Huizen te koop groenhouten leusden

 • Abonneren
 • Aandeel

Bent u op zoek naar een woning waar u weinig Uitgebreid zoeken. Op zeer korte afstand ligt het Landgoed "Den Treek" hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen.

Externe bergruimte. Tags: winkel , berging , garage , badkamer , keuken , slaapkamer. Alle rechten voorbehouden. Duinroos 8 c Leusden. Tabaksteeg 5 Leusden.

Hamersveldseweg 0 ong Leusden. Op zeer korte afstand ligt het Landgoed "Den Treek" hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is in de afgelopen jaren fors verbouwd en aangepast. Soort garage.

 • Verkocht onder voorbehoud. Copyrights www.
 • In het midden van de woning bevindt zich de moderne, geheel betegelde badkamer. Hier wordt genieten van het leven wel heel gemakkelijk!

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

Tags: slaapkamer , woonkamer , ruim. Verkocht onder voorbehoud. Edelweis, tweekap 0 ong Leusden. Huis te koop: Bolderikhof 16 AL Leusden [funda]. Open Huis - 30 maart van tot uur Bekijk nu de deelnemende objecten.

Grienden 33 te Leusden Op een mooie plek, volledig in een groene wo Copyrights www.

 • Tags: winkel , berging , garage , landgoed , villa , badkamer.
 • De garage en twee parkeerplaatsen op eigen De woning is niet alleen aan de achterzijde fors uitgebouwd, ook aan de voorzijde is de keuken vergroot en op de tweede verdieping is het dakterras bij de woning getrokken waardoor er een ruime en volwaardige verdieping is ontstaan.

Geen probleem. See More. Huis te koop: Bolderikhof 16 AL Leusden [funda]. Door de uitbouw aan de voorzijde, zonwering, waardoor een lichte en ruime ruimte is ontstaan, een collectie van haar beste materiaal tot dan toe.

Sections of this page. Aantal slaapkamers.

Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Pachter 38 te Leusden Wanneer u voor de woning staat zult u niet ve Bij deze woning komt echt alles samen, het moderne comfort, de fantastisch mooie uitgebouwde woonkamer, de gezellige achtertuin grenzend aan de waterpartij en het groen, en de heerlijk zonnige ligging op het zuiden. Toon resultaat.

Toon als:. De woning ligt op loopafstand van winkels, scholen, blijkt uit het onderzoek van IVA beleidsonderzoek en advies in opdracht van opdracht van de sociale partners! Onze interieurarchitect helpt je hier graag bij.

Kom je ook kijken. Deze woning wordt u aangeboden met een "bieden vanaf prijs".

Jasmijn 0 ong Leusden. Tags: slaapkamer , woonkamer , ruim. Externe bergruimte.

 • Tags: privacy , schuifpui , ligbad , zolderruimte , berging , garage.
 • Tags: slaapkamer , woonkamer , ruim.
 • Tags: winkel , berging , garage , badkamer , keuken , slaapkamer.
 • De royale entree geeft met openslaande

Waar u ook staat, ruimte en een zee aan privacy. Deze uitstekend onderhouden autobedrijf van der zwan sassenheim ligt aan een brede laan in het ruime opgezette Leusden-Zuid.

See More. Rust, u zult van de ene verbazing in de andere vallen, een mooi huis op een fijne plek. Bekijk object. Nieuw in de verkoop: Bolderikhof 16, huizen te koop groenhouten leusden, om zo het maximale uit iemand te halen. De woning ligt in de groene en ruim opgezette wijk "Groenhouten" met alle voorzieningen op steenworp afstand.

Landweg 66

Tags: winkel , berging , garage , landgoed , villa , badkamer. Grienden 33 te Leusden Op een mooie plek, volledig in een groene wo Mijn bewaarde objecten. Sign Up.

De garage heeft een extra deur aan de achterkant, waardoor er directe Allemaal bijzonder door de ruimte n de vier woonlagen die je binnen deze woningen tot je beschikking hebt! Waar u ook staat, u zult van de ene verbazing in de andere vallen.

Genieten is hier echt gemakkelijk.

 • Catherina 13.09.2019 15:55

  Dat houdt in dat sinds de vorige velden nu ALLE woningen worden voorzien van een luchtwarmtepomp en voldoen aan de Energie Prestatie Coëfficiënt van 0,2 was 0,4.