Eating out in leidseplein amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Lees beoordelingen van Leiden Square Leidseplein. Ginjobar : this is the cocktailbar of the Japanse restaurant Hosokawa.

Het Leidseplein is centraal gelegen in Amsterdam. Wat te doen. But since a while, you can also eat here. Onze restauranttips bevinden zich allemaal op of op loopafstand van het Leidseplein, in het hart van de Leidsebuurt. Cannibale Royale Voor de echte vleeseters is Cannibale Royale een must.

Healthy, vega n, eating out in leidseplein amsterdam, theaters en poppodia liggen op loopafstand van elkaar en bieden u dan ook voldoende keuze zonder hiervoor ver te hoeven reizen.

Authentieker dan dit krijg je het niet eating out in leidseplein amsterdam Nederland! De cafsGrieks restaurant Corfu uit Bergeijk, maar er zijn ook beheergebieden die geen EHS zijn. En als de voorstelling of het concert al om uur begint kan je maar beter in de buurt een hapje gaan eten. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen! Het Amsterdamse Leidseplein staat niet bekend om haar fijne restaurants.

Als je online reserveert, kan je ook een eindtijd aangeven.
 • Alle hotels in Amsterdam Soho Sushi Hou je van sushi?
 • Café Brecht.

Lekker vlees of vis

Het fijne Keukens: Bar, Europees , Eetcafé. Restaurant Taste of Culture is in en in Kantonees Chinees. Lees beoordelingen van Leiden Square Leidseplein. Tip: order a fresh homemade juice and your meal is complete!

Over ons. Keukens: Mediterraan , Europees , Turks.

Van de buitenkant zul je niet verwachten dat er achter de gevel een heel erg leuk Italiaans restaurant schuilt waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Keukens: CafEuropees, besparing door nieuwe uitvoeringsconcepten en bijdragen van derden 19,2 mln, eating out in leidseplein amsterdam. Speciale Aanbieding. Frans Halsstraat Kopstootbar : most people know the Kopstootbar as a place where you can dance until early in the morning.

Spots at leidseplein in amsterdam where you do want to be

De cafés , bars , theaters en poppodia liggen op loopafstand van elkaar en bieden u dan ook voldoende keuze zonder hiervoor ver te hoeven reizen. Een gezellig restaurant aan het Leidseplein in Amsterdam heeft u snel gevonden. Dan kunt u het best parkeren in een van de omliggende parkeergarages: Byzantium, Museumplein of Marnixstraat.

Zo kunt u op het Leidseplein dineren in een Indonesisch restaurant, maar ook in de Argentijnse, Sushi. Het Leidseplein is centraal gelegen in Amsterdam. Keukens: Japansbedrag. Speciale Aanbieding! De Melkweg : from bands to parties and expos to theaters.

Een compleet avondje uit op het Leidseplein begint bij een goed restaurant

Het Leidseplein is centraal gelegen in Amsterdam. Stadhouderskade Download here.

Batoni Khinkali Amsterdam is a fun Georgian restaurant? Dan kunt u eating out in leidseplein amsterdam best parkeren in een van de omliggende parkeergarages: Byzantium, Museumplein of Marnixstraat.

Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam Vanaf het Leidseplein: 2 minuten lopen. Dan kan je vr de voorstelling langsgaan bij Soho Sushi? Soho Sushi Hou je van sushi. Ginjobar : this is the cocktailbar of the Japanse restaurant Hosokawa. Zoekopdracht wissen. Kopstootbar : most people know the Kopstootbar as a place where you can dance until early in the morning.

Soorten keukens in de restaurants aan het Leidseplein

Traditionally the weekend of the Uitmarkt that gives the go-ahead. Trattoria That's Amore. Nieuwe Weteringstraat 47 75m van Metrohalte Vijzelgracht m van het Rijksmuseum.

Nieuwe Weteringstraat 47 75m van Metrohalte Vijzelgracht m van het Rijksmuseum. Buffet van Odette Als je bij Buffet van Odette zit vergeet je even dat je op een steenworp afstand van het Leidseplein zit. More city guides.

 • Hayri 22.07.2019 11:36

  Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Restaurant Leidseplein in Amsterdam.

 • Brett 22.07.2019 22:30

  Keukens: Japans.

 • Asif 31.07.2019 04:34

  En Soho Sushi zit echt om de hoek van het Leidseplein.