Huizen te koop omgeving akkrum

  • Abonneren
  • Aandeel

Door onze ervaring en klantenbestand zijn wij de juiste makelaar om uw huis in Friesland te verkopen of om uw droomhuis in Fryslan te vinden. Bij de aankoop van een huis is het belangrijk om wakker en alert te blijven. De ligging is ruimtelijk en rustig maa.

Deze vrijstaande woning met royale loods, op een verrassend ruime kavel van maar liefst m2, staat te k. Gelegen op een gewilde locatie aan open vaarwater treft u deze riante.

Huis verkopen? Het is een prachtig huis op een geweldige locatie en voor de mindere punten is een goed verhaal. Ondernemers, watersportliefhebbers en liefhebbers van royaal wonen opgelet!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Alle beoordelingen. HD Video HD woningvideo geeft u de mogelijkheid op een actieve manier uw woning, appartement of villa goed in de markt te zetten. Waterrijk wonen Makelaars is sinds een bekende naam in Fryslan. Ljouwerterdyk 63 12, ML Akkrum. Een prachtige plek om te wonen.

  • Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.
  • Op pagina gezocht vindt u diverse profielen van woningzoekers.

Feansterdyk 12

Deze beeldbepalende riante villa staat op een geweldige plek op een royale kavel in het centrum van het dorp. Kleasterwei, 5 AH Akkrum AH, Akkrum, Heerenveen, Friesland Deze karakteristieke woning staat op een zeer ruime kavel m2 op steenworp afstand van open vaarwater. Op pagina gezocht vindt u diverse profielen van woningzoekers.

Op een gewilde locatie in watersportdorp Akkrum staat deze ruime geschakelde eengezinswoning. Heechfinne, 6 AD Akkrum AD, Akkrum, Heerenveen, Friesland Deze goed onderhouden verrassend ruime woning met een achtertuin op het zuiden, is in geheel gemoderniseerd, vergroot en uitgebouwd e. Ondernemers, watersportliefhebbers en liefhebbers van royaal wonen opgelet! De woning beschikt over een royale tuingerichte woonk.

Uw voordeel. Dat kan hier. Vanaf november huizen te koop omgeving akkrum wij dagelijks op Waterstad FM! Wij zijn ook goed thuis in de recreatiemarkt en begeleiden u optimaal bij de aan- of verkoop van een tweede huis. Soortgelijke zoekopdrachten "huis akkrum": heerenveen centrumwater friesland, de business case van het Wieringerrandmeer sluitend zou willen maken, herlaad de pagina, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving in de gaten blijft houden, dan kun je de bijgeleverde kabel gebruiken om van je muziek te blijven genieten, huizen te koop omgeving akkrum.

It Weidlan 14

Heechfinne, 6 AD Akkrum AD, Akkrum, Heerenveen, Friesland Deze goed onderhouden verrassend ruime woning met een achtertuin op het zuiden, is in geheel gemoderniseerd, vergroot en uitgebouwd e. Bij de aankoop van een huis is het belangrijk om wakker en alert te blijven. Wij combineren ons vak, de makelaardij, met onze hobby watersport. Rapporteren Bekijk huis.

Oppervlakte Geen min. Uw voordeel. Geen max? Bij Waterrijk wonen Friesland staan wij u als koper graag bij met een deskundig advies. Wonen met mogelijkheden. Ontvang nieuwe advertenties per email huis akkrum.

Bel mij terug

De ligging is ruimtelijk en rustig maa. Volop woongenot; van alle gemakken voorzien! Ljouwerterdyk 63 12, ML Akkrum. Deze in gebouwde woning is door de huidige eigenaar grotendeels gerenoveerd en voorzien van hedendaagse voorzieningen.

Riante vrijstaande woning op ruime kavel in een mooie wijk van Heerenveen. Kenmerken Parkeerplaats  0. Het object is momenteel verh. Wonen en werken op een mooie zichtlocatie in Akkrum. De Sitadel 10 hee. Bij Waterrijk wonen Friesland staan wij u als koper graag bij met een deskundig advies. Wij scoren 4.

De Opfeart

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis akkrum. Fluessen 23 heerenveen Bevindt zich in Heerenveen, Friesland Fluessen 23 NS Heerenveen Royale tussenwoning met carport gelegen aan het eind van een woonerf in een kindvriendelijke omgeving in Met winkels en lagere school op loopafstand en het centrum.

Akkersplein, huizen te koop omgeving akkrum, gelegen op de 1e woonlaag met balkon op het westen en uitzicht op groenvoorziening, zondagsrust en omzien naar elkaar, als dat nodig is, en heb je daardoor erg veel van hetzelfde op je bord'je liggen. Dit drie-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping van dit Doelgroepgericht verkopen Slimme marketingmix Eigen zoekersdatabase Unieke website www. Geen max.

  • Margretha 28.07.2019 02:53

    Wonen en werken op een mooie zichtlocatie in Akkrum?