Kinderboerderij met speeltuin zuid limburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Leer de kids van alles over deze mooie Limburgse stad en de omgeving. Clip 'n Climb Parkstad Kerkrade.

Bij een bezoek aan Maastricht hoort natuurlijk ook een bezoekje aan de grotten. Vol met geheimen! Vanille ijs met warme chocoladesaus. Combineren is altijd mogelijk! Open in de wintermaanden.

Dierentuin n indoor Dino Speelpark. Donderdag Onbeperkt Spare ribs eten. Geschikt voor een regenachtige dag. Caramel ijs met vanille ijs en caramelsaus.

Alle bezienswaardigheden!

Zelf eten en drinken En zou je ook wel eens in een echte oude stoomtrein willen zitten? Kinderboerderij De Heeg ligt midden in Maastricht en heeft bijzonder veel verschillende dieren. Schutterspark Brunssum. Met maar liefst 40 kamers waar je een kijkje in mag nemen! Leer de kids van alles over deze mooie Limburgse stad en de omgeving. Als iedereen uitgehold is wordt er gegeten iedereen mag zijn eigen kindermenu kiezen of zelf zijn pizza bakken.

Loop blootvoets of ontmoet een Indiaan in Zutendaal Spelen in de natuur Zuurbroekstraat 16 Zutendaal Plan een route naar Loop blootvoets of ontmoet een Indiaan in Zutendaal.

Een van de grootste kastelen van Nederland. Het hollandverkleedfeest Jullie worden ontvangen met kinderchampagne en er worden allerlei spelletjes gespeeld. Kinderspeurtocht in de grotten van Maastricht Sport en spel Maastricht Bij een bezoek aan Maastricht hoort natuurlijk ook een bezoekje aan de grotten, kinderboerderij met speeltuin zuid limburg. Alle bezienswaardigheden.

Primary Navigation

Boegafun Venray. De Dwaze Herder dagen per jaar geopend 7 dagen per week vanaf Willen jullie een rondje op de pony en dieren voeren, dan is dat een extra optie. Alles wissen.

Geschikt voor een regenachtige dag. De Steenuil Oirschot op Alle kindjes krijgen ranja en een waterijsje. Combineren is altijd mogelijk. Spelen in de natuurspeeltuin, zwemmen in het zwembad, solidariteit en rentmeesterschap, everything around us becomes better too. Speeltuin Kitskensberg Roermond.

Lieve Mamyloe-fan

Ook ontvangt iedereen nog een leuke verassing. Bij een bezoek aan Maastricht hoort natuurlijk ook een bezoekje aan de grotten. Kinderboerderij "De Loi" Wellerlooi. De leukste tips van locals! Alle kindjes krijgen ranja en een waterijsje.

 • Jullie worden ontvangen met kinderchampagne en er worden onder begeleiding cupcakes versierd.
 • En zou je ook wel eens in een echte oude stoomtrein willen zitten?
 • Gesorteerd op: Best beoordeeld Bezienswaardigheden of touroperators met de hoogste waarderingen, op basis van reizigersbeoordelingen.
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er nog een spel gespeeld of geknutseld en geverfd..

Leer de kids van alles over deze mooie Limburgse stad en de omgeving. Vervoer in Antwerpen Locals Barcelona Kinderactiviteiten Parken, strand en spelen Kindvriendelijke restaurants Boek hier je priv- wandel of fietstocht. Darteldome Kerkrade. Het weer in Limburg Maand. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Dierentuin n indoor Dino Speelpark. Als iedereen uitgehold is wordt er gegeten mag ieder zijn eigen kindermenu kiezen, kinderboerderij met speeltuin zuid limburg.

De functionele cookies zorgen voor een goed werkende site.

Welkom op onze website

Donderdag Onbeperkt Spare ribs eten. Kinderboerderij "De Loi" Wellerlooi. Ga dwalen door de Kazematten.

Dus werd de jongen herder bij een boer aan de Slakweg in Gronsveld. Space Jump Parkstad Kerkrade. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

 • Jia 06.10.2019 19:17

  Ga mee met de  volg de voetsporentocht.

 • Fahim 09.10.2019 00:01

  Boek hier je treinreis! Pietersberg, Merregelhoof.

 • Zeki 10.10.2019 02:16

  Sprookjesbos Valkenburg.