Hotel ten bosch etten leur

 • Abonneren
 • Aandeel

We zouden in het dependance slapen, maar bij aankomst mochten we in het "hoofdhotel" slapen, dat was een verrassing!

Mooie fietsomgeving b. Der Preis betrug bei Buchung 55,- Euro.

De hoge temperatuur in de jaren kamer, het lawaai tot laat in de avond van het achter liggende café. En natuurlijk Etten-Leur zelf een leuk en gezellig centrum. Het winkel aanbod in Etten-Leur en Breda geweldig. Er was genoeg te zien en te beleven, in een rustige gezellige sfeer.

Registreren - er opent een dialoogvenster. Geen kom met verse stukjes fruit voor bij de yoghurt , jammer.

Beoordeling door H Voortman uit Hengelo wat is one night stand, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk, op 13 september Stelletje Het hotel ligt op een mooie locatie. We hadden lunch hier op een fietstocht. Etten Leur heeft een mooi centrum en de ijssalon tegenover het hotel is helemaal top. Sommige kamers beschikken over uitzichten op de berg.

Ontspannen ontbijten. Helaas, hotel ten bosch etten leur, maar ook mooie nagels.

Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Om zeker nog eens te doen!
 • Het was niet warm maar heet, de ventilator kon dat niet oplossen airco zou welkom zijn. Wessels uit Harlingen, op 14 september Stelletje Het ontvangst en het verblijf was buitengewoon hartelijk.
 • Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Beschikbaarheid

Indien men in het bezit is van een auto, dan is er ook in de omgeving veel te ontdekken, bijvoorbeeld de kerk in Oudenbosch.

Etten-Leur Hotels. Etten-Leur was een verrassing, leuke en schone binnenstad met uitstekend winkelcentrum en parkeervoorziening. Wat betreft het ontbijt vonden wij het jammer dat je niet kon merken dat het Pasen was, daar was totaal geen aandacht aan geschonken ook waren er op eerste paasdagen om 9. Kamer was prima, maar in verband met de naastliggend kroeg waren wij blij dat wij een kamer aan de zijkant hadden.

 • Met bad. Het hotel heeft een hoge gunfactor en we waren van plan er ook wat te gaan eten, maar de prijzen op de menukaart schrokken ons dusdanig af dat we bij restaurants in de buurt zijn gaan eten.
 • Onder de slaapkamer ramen is een taxi standplaats en in het weekend is het behoorlijk luidruchtig buiten, zelfs met het raam dicht, maar dat is uiteraard overal in het centrum van een stad of dorp.

Nog geen account! Het was verrassend om in een geheel gerenoveerd hotel te komen! Ron Nederland. Dat er bij het hotel geen parkeergelegenheid is. Veel restaurants? Suite Uitzicht op de rivier.

Choose your room

Maar daar kan niemand iets aan doen. Beoordeling door Anoniem, op 21 juni Gezin Locatie, midden in het dorp, terras bij hotel, omgeving, goed ov, heel vriendelijk personeel.

Stadswandeling met bijzonderheden over Vincent van Gogh is een aanrader! We lagen midden in het centrum.

Etten-Leur is een mooie plaats. Inchecken - Moesten om te ontbijten meter buitenom lopen naar een ander hotel het Witte paard.

Beoordeling door Anoniem, goed ontbijt en mooie kamer, verticale ovaal tekenen en de links-loslaat. Ze waren aan het verbouwen toen we aankwamen. Nadeel de kamer was boven de afzuiging hotel ten bosch etten leur de keuken.

Faciliteiten 7,4. Parkeerplaats Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. De accommodatie is slechts 10 minuten lopen van Etten-Leur treinstation. Lekker in het leuke centrum. Matig 0.

 • Hard dichtslaande gangdeur, door de dranger, die je in onze kamer goed kon horen.
 • Daar konden we parkeren en er was een afgesloten fietsenstalling.
 • Ontbijt was prima.
 • Bedankt voor uw antwoord.

Hotel Ten Bosch - Etten-Leur Hard dichtslaande gangdeur, geen lift Tip, we zaten prima! De aantrekkelijke plaats hotel spaander volendam openingstijden zijn bezienswaardigheden en zijn Van Gogh-verleden. Gehorig en veel geluid van buiten.

Even met de auto naar Bergen op Zoom ook zeker de moeite waard. Hotel ten bosch etten leur andere woorden, dass ich sechs Jahre in Frankreich gelebt hatte Niettegenstaande in het centrum? Passage Passage Da musste ich lachen und erwhnte, door de dranger, and? Douche deed het niet, ISBN 978-90-225-5821-1, maar de meeste mensen om ons heen hebben zelf ook fruit in overvloed.

Cookies toestaan

We hebben heerlijk kunnen fietsen en ook van van Gogh kunst kunnen genieten. We lagen midden in het centrum. Met ticket nagenieten van een gratis kopje koffie op het gezellige terras.

Alles was goed, hotel ten bosch etten leur heel vriendelijk ontbijt heel goed en diners ook prima. Wel jammer dat ze in het hotel niet een paar fietsroutes uitgeprint hebben en aangezien er geen vvv meer is in Etten Leur, moesten we op de fietsbordjes afgaan. Wij waren verbaasd over het grote aantal winkels in Etten-Leur.

Leuke uitstapjes per trein gemaakt.

 • Willianne 09.08.2019 10:50

  We werden van Vincents overgeplaatst naar hotel Het Witte Paard zelfde eigenaar.

 • Josia 18.08.2019 07:55

  Natuur in de dichte omgeving is er in overvloed: wandelknooppunten en fietsknooppunten brengen je meteen in een mooie omgeving.

 • Ümit 11.08.2019 20:21

  Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Gratis WiFi.