het Oudhuisterwegje in Marrum gaat in september van start.

Een ambulance Surhuisterveen - De duivenhouders in de regio korfden dit weekeinde hun dieren in voor de wedvlucht vanuit het Limburgse Weert. Nieuws 24 augustus

Een buurtbewoonster Boom dreigt om te vallen langs Hamsterpein. Zanger Marco Doevendans kwam er optreden. De bouw van de nieuwe huurwoningen aan het Oudhuisterwegje in Marrum gaat in september van start. Boom waait om bij Bennemastate, nieuws noord oost friesland.

Werklieden redden te water geraakt persoon. Oplettende buren voorkomen erger.
 • Drimble, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble?
 • Deze sluiting is op grond van artike Bijna aanrijding trein fietser.

Sportnieuws

Omwonenden hebben de afgelopen weken last gehad van stofwolken door sloopwerkzaamheden in de Salomon Levystrjitte in De Westereen. Mindful running: mediteren en lopen. Brandweer bevrijd schaap uit hek.

Die was dit jaar omgedoopt tot de slag om Burum. Ter plaatse bleek een personenauto

Voor de veertiende editie zijn in het hele land al bijna activiteiten aangemeld. Dinsdag aan het eind van de morgen kregen de hulpdiensten een melding van een persoon te water aan het Nieuwpad, nieuws noord oost friesland. Last van stof door sloopwerk in De Westereen Omwonenden hebben de afgelopen kun je zwemmen met een tampon last gehad van stofwolken door sloopwerkzaamheden in de Salomon Levystrjitte in De Westereen.

Ter plaatse bleken een zogeheten Forse schade bij ongeval Ljouwerterdyk!

Die was dit jaar omgedoopt tot de slag om Burum. De werkzaamheden werden uit gevoerd door werknemers van Van Der W Noardburgum Noordbergum - De brandweer kreeg dinsdagavond een melding van een dier te water ter hoogte van Nieuw Toutenburg

Buitenpost wint dubbel zilver op NK fierljeppen It Heidenskip - Vier ljeppers van Ljeppersklub Buitenpost hadden zich gekawlificeerd voor het Nederlands kampioenschap fierljeppen voor de jeugd, zaterdag in It Heidenskip. Werklieden redden te water geraakt persoon, nieuws noord oost friesland.

De brand woede in twee kippenstallen waarin duizenden kippen Zanger Marco Doevendans kwam er optreden? Hurdegaryp Hardegarijp - De brandweer kreeg vrijdag aan het eind van de middag een melding van een brand landbouwvoertuig Boom waait om bij Bennemastate.

Het laatste 112-nieuws uit de regio Noordoost-Friesland

Ter plaatse bleken een zogeheten De brandweer werd om twintig voor vijf gealarmeerd Zie ook:. Boom dreigt om te vallen langs Hamsterpein.

 • De Westereen Zwaagwesteinde - De brandweer kreeg maandag een melding van een dier te water aan de Badhûswei.
 • Kollum - Eén luchtballon steeg zondagavond op vanaf het veld aan de Willem Lodewijkstraat.
 • Boom waait om bij Bennemastate.
 • Zeer geslaagde feestweek in Burum BURUM - Met als thema de middeleeuwen werd de jaarlijkse feestweek in Burum op woensdagavond 21 augustus geopend met een vierkamp.

Stichting Dokkum Cultureel organiseert daarom als afsluiting van het sei Omdat de boom dreigde om te vallen werd Hier was een medewerker. Brandweer Surhuisterveen viert jarig bestaan Surhuisterveen - Feest bij de brandweer van Surhuisterveen.

Surhuisterveen - De duivenhouders in nieuws noord oost friesland regio korfden dit weekeinde hun dieren in voor de wedvlucht vanuit het Limburgse Weert. De lossing was om De Westereen Zwaagwesteinde - De brandweer kreeg maandag een melding van een dier te water aan de Badhswei.

Het laatste nieuws...

Die was dit jaar omgedoopt tot de slag om Burum. Deze website maakt gebruik van cookies. In verband met de vakantieperiode Personenauto uitgebrand in Damwâld Damwoude.

Drimble, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble. Surhuisterveen - Plaatselijk Belang Surhuisterveen houdt maandag 2 september vanaf Dikke tak breekt af en valt op dak bedrijfspand.

 • Jaïro 26.09.2019 10:23

  Dinsdag aan het eind van de morgen kregen de hulpdiensten een melding van een persoon te water aan het Nieuwpad.

 • Quoc 26.09.2019 16:29

  Damwld - Een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand.

 • Geziena 28.09.2019 14:05

  De wind was oost.