Zelf auto importeren uit duitsland naar belgie

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je deze papieren niet, dan kan het moeilijk zijn om de auto in Nederland te registreren. Hierdoor is het veel lastiger voor criminelen om te rommelen met de kilometerstand.

We hebben zakelijk een leaseauto in Belgie die nu voor een zusterfirma in Duitsland ingezet moet worden. Voorbeeld: 31 januari tot en met 28 februari wordt gerekend als 1 maand, maar 31 januari tot en met 1 maart wordt gerekend als 2 maanden. Deel I ligt altijd in de auto, deel II wordt om veiligheidsredenen thuis bewaard. In België kent men dit probleem veel minder. Wanneer je een auto in België, of een ander EU-land koopt, hoef je gelukkig geen invoerrechten te betalen.

Ben je inmiddels overtuigd of ben je gewoon benieuwd naar het te behalen voordeel en het auto aanbod in België? Daar komen nog bij: reis- en verblijfkosten, eventueel taxatierapport, transportkosten en een transportverzekering, transitkentekenplaten plus de officiële Nederlandse kentekenplaten, en de RDW-keuring.

Of als een auto importeren een stuk goedkoper is dan hetzelfde exemplaar in Nederland aanschaffen. De voordelen van een auto importeren uit Belgi: Belgi ligt heel dichtbij Nederland en vele Nederlander kunnen besluiten om het volgende weekend naar Belgi te rijden om naar een auto te kijken. Alvast bedankt, Martijn. Je zoektocht naar je volgende auto begin je het best op een van de Buitenlandse autosites. In Belgi kent men dit probleem veel minder.

BTW aangifte bij auto importeren uit Duitsland

Bij de Douane moet het BPM restbedrag worden voldaan. De administratieve afhandeling bij de import of eigenlijk: de export van een auto is per land nogal verschillend en niet overal even gemakkelijk. Bij twijfel : een bediende van 't dichtbijzijnde autokeuringscentrum zou al veel antwoorden moeten kunnen geven, en anders zal een ambtenaar van het dichtstbijzijnde belastingsdienst je ook wel kunnen helpen.

Daardoor zijn er ook auto's met een dieselmotor te vinden van een paar jaar oud die nog amper gereden hebben. In het persoonlijke voorstel kan ook een inruilauto meegenomen worden. Waar het aanbod in Nederland vaak een 1. Als het een nieuwe auto is, moet je BTW wel betalen.

  • Mocht het te druk zijn waardoor je auto niet meer aan de beurt komt, dan zou je immers voor de volgende keer opnieuw een eendagskenteken aan moeten vragen.
  • Auto importeren     Import uit België. Het bepalen van deze BPM kan op vele manieren.

Gratis kostenberekening. Verzekerd transport van de gemporteerde auto is een prima alternatieve optie, zelf auto importeren uit duitsland naar belgie. Veel kans dus dat b. Mocht een auto nog een geldige technische keuring uit een andere Europees land hebben, dan is dat ook in Nederland geldig. Kentekengegevens buiten Nederland achterhalen.

Zoek kenteken info Kentekencheck NL. Waarom zou een 4 convert pounds to kilos oude auto met Deze keuring mag op het moment van verkoop niet ouder zijn dan 2 maanden.

Praktijkvoorbeeld

Je hebt net een auto gekocht en dan is het geen straf om wat kilometers te draaien. Ik weet in ieder geval dat je daar vroeger mee naar 'n speciale keuring moest om de gelijkvormigheid te laten vaststellen, tenzij er al iemand voor jou was geweest die dat had gedaan, waardoor een PVG-nummer voor dat type auto beschikbaar was.

Gratis kostenberekening. Onze importpakketten Wanneer je gebruik wenst te maken van onze service bieden we je twee basis importpakketten.

Via de goed te specificeren zoekcriteria, is het north and south casting van de gewenste auto vrij eenvoudig. Omdat in Duitsland de controle daarop ongemeen strenger is, dus het is veiliger als je de kilometerstand meerdere keren nakijkt!

Betalen hoeft nu nog niet! Hoeveel BPM betalen! Vooral een jonge tweedehands auto importeren uit Belgi wint de laatste tijd aan populariteit.

Een 2e hands auto uit Duitsland importeren... hoe ?

De houderschaps belasting in Nederland is relatief hoog voor een auto met een dieselmotor. En hoe zit het andersom Vroeg me af of iemand weet hoe het andersom zit of mij een firma kan aanbevelen die daarmee kan helpen.

Als dat niet het geval is, kun je dan op zoek gaan in België.

Je kunt de te betalen bpm berekenen door een taxatie op de te kopen of gekochte auto te laten uitvoeren. Ook staan technische gegevens zoals de wielbasis, de brandstof en de CO2 uitstoot. Om dit te regelen moet je bij de RDW rijksdienst voor het wegverkeer zijn. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord wat te doen op borkum met onze privacy voorwaarden.

Met het kopen van een auto in het buitenland ben je tegenwoordig een stuk voordeliger uit, zelf auto importeren uit duitsland naar belgie. Bovendien moet je - als je 40 dkm of meer doet per jaar - veel autostradekilometers doen om daaraan te geraken, de cilinderinhoud en de CO2 uitstoot vermeld.

De hoogte van deze luxe registratiebelasting wordt bepaald door afhankelijk van het bouwjaar van de auto factoren zoals de nieuwprijs, en die kilometers zijn minder schadelijk dan de korte stadsritjes.

Hoe importeer je een Belgische auto?

Je kunt een afspraak maken voor de kentekenopname, maar op de bonnefooi naar een keuringsstation gaan, kan ook. KeiSer SoZe. Maar je moet wel rekening houden met het feit dat je alleen WA verzekerd bent.

Private lease Steeds meer Nederlanders leasen hun priv-auto? Omdat in Duitsland de controle daarop ongemeen strenger is, vind je in Duitsland wl veel 2e handsauto's met dkm en meer! Meer informatie. Deze vooroordelen zorgen er vaak voor dat we elkaar tijdens de onderhandelingen niet goed begrijpen.

  • Antonius 20.09.2019 18:48

    Zoek bij voorkeur bij een merkdealer. Eén van ze is het importeren van een auto uit België.