Dit is hans hans is anders

  • Abonneren
  • Aandeel

Maak je afspraak voor een gratis oogmeting, lenscontrole of hoortest. Als je in een langlopende, herkenbare campagne een typetje neerzet dat op den duur gemeengoed wordt, dan maak je indruk met je commercials.

Want er goed uitzien, dat is volgens ons ook een recht. Ietsjes negatief dus naar mijn mening! Heb je ook wel eens het gevoel dat je niet gezien wordt? Want dat roepen alle concurrenten. Het personeel van Hans Anders Haarlemmerstraat hoopt je snel in de winkel te mogen begroeten. Vermijd wachttijden Maak je afspraak voor een gratis oogmeting, lenscontrole of hoortest.

Dit is hans hans is anders opslaan. Volledige functionaliteit; Je instellingen onthouden Webstatistieken bijhouden Relevante aanbiedingen tonen Informatie delen t. Altijd scherpe aanbiedingen. Maak dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien. Als je vanaf het station de Haarlemmerstraat in loopt vind je ons op nog geen 50 meter lopen, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten?

Kortom, aan je linkerkant.

Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.

-25% op zonnebril zonder sterkte

Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Ja, ik ga akkoord. Zingend je doelgroep bereiken met Musical.

En aangezien Pearle, Specsavers en Eye Wish het momenteel niet op deze manier doen, loopt Hans Anders daarmee voor op de concurrentie. Voorts gebruiken wij en derde partijen tracking cookies om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden, om gepersonaliseerde advertenties te tonen en om jouw internetgedrag te volgen. Voor een hoortest of oogmeting kun je ten allen tijde vrijblijvend de winkel binnenstappen.

  • Het verhaal van de commercial is best uitgebreid, voor zo'n kort tijdsbestek. De pay-off 'De beste service voor de beste prijs.
  • Ja, ik ga akkoord. Brillen Voor wie?

En dat zijn er nogal wat. Lenzen In deze vestiging kun je ook lenzen kopen. Meer dan winkels Onze optiekmedewerkers en audiologen staan je voor je klaar. Niemand betaalt graag te veel. Linda de mol miljoenenjacht arrold het aantal gescheiden gezinnen denk ik dat op grote schaal deze reclame meer verdriet doet dan deugt.

Mijn account Contact Acties. Vul een geldig e-mailadres in.

Houdt van korte bio's. Jouw naam verplicht Vul jouw naam in. Waarmee kunnen wij je helpen?

Mijn account Contact Acties. Voorts gebruiken wij en derde partijen tracking cookies om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden, om gepersonaliseerde advertenties te tonen en om jouw internetgedrag te volgen.

Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Ontdek onze monturen. Zij is het zat dat ze niet gezien wordt en maakt drastische keuzes.

Medewerkersonderzoek

Subcategorie Gehoorbescherming Alle gehoorbescherming Oordoppen Oorkappen. Groot assortiment: meer dan dertig topmerken. De mannen worden vaak neergezet als sukkels of dommeriken.

Jouw e-mailadres verplicht Vul jouw e-mailadres in? Wij zijn StAr-gecertificeerd dit is hans hans is anders je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Blogt ook op Copytips. Het lijkt erop dat Hans Anders met deze nieuwe commercial ook die kant op wil gaan. Als je met de trein komt is het slechts enkele minuten lopen vanaf het station naar de winkel.

Betrouwbare levering met. Jouw naam verplicht Vul jouw naam in.

25% korting op zonnebrillen

Het voelt nogal gekunsteld zo; aan de ene kant wil Hans Anders zich op branding richten met deze nieuwe campagne, aan de andere kant blijven ze toch een prijsstunter. FR NL. Eén van die keuzes is dat ze naar Hans Anders gaat voor haar nieuwe bril, blijkbaar omdat ze daar alle tijd en aandacht krijgt.

Gehoor- bescherming op maat Maak een afspraak.

Vind een winkel Maak een afspraak. Gratis hoortest door StAr gecertificeerd audicien! Zo vind je gegarandeerd een montuur naar jouw smaak.

  • Jorinde 18.08.2019 16:45

    Winkels Maak een afspraak. Wij zijn StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor.