Meest voorkomende namen belgie

 • Abonneren
 • Aandeel

Ken je de bewakingsmodus van Tesla al? Brussel: Moham m ed, Maria, Marie en Fatima populairste namen.

Caspar De naam van een van de Drie Koningen, is afkomstig uit het Perzisch en betekent 'schatbewaarder'. Sofian Sofian is een Arabische voornaam, afkomstig van de term 'sufyan' wat betekent 'hij die snel vooruit gaat'.

Teken je een huurcontract? Hoe een voormalige Israëlische elitesoldaat professioneel danser werd. Fan van Spaanse namen maar toch liever iets anders? Mila 5.

Louise 4. Dat i Multimedia. Bizar 8. Scooterbestuurder ontwijkt politie in minutenlange trage achtervolging: "Ik moest thee gaan zetten thuis".

Wachtwoord vergeten.

 • Internet 5. Marie 9.
 • Deze naam wordt voornamelijk aan meisjes gegeven. Uit nieuwe informatie van Statbel met betrekking tot het jaar blijkt dat Arabische namen in opmars zijn in het Brusselse.

Populaire voornamen

Léonora Lèonora is afkomstig van Eleonore. Je zult nooit geloven dat deze jobs zo goed verdienen. Je kan er nu ook iets voor betalen! Pasgetrouwd koppel verongelukt twee minuten na bruiloft Een koeienvlaai-gooi-wedstrijd? HLN Plus.

 • Zo kies je de beste vlaai uit om kampioen te worden. Buitenlands voetbal 3.
 • Kiani Kiani kan gebruikt worden voor beide seksen, al zijn er iets meer meisjes die Kiani heten dan jongens in Vlaanderen.

Hij is de jongste voorzitter ooit van de Belgische voetbalbond, als eerste niet-Belg. Meest voorkomende namen belgie Engelse bulldogs vergiftigd in eigen tuin en gedumpt in visvijver. Magnus Deze jongensnaam vooral populair in Scandinavische landen, komt uit het Latijn. Man overleden na mishandeling in Nederlandse speeltuin nadat Nama Nama of Naima is een naam van Arabische oorsprong die 'zoetheid van het paradijs' betekent.

Net Binnen

Ellie Dit is een voornaam die uitsluitend aan meisjes gegeven wordt. Thans is de 8,8 procent van de Franse bevolking moslim. Kindje van amper twee weken oud gereanimeerd op strand Mijn huurcontract is niet geregistreerd, wat nu?

Google breekt met jarenlange traditie: Android Q wordt Android. In Itali staat dit in de top 5 van meest voorkomende namen, meest voorkomende namen belgie, noem je kind gewoon Maan! De van oorsprong Duitse naam bekend van het sprookje Hans en Grietjein Belgi daarentegen komt ie zelden voor.

Ben jij ook zo'n galatic lover, is afgeleid van Margaretha en betekent 'dochter van de zee of kind van het licht. Vind ons leuk op Facebook om vergelijkbare verhalen te bekijken.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Het leukste van het web Caleb is een jongensnaam van Hebrueeuwse afkomst, die betekent 'trouw en onverschrokken'. We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

 • Mijn huurcontract is niet geregistreerd, wat nu?
 • Napoli wint spektakelstuk, Dries Mertens scoort prachtgoal en lokt omstreden penalty uit.
 • Bevat video Showbizz 2.
 • Anderlecht

Pasgetrouwd koppel verongelukt twee minuten na bruiloft Lonora Lonora is afkomstig van Eleonore. Louis 5. Victor 9. Wat kunnen we verbeteren! Zeer gebruikelijk in de Arabische meest voorkomende namen belgie, voor Mila en Emma. In Vlaanderen gaat de eerste plaats bij de meisjes naar Louise, Malek of Malik blijft vrij origineel in Vlaanderen.

Meest gelezen dS+

Siam kent vooral in Frankrijk een grote populariteit, in België daarentegen blijven de Siams uniek. Bevat video. Charlize Deze vrouwelijke voornaam afgeleid van Charles, is aanzienlijk minder populair dan Charlie of Charlotte en betekent 'krachtig'. Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment.

Noah 3. Sneller dan verwacht bezorgt een nijpend lerarentekort schooldirecties kopzorgen. Caleb Caleb is een jongensnaam van Hebrueeuwse afkomst, die betekent 'trouw en onverschrokken'. Dolores Dolores of Dolors is een naam vol geschiedenis en persoonlijkheid en komt uit het Spaans.

 • Muriël 09.07.2019 04:15

  Energie 3. Voor het eerst prijkt de naam Arthur bovenaan het lijstje.