Buren van de raad bodegraven

  • Abonneren
  • Aandeel

Lijst wordt bijgewerkt De schnitzel was overweldigend voor de grote eter.

Jammer alleen dat het personeel te snel om 'nog iets te drinken? Terras is schoon en personeel vriendelijk. Als ze niet direct in de vijver van De Raad springen zitten ouders er op hun gemak! Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vreselijk 0. Gekookte mosselen zelf zijn veel dicht, heel klein en de sausjes lopen in elkaar over en zijn al verkleurd al ze op tafel verschijnen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Nederlands De schnitzel was overweldigend voor de grote eter. Type reiziger.

Hotels in de buurt ». Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Heerlijk gegeten en de ambiance is super gezellig.

Contactgegevens

Beoordeeld op 19 juli Minder upselling! Eten was perfect! Bezit of beheert u deze gelegenheid? Ondertussen staat de kok niet in de keuken maar hangt aan de bar Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

  • Nieuwe kok maakt kwaliteit niet waar.
  • Is dit uw vermelding? Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Hoe was jouw ervaring. Tja, het blijft tobben in de keuken bij de Buren. Nieuwe kok maakt kwaliteit niet waar? Zoiets slechts nog nooit meegemaakt. Nieuwe kok maakt kwaliteit niet waar!

Datum van bezoek: februari Waardering van reizigers. Lekkere sfeer en goed personeel.

Primary Mobile Navigation

Dagje Bodegraven en een beetje streekmarkt gedaan en als afsluiting een drankje en hapje bij de buren gedaan alleen lukte het bestellen van het hapje niet. Terras is schoon en personeel vriendelijk. Tijd van het jaar. Lekkere sfeer en goed personeel!

Beoordelingen filteren. Mosselmenu is een aanfluiting. Matig 0. Na plaats te hebben genomen aan een tafel gebeurde er helemaal niks. Ons zien ze hier nooit meer. Geselecteerde filters.

Hoe was je ervaring?

Datum van bezoek: augustus Beoordeeld op 3 oktober via mobiele applicatie Diner. En dat is slecht. Nieuwe kok maakt kwaliteit niet waar. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Jammer alleen dat het personeel te snel om 'nog iets te drinken. Zeer vriendelijk personeel, diner of buren van de raad bodegraven borrel. Mooi groot terras met leuke gezellige mensen. Land: Nederland Belgi Nederland Servi. Is wederom helemaal rood en gaat terug naar de keuken. Leuk voor zowel de lunch, restaurant buren van de raad bodegraven op smaak. Het eten is gevarieerd maar niet bijzonder.

Waarderingen en beoordelingen

Broodje was op zich prima maar ik kom er niet meer! Als ze niet direct in de vijver van De Raad springen zitten ouders er op hun gemak! Tot een volgend keertje!

Community Hoe was je ervaring. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Kimberly M.

  • Davida 17.08.2019 16:33

    Is wederom helemaal rood en gaat terug naar de keuken.