Twente milieu oldenzaal afvalkalender

 • Abonneren
 • Aandeel

Naar uw eigen gemeente gaan! Ook maakt u met deze app ter plekke een melding van een volle ondergrondse container, een vergeten container of illegaal gedumpt afval.

Elke inwoner van Oldenzaal betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig tot geen huishoudelijk afval aanbiedt. Laatste nieuws Bekijk al het nieuws Groeien en bloeien In ons jaarverslag kijken we terug op de resultaten op het gebied van de afvalinzameling en het beheer van de openbare ruimte. Wilt u dit zo veel mogelijk voorkomen? Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt.

Afval scheiden. Klik hier. U kunt de compensatie aanvragen via het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente met behulp van uw DigiD.

Elke inwoner van Oldenzaal betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig tot geen huishoudelijk afval aanbiedt, twente milieu oldenzaal afvalkalender. Kijk hier voor ziggo sport select tv programma informatie. Dan kunt u ervoor kiezen uw grijze container in te leveren en gebruik te maken van een ondergrondse restafvalcontainer. U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente.

Heeft u geen milieupas!

Zoek naar de dichtstbijzijnde ondergrondse container of zoek welk afval bij welke afvalstroom hoort. In ons jaarverslag kijken we terug op de resultaten op het gebied van de afvalinzameling en het beheer van de openbare ruimte. Klik hier.

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. En hoe zat het ook alweer met de drankenkartons. Oldenzaal heeft een afvalbrengpunt.

 • Tot slot ontvangen inwoners na het maken van een melding een bevestigingsmail in hun mailbox en worden zij per mail op de hoogte gehouden van de status van hun melding.
 • Afvalbrengpunt U kunt uw kerstboom achterlaten op het afvalbrengpunt op vertoon van uw milieupas. De groene container wordt tweewekelijks geleegd.

Neem lijst vakantie meenemen amerika contact op met onze klantenservice om uw containers aan te vragen. Ga naar twente milieu oldenzaal afvalkalender algemene pagina. Rode milieuboxbestemd voor klein chemisch afval De milieubox is niet bij iedere woning aanwezig. Daarnaast geeft de milieupas de bewoners van hoogbouw toegang tot een ondergrondse restafvalcontainer.

Mail ons via:  info twentemilieu. Selecteer uw huisnummer Selecteer.

Welkom op de pagina van uw gemeente

Contact opnemen? Kijk hier wanneer de groene container bij u wordt geleegd. Kijk hier voor de tarieven en reken hier uit wat u kwijt bent aan afvalstoffenheffing.

Laten ophalen in Laagbouw Bewoners van laagbouw kunnen in week 2 de week van 8 januari de kerstboom tegelijk met de groene of grijze container aanbieden, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen. Het is mogelijk om uw postcode, afhankelijk van de container die in die week bij u geleegd wordt. Tevens een probleem met het tonen van dubbele containers opgelost. Dat is toch niet meer van deze tijd. We komen twente milieu oldenzaal afvalkalender op een gemiddelde lange afstand wandelroutes ardennen kilogram restafval per inwoner per jaar, twente milieu oldenzaal afvalkalender.

Melding maken Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden.

Wanneer wordt het afval bij u opgehaald?

De verpakkingencontainer is alleen beschikbaar in het formaat van liter. Afvalstoffenheffing Elke inwoner van Oldenzaal betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig tot geen huishoudelijk afval aanbiedt. Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring. Algemene informatie Twente milieu oldenzaal kerstbomen de maand december staat bij veel huishoudens een 'echte' kerstboom in de kamer.

Bekijk dan goed van welk twente milieu oldenzaal afvalkalender containers u gebruik wilt maken. Uw gemeente:. Algemene samenvatting boeken paul van loon Twente milieu oldenzaal kerstbomen de maand december staat bij veel huishoudens een 'echte' kerstboom in de kamer. De oranje container wordt vierwekelijks geleegd.

Heeft u geen milieubox. Laat het ons weten. Sla over twente milieu oldenzaal kerstbomen ga naar de algemene homepagina. Sla over en ga naar de algemene homepagina!

U bent hier

Milieupas Met de milieupas heeft u toegang tot het afvalbrengpunt van Oldenzaal. Let erop dat u de kerstboom ongeveer een meter van de verzamelcontainer af legt, zodat de container normaal geleegd kan worden. U betaalt een vast basisbedrag en daarnaast betaalt u voor het aantal keren dat u restafval aanbiedt.

Dat wil zeggen: het aantal keren dat u uw grijze container aan straat zet of een vuilniszak naar de ondergrondse restafvalcontainer brengt! Geen probleem.

Laat het ons weten. Kijk hier wat er in de groene container mag.

 • Sabri 08.09.2019 04:42

  Klik hier.

 • Artje 31.08.2019 17:17

  Kijk hier wat er in de groene container mag. Na de feestdagen moet deze weer worden opgeruimd.

 • Ronald 03.09.2019 12:06

  Daarnaast geeft de milieupas de bewoners van hoogbouw toegang tot een ondergrondse restafvalcontainer. Laat het ons weten.