Een eigen huis een plek onder de zon serie

  • Abonneren
  • Aandeel

Nooit meer slapen Thema-uitzending. In de 35 jaar dat hij er woont. Platform voor boekenwurmen.

De smartphone lijkt ons leven tot één groot spel te maken. Wie is de knapste kop? Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt. Tijdgeest Korte radioverhalen over vreemde ideeën uit het verleden. Jij Moet Verder Rene Froger. Joggingman Elke week gaat Elfie Tromp op pad in park, bos en stad.

Die concertreeks beleeft in het tienjarige jubileum. Kinderen als mantelzorgers. Over vaders en zonen Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat. Over de eigenwijze Floor en haar gedachtes!

Vormen deze plekken ons? Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. Niet van hier Thema-uitzending.

Die inzending krijgt niet voldoende punten voor een plek in de finale. Een bitterzoet modern sprookje. Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven. Zapp echt gebeurd Echte kinderen, echte verhalen. Himmlers hersens heten Heydrich Het verhaal van de even knullige als spectaculaire aanslag in op nazikopstuk Reinhard Heydrich.

Op zoek naar wat er voor nodig is om het roer om te gooien. Marathoninterview Welkom in de schatkamer van de verhalende journalistiek. Kaylee Rene Froger. Oudtopia Nicolaas Veul en Tim den Besten wonen een maand in een verzorgingstehuis.

Vrolijke Kerst Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen. Extreem leven Oorlogsjournaliste Natalie Righton unembedded in Afghanistan. Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt. De Grote Avond van de Beschaving Thema-uitzending.

Artiestinformatie

In drie short movies worden scenario's geschetst van ons samenleven met slimme apparaten in de nabije toekomst. De top 40 nieuwsbrief ontvangen?

Die inzending krijgt niet voldoende punten voor een plek in de finale. El Tarangu El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen.

De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd. Hoe is het om de broer of zus van een beroemdheid te zijn. Mannen volgens vrouwen Thema-uitzending. Op zoek naar Frankrijk Wilfred de Bruijn leidt je door het land dat je dacht te kennen! Webserie over een jongen, een meisje en zes dates. Kinderen als mantelzorgers.

Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken

Vette honger Thema-uitzending. Het snelle geld In de afgelopen 25 jaar is ons land schatrijk geworden. Stef Biemans beantwoordt vragen van Nederlandse kinderen over Nicaragua; een land waar alles anders is.

  • De avonden Cultureel radiomagazine van tot
  • Documentaire Thuisplek voor docufielen.
  • Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu.
  • De wonderlijke wereld van wapens, wapenhandel en wapenbezit in Nederland.

Tim european monetary system history Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau.

Podcastserie waarin Sef en Pepijn hl lang spreken met een interessant iemand in de studio. Jelle Brandt Corstius vliegt over Nederland en laat zien hoe ons kikkerlandje in elkaar zit. Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven! Ons geheugen Thema-uitzending. Gerelateerde tracks, een eigen huis een plek onder de zon serie. Wilfried de Jong Wilfried de jong presenteert zijn favoriete jazz- en soulplaten.

Uitgewoond Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten. TreurTeeVee Potische, absurdistische en zeer melancholische teevee, said the butterfly.

Een eigen huis, een plek onder de zon

Maar zodra ze zich ergens thuis voelt, maakt ze alweer plannen om verder te trekken. Het nahuwelijk Thema-uitzending. Slag om Nederland heeft de nederlandse burger nog iets te zeggen over zijn land?

Potische, absurdistische en zeer melancholische teevee, die zal niet een schaduw op om het even wat werpen. Een bitterzoet modern sprookje?

H eerlijk koken met culinair fenomeen Yvette van Boven.

  • Dionysia 26.09.2019 01:01

    Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. De documentaire Beperkt houdbaar van Sunny Bergman maakte veel emoties los: wat heeft de documentaire teweeg gebracht?