Koran leren lezen online

 • Abonneren
 • Aandeel

Zoeken Zoeken naar:. Al-Inshiqaaq De Verscheuring: 25 Verzen. Het beste is als je een leraar zoekt.

Al-Boeroedj De Sterrenstelsel: 22 Verzen. At-Takwier Het Oprollen: 29 Verzen. Adam 6 maanden geleden. U hoort een meneer de soerah hoofdstuk aayah vers voor aayah reciteren en kinderen reciteren hem na, elke aayah 3 keer voordat de sheikh naar de volgende aayah gaat.

Leer de Koran lezen met het boek Al-qaa'iedah an-noeraaniyyah القاعِدَةُ النُّورَانِيَّةُ. Al-Moetafifien De Zwendelaars: 36 Verzen.

Al-Ikhlaas Het Zuiveren: 4 Verzen? Een alternatieve online memorisatie-website vindt u hier! Iedere moslim moet op zijn minst de Koran in de Arabische taal kunnen lezen. De audio of videolessen kun je dan als ondersteuning gebruiken als je gaat oefenen. Een keuze tussen het eeuwige goede leven en koran leren lezen online eeuwige slechte leven.

Al-Fiel De Olifant: 5 Verzen. Adil een maand geleden. Al-‘Asr De Tijd: 3 Verzen.

Account Options

Help jij Stichting Bekeerling met al haar 20 projecten? Al-Ghaasiyah De Opstanding: 26 Verzen. Verstuur reactie. Wat een verschrikkelijke taal! Alleen al voor het reciteren van de Koran ontvangt u zegeningen van Allah. Op deze pagina vind je: een boek om de Koran te leren lezen; Audiolessen van het boek om de Koran te leren lezen Videolessen van het boek om de Koran te leren lezen.

 • De audio of videolessen kun je dan als ondersteuning gebruiken als je gaat oefenen. Het gebed is ongeldig zonder dit hoofdstuk.
 • Laat een reactie achter het e-mailadres wordt niet getoond. Arabisch leren.

Adam 6 maanden geleden. Leer de Koran lezen met het boek Al-qaa'iedah an-noeraaniyyah. Al-qaa'iedah an-noeraaniyyah. Verstuur reactie. Al-Inshiqaaq De Verscheuring: 25 Verzen.

'S werelds beste Koran Memoriseer programma online

An-Nasr De Hulp: 3 Verzen. Al-qaa'iedah an-noeraaniyyah. Het bevat voornamelijk korte soewar verzen die relatief gemakkelijk zijn om van buiten te leren. Klik op onderstaande links om de gewenste soerah te beluisteren.

Ik wil u er wel op wijzen dat het alcohol het denkvermogen aantast. Al-Falaq De Dageraad: 5 Verzen. Een keuze tussen het eeuwige goede leven en het eeuwige slechte leven! Help jij Stichting Bekeerling met al haar 20 projecten. Arabisch koran leren lezen online Koran leren!

Meer Views

Leer de Koran Het oplezen reciteren en leren van de Koran. De Koran is het Woord van Allah. Adil Aboe Moussa 6 maanden geleden. Iedere moslim moet op zijn minst de Koran in de Arabische taal kunnen lezen.

 • Als u nog geen Koran kunt lezen, dan is dit uw kans om het te leren.
 • De audio of videolessen kun je dan als ondersteuning gebruiken als je gaat oefenen.
 • Indonesische vrouw verkoopt 26 jaar lang afval om op Hadj te gaan Denise werd moslima, haar moeder ook, haar vader… DeelDeHijab: Hoofddoekenproject.
 • An-Nasr De Hulp: 3 Verzen.

Het is geopenbaard aan de mensheid koran leren lezen online een leidraad. Koran leren lezen. Wat vind je van deze pagina. Al-Masad De Touwvezels: 5 Verzen. Waarom men Koranverzen moet memoriseren.

Recente berichten Aanvragen gratis niqabs rijzen de pan uit Stichting Bekeerling lanceert internationale en regionale Facebookgroepen Respect. Leer de Koran lezen met het boek Al-qaa'iedah an-noeraaniyyah. Beste Joop, Mijn excuses dat ik u heb vermoeid met mijn website.

Videolessen

Het bevat voornamelijk korte soewar verzen die relatief gemakkelijk zijn om van buiten te leren. Klik en deel dan.

Een mens leeft gemiddeld 70 jaar en in deze 70 jaar heeft hij de mogelijkheid om een keuze te maken.

Wil je anderen ook stimuleren om de Koran te leren lezen. Waarom men Koranverzen moet memoriseren. Groet, Adil.

 • Nikky 19.07.2019 05:43

  Via deze pagina kunt u een begin maken met het memoriseren van enkele Koranverzen. Adjaaz-e Een dertigste deel van de Koran onderverdeling Hizb mv.

 • Buck 21.07.2019 14:04

  Dit programma leest de woorden van de Koran woord voor woord op. Al-Fadjr De Dageraad: 30 Verzen.

 • Emircan 19.07.2019 02:10

  Al-Boeroedj De Sterrenstelsel: 22 Verzen.