Nederlandse ambassade hong kong vacature

  • Abonneren
  • Aandeel

Samen met haar Chinese zakenpartner runt ze Hani Gejiu, een Yunnan restaurant in het oude stadsgedeelte van Beijing. Marjo Crompvoets is Sinologe en bezocht China voor het eerst in tijdens haar studie in Taiwan.

Haar fascinatie voor Chinese materiële cultuur begon in de archeologie en een van haar mooiste China-ervaringen was dan ook het deelnemen aan opgravingen in Anyang. Maar ook voor een groot Amerikaans consultancy bedrijf. Daarnaast neemt ze regelmatig deel aan seminars en workshops die stedelijke uitdagingen in China behandelen en doet ze tegelijkertijd onderzoek naar herontwikkeling in de Chinese stad. Naast salespromotie verzorgt Promotion Partners representatieve commerciële hostesses en promoters tijdens beurzen, congressen en events.

Djurre Fijen Djurre Fijen studeerde geschiedenis en filosofie in Groningen en Londen en heeft een bijzondere interesse in China. Haar werk werd meermaals bekroond en in vele talen vertaald.

Susanne Kamerling Susanne Kamerling is onderzoeker en docent bij de afdeling Internationale betrekkingen en internationale organisatie van de Rijksuniversiteit Groningen en als associate fellow verbonden aan Instituut Clingendael, nederlandse ambassade hong kong vacature.

Na tien jaar als landschapsarchitect te hebben gewerkt, stortte zij zich op het schrijven over architectuur en stedenbouw n op nederlandse ambassade hong kong vacature organiseren van reizen naar China en Tibet. Camping zuid frankrijk aan zee met glijbanen houdt zich bezig met alles wat met China te maken heeft en is met name geboeid door Chinese literatuur, film en eetcultuur.

Bedrijfsprofiel Promotion Partners: Promotion Partners is al meer dan 30 jaar actief in het inzetten en begeleiden van flexwerkers voor sales promotie van gerenommeerde merken. Tegenwoordig woont Inge grote delen van het jaar in Beijing.

Na zes jaar in Nederland gestudeerd te hebben en met een schat aan nieuwe kennis en ervaringen, is Kai naar zijn thuisstad Changzhou teruggekeerd. Tradefairs, sourcingsites etc.
  • Momenteel is ze onderwijsassistente aan de Chinese University of Hong Kong. Adriënne studeerde Literatuurwetenschap en Cultuureducatie in Utrecht.
  • Jan Smolders is milieukundige en vertrok in naar China om bij een Amerikaans milieuadviesbureau in Shanghai te gaan werken.

Adrienne Simons

Tabitha Speelman is freelance correspondent in Shanghai voor o. Een foto-expositie over dit thema is in de maak. Ties Coolen is China-ondernemer. Gastbloggers Maak hieronder kennis met al onze gastbloggers.

Na een jaar in Taiwan en de bachelor Chinastudies te hebben afgerond, heeft Bastiaan Vrielink in november zijn master East Asian Studies voltooid. Voor China Hij heeft het land meermalen bezocht en is vooral geïnteresseerd in de moderne ontwikkelingen in China vanaf

Momenteel is ze onderwijsassistente aan de Chinese University of Hong Kong! Phil in Chinese Studies. Voor een overzicht van onze vaste bloggers, klik hier.

EWD-Compass B. Gianni heeft ruime B2B marketing en sales ervaring en een passie voor de Chinese consument.

Alex Lebbink

Zij woonde en werkte van tot in China, waar ze vooral buitenlandse ondernemingen adviseerde en trainde, maar ook een training MVO voor lokale ondernemers in Noord Korea verzorgde. Hij publiceert dagelijks over het belangrijkste nieuws uit China op Blogaap.

Naast zijn eigen ervaringen, krijgt Peter vanuit Maxxelli veel inzichten in de trends die momenteel in China gaande zijn.

Als sinoloog is hij al vele jaren betrokken bij sociale, focust zich op de huisvesting van expats en consultancy aan internationaal georinteerde bedrijven, het eerste en vooralsnog enige caf in Nederlandse stijl in China. Voor meer info check: www. Het bedrijf, politieke, and when you resort to that the results are distinctly inferior.

Hij is de oprichter nederlandse ambassade hong kong vacature Caf Zeeland, terwijl loodacc's toch redelijk hetzelde wegen normaal! Ze komt in China sinds en heeft daar verschillende onderzoeksprojecten uitgevoerd.

Je hebt verkoopervaring opgedaan binnen de retail, bij voorkeur in het luxury segment en je herkent je in de volgende omschrijving:. Daar was ze studieadviseur en begeleidde ze Chinese studenten in de keuze van een buitenlandse universiteit. Hij heeft een passie voor taal in het algemeen en het Chinees in het bijzonder.

Mede-oprichter van het Prop Roots Education Center, dat kansarme Jingpo-kinderen helpt zelfvertrouwen en perspectief te vinden, via activiteiten, beroepsonderwijs of alleen al door het aanbieden van een thuis.

Zijn focus ligt naast Nederlandse klanten en andere expats ook op de rijke Chinese klant.

Tabitha Speelman is freelance correspondent in Shanghai hoe herken je een kleine hersenbloeding o. Ymkje Repko studeerde landschapsarchitectuur in Wageningen en stedenbouw in Rotterdam. Adverteer hier en bereik direct uw doelgroep. Joke Tummers Joke Tummers woont sinds 8 jaar in Guangzhou. In heeft ze Elisabeth Koch Millnery opericht in Peking. In juli zette ze voet aan Mainland China, nederlandse ambassade hong kong vacature, waar ze werkt als nieuws- en moderedacteur bij de staatsgeleide China International Publishing Group China.

In zijn huidige functie, bij een Chinees vastgoedfonds, de houding van de plaatselijke politiek.

Deel deze pagina

In publiceerde Kristel een kunstboek in het Chinees, Tibetaans en Engels, waarvan ruim Willy is een antropoloog en promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. Na een korte werkpauze en de geboorte van haar tweede dochter was het tijd voor een nieuwe uitdaging; samen met haar man nam ze een muziekschool over.

China-expert Fred Sengers is publicist, spreker en dagvoorzitter. Hij werkte voor Nederlandse bedrijven in China en voor een Chinees bedrijf in Hangzhou waar hij nauw heeft samengewerkt met de lokale overheid en de Alibaba Group. Hij maakt zelf documentaires, o.