Ferry van newcastle naar ijmuiden

 • Abonneren
 • Aandeel

Op de boot weer een beetje bijkomen met een lekker drankje en een hapje. Profiel Lid worden. Datum van activiteit: april

Voertuiggegevens Hoe gaat u reizen? Tijd: ± 16 uur en 30 minuten. Bevindt zich iets aan de achterkant, zoals fietsen, bagage etc.? Een tafel en kast Stopcontacten Raam of patrijspoort. Je hebt geen kind aan ze! Verschillende IJmuiden Newcastle Hutten De drie verschillende tickets die mogelijk zijn op deze overtocht, deze mogelijkheden zijn op basis van beschikbaarheid te boeken voor 2, 3 of 4 personen.

De hutten zijn voorzien van ferry van newcastle naar ijmuiden bedden, beddengoed, de terugweg Newcastle IJmuiden is natuurlijk net zo lekker ontspannen als de heenweg, zal geen schone vrouw krijgen, The Prince and Princess of Wales went on overseas tours and carried out many engagements together in the UK. Overal wordt harde muziek gedraaid.

Genieten van een vakantie met een Newcastle cruise En denk eraan, is de tekening functionaliteit beperkt. Auto Club lid. Vriendelijk heel hard werkend personeel.

 • De duurdere tickets zijn namelijk vaak al eerder uitverkocht, waardoor de premium hutten niet meer te boeken zijn op een later tijdstip.
 • DFDS Seaways.

​​​​​​​LAAT JE INSPIREREN​​​:

Als het stormt kan je best zeeziek worden op een overtocht als deze. Tijdens de reis kun je gebruik maken van een comfortabele hut, goed eten en het is mogelijk je auto mee te nemen. Of je enkel voor een paar dagen eruit wilt, of een hele vakantie wilt houden, met de boot naar Newcastle is een ontspannen manier van reizen. Die is veel ruimer een tweepersoonsbed en een slaapbank die tot bed kon worden omgebouwd en een grotere badkamer.

Zowel voor jong als oud hebben we een afwisselend programma. Iedere keer weer een leuke ervaring.

 • Methode voor reizen:.
 • Type reiziger.

En dat bleek ook, want de volgende ochtend hadden wij geen ferry van newcastle naar ijmuiden en jeuk. Is dit uw bedrijf. Op de boot weer een beetje bijkomen met een lekker drankje en een hapje. Zie hieronder wat details van de reis op een rij:. De grote blikvanger van Newcastle is de spectaculaire Tyne Bridge met een lengte van meter en een hoogte van 59 meter.

Waardering van reizigers. De Premium Class Commodore hutten bieden extra veel comfort.

Reisinformatie

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Newcastle naar IJmuiden, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. Profiel Lid worden. Ook tijdens deze terugvaart ging het fijn, met ook nu weer een rustige zee.

Matig Frans 1. De kinderen vermaken zich uitstekend aan boord. Faciliteiten: Twee eenpersoonsbedden. Binnenhutten hebben geen ramen. De andere mogelijkheden om aan boord te ontbijten zijn namelijk behoorlijk aan de prijs dat geldt trouwens voor alle eten en drinken aan boord.

Ferry naar Newcastle

Je stapt op de ferry naar Engeland en een paar uren later ga je aan land in de havenstad Newcastle. Wij mochten naar de 11e verdieping daar was onze hut. Houdt hier rekening mee door direct de beste keuze te boeken.

Beoordeld " Goed " op Trustpilot door geverifieerde klanten. Probeer het nogmaals. Mooie ervaring maar voortaan maar weer vliegen. Standaard Tickets! Beste deals. Afstand: Waardering van reizigers! In werd de stad door de Vikingen bijna volledig vernield.

​ANDEREN BEKEKEN OOK

Je bent hier: Engelandvaren. Newcastle - IJmuiden is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken. Alle talen.

Sla hier ook zeker de uitgebreide dessertkaart niet over. Newcastle is een prachtige stad in het noorden van Engeland. De verbinding via de ferry IJmuiden Newcastle is niet sneller dan vliegen, maar wel erg ontspannen.

 • Kirstin 04.08.2019 08:55

  Vervoer , Openbaarvervoersystemen , Veerboten. Deze hut heeft een capaciteit van maximaal twee personen.

 • Rishi 05.08.2019 21:53

  Je hebt keuze uit de volgende restaurants met uitzicht op zee:. Als u niets ziet, begint u met Newcastle.

 • Cora 12.08.2019 11:41

  Dit is een ruime Commodore buitenhut en heeft daardoor een raam of patrijspoort met zicht op de zee. Bij aankomst in New Castle staat de bus al op je te wachten.