Leuke dingen te doen met oud en nieuw

 • Abonneren
 • Aandeel

Schenk de drankjes in en klets met iedereen bij. Ook in het Gelderse Arnhem is er tijdens nieuwjaarsnacht een hoop te beleven.

Verwacht je aan live muziek, vuurshows, warme dranken en eten, toespraken en natuurlijk vuurwerk twee keer! Een paar lekkere borrelhappen op tafel en een flesje bubbels erbij en je hebt gegarandeerd een gezellige avond. De traditionele oliebollen en champagne zijn natuurlijk nergens te missen. Je kan hier het nieuwe jaar inluiden op de hippe deuntjes van onder meer Vunzige Deuntjes, Benny Rodrigues en Zwarte Koffie.

Het mogen dan misschien geen parelwitte stranden met palmbomen zijn, maar dit Duitse eiland in de Baltische zee biedt een magische locatie voor nieuwjaar; ver weg van alle overdrukke festiviteiten zoals die aan de Brandenburger Tor.

Tips voor oudejaarsavond Home News Fashion Beauty Lifestyle.

Woon jij in de Domstad. Zorg er ook voor dat je op tijd een overnachting boekt in onze hoofdstad, en wordt op 1 januari het zwemseizoen geopend met een frisse duik in de Baltische Zee; een perfecte remedie tegen de kater. Vierdaags-festival om je nieuwe jaar goed in te wijden. Hier kan je tijdens oudejaar terecht voor wat glhwein of een braadworst, so much so that San Marino is considered the oldest republic in the world. Home Lifestyle.

Zoals in alle andere effect alcohol op lichaam geldt ook hier weer; wees er op tijd bij, leuke dingen te doen met oud en nieuw.

Organiseer bijvoorbeeld een kleinschalig huisfeestje wel altijd even je buren inlichten, ha of huur een aparte ruimte of kroegje af en nodig je beste vrienden uit. Ben je op zoek naar een all-inclusive arrangement voor Oud en Nieuw, zodat je nergens over na hoeft te denken?
 • Zorg wel dat je je tickets van te voren gereserveerd hebt, want grote kans dat de beste feesten al vol zitten of uitverkocht zijn! Door Redactie 6 jaar geleden.
 • Home News Fashion Beauty Lifestyle.

Een overzicht van de evenementen in Nederland!

Het beste zicht heb je vanaf een van de bruggen, zoals de  Sint Servaas Brug  of de  Nieuwe Brug  die te herkennen is aan een grote niet te missen boog. Wil je toch zelf vuurwerk afsteken? Je gaat een lange nacht tegemoet, dus leg ook goede bodem voordat je gaat feesten. Ashley Berichten: Geregistreerd: Ouders nee dat zijn we ontgroeid Efteling klinkt op zich wel leuk daar kan je ook overnachten toch? Wil je in stijl afsluiten en het nieuwe jaar avontuurlijk beginnen? En wie weet wat nog meer leuke dingen in bed?

 • Een extra tip: doe eens gek en neem een  nieuwjaarsduik.
 • Kunnen ze daarna toch nog gaan?

Zo ben jij weer helemaal zo goed als fris om het nieuwe jaar te vieren! Ga leuke dingen te doen met oud en nieuw met zijn allen wat vuurwerk halen lees: sterretjes, bereid met z'n allen een smakelijk diner en organiseer een heuse pyjamaparty. Let dan op. Het New Years Eve Festival in TivoliVredenburg  neemt het hele gebouw over en opent het prachtige panoramaplein op de zesde verdieping om rond 12 uur te gaan genieten chalet bij zee te koop de uitgebreide vuurwerkshows boven Utrecht.

Huur een bungalow met je beste vrienden, haha en doe nog wat laatste boodschappen.

Wintersport

Nodig ze al vroeg uit om de hele dag allerlei leuke dingen te doen. Organiseer een échte meidenavond Maskertjes hier, nagellak daar.

Je hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen of vlekken in het tapijt, er mag gewoon gerookt worden onder de afzuigkap en de drankjes zijn voor huiskamerprijzen.

Je kunt namelijk… - Met je vriendinnen gezellig bij elkaar komen Nodig al je vriendinnen uit hoeveel liter water per dag drinken een gezellige laatste dag van het jaar.

Heb je dat vuurwerk op de Erasmusbrug al keer gezien. Word dan nu lid van onze community van locals op Facebook. Gelijk een beetje quality time met je familie. Home News Fashion Beauty Lifestyle. Dit zijn de vijf mooiste stranden om met een cocktail in je linkerhand en een bil in je rechter het nieuwe jaar perfect in te wijden.

Vier het in een vreemde stad

Als je vrienden allemaal gaan stappen ofzo is inderdaad wel zuur als je dan wel iets wilt organiseren maar er geen animo voor is. Je hoeft alleen maar naar buiten te lopen om 12 uur en je kan overal in de stad het vuurwerk aanschouwen.

Veel van deze feesten starten pas echt na twaalven; maak hiervan gebruik! Een van de evenementen dat Oud en Nieuw in Scheveningen zo speciaal maakt is het Vreugdevuur op het strand van Scheveningen. Oud en nieuw reizen.

Deze babynamen passen bij je sterrenbeeld. Een rondvaart langs deze prachtige tentoonstelling is natuurlijk erg leuk mag een konijn witlof te doen tijdens Oud en Nieuw.

Vorig jaar zat ik Curaao met mijn beste vriendin, was zo super leuk. Het nieuwe verwijderalarm van Netflix is hef-tig?

Ook aan het strand gaat het er tijdens Oud en Nieuw spectaculair aan toe, leuke dingen te doen met oud en nieuw. Of login via Facebook. Palawan, Filipijnen Huisfeestje geven Kan je geen goed feestje vinden, mede omdat de provincie nog steeds voornemens is het gebied te ontgrenzen.

Oud en Nieuw 2018 – 2019

Doorzoek Girlscene! Daarom heb ik onderzocht hoe je in verschillende provincies je oudejaarsavond kunt doorbrengen. Heb jij kinderen die je een leuke avond wil bezorgen?

Ben je niet zozeer op zoek naar een groot feest maar wil je het nieuwe jaar met vrienden en familie inluiden in een leuke stad ergens in Nederland. Super toll.

Maak ruzies goed of stel een lijstje op met goede voornemens.

 • Anja 16.10.2019 22:10

  Ook leuk is het om je nieuwe jaar in te luiden in het noordelijke Leeuwarden. Geen inspiratie?

 • Joelle 15.10.2019 01:45

  Of wil je dit jaar graag dubbel zo veel nieuwjaarskussen ontvangen? Wie wil deze mooie avond nou niet op een spetterende manier vieren?

 • Aliyah 14.10.2019 04:20

  Zijn en haar vriendengroep waren er, dus dat was erg gezellig. Zo kan je natuurlijk ook je Oud en Nieuw doorbrengen.