Outlook map kopieren naar harde schijf

 • Abonneren
 • Aandeel

Exporteer dan uw e-mailgegevens vanuit Outlook zoals in dit artikel wordt beschreven en importeer ze in Outlook Kies een van de exportinstructies om uw e-mail vanuit het bronaccount naar een PST-bestand te exporteren. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Video toevoegen. Het regelmatig maken van een back-up van uw contacten, notities, etc. Je kan als het goed is onder het menu van outlook vinden exporteren. Veeg Drive Wis gegevens van opslagapparaten veilig zonder sporen na te laten. Plaats reactie.

In een usb zetten. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert? Er is een e-mail verstuurd naar. Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

U kunt een handige locatie selecteren en de e-mails beveiligen via Outlook. In veel gevallen moet u uw Outlook-map opslaan op schijf, harde schijf of desktop om deze mapinformatie te importeren in een ander Outlook-account of voor ander gebruik. Zie screenshot:.

RE: PST: Mappen struktuur met Email berichten opslaan op harde schijf

Hebt u nog meer feedback? Als u naar een bestaand Outlook-gegevensbestand. John Harris. Tip: volg ons ook op Facebook! U hebt nu de mailmappen van uw versie Outlook Express verwijderd, om plaats te maken voor uw archiefbestanden. Als u bijvoorbeeld Outlook hebt, kiest u Outlook Outlook-items exporteren naar een.

 • Als een Outlook-app op uw computer is geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om e-mail, contactpersonen en agenda-items van het ene naar het andere e-mailaccount te verplaatsen. Handiger is het om een extern opslagmedium te gebruiken, zoals een USB-stick, een externe harde schijf, of om een cd-rom te branden met uw gegevens.
 • Weergeven resultaten 1 tot 6 van 6.

Uw gebruikersnaam zal worden gemaild naar het e-mailadres in ons bestand. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Herinner mij. U kunt het PST-bestand importeren in andere e-mailaccounts! U mag uw berichten niet bewerken.

Welke gegevens worden geëxporteerd?

Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw Outlook-e-mails veilig zijn op de harde schijf van uw computer. U kunt de back-up overal op uw computergeheugen of op een externe geheugeneenheid meenemen. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.

Ik heb heel veel mappen in mijn microsoft outlook en een adressenbestand. Je hebt als het goed is ergens op je pc een. Volg de stappen om de mapstructuur van Outlook naar een ander PST-bestand te kopiren.

De interface is echter bijna hetzelfde in beide besturingssystemen. Voor het opslaan van de Outlook-map op schijf, moet u de opgegeven map vanuit Outlook exporteren, but not one Kardashian or Jenner showed up.

E-mail, contactpersonen en agenda exporteren uit een PST-bestand van Outlook

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Veel succes ermee. U wilt periodieke back-ups maken : U kunt van al uw e-mailberichten, contactpersonen en agenda-items een periodieke back-up maken op een veilige plaats. Als u geen contact en andere back-ups wilt ontvangen, kunt u eenvoudigweg het vinkje verwijderen en doorgaan met alleen het. Wacht even tot al uw e-mailberichten en contactpersonen worden weergegeven.

 • Harde Schijf Data Recovery Volledig en veilig herstel van verwijderde of geformatteerde partities, foto's en bestanden.
 • Het is daarom belangrijk om geregeld een reservekopie te maken, dan beschikt u altijd over de nieuwste gegevens.
 • Veel succes ermee.
 • Als u exporteert naar een bestaande Persoonlijke bestandsmap.

Reactie toevoegen Uw naam. Laatst aangepast door MicrosoftHelpt : 13 februari om Met vriendelijke groet, outlook map kopieren naar harde schijf, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ja Nee. Daar ga je dan; we vertellen u 3 methoden waarmee u Outlook mapstructuur naar een nieuw PST-bestand kunt kopiren: Handmatige methode 1: Hier worden de stappen beschreven voor de Outlook versie.

Als u naar een bestaand Outlook-gegevensbestand. Uw gebruikersnaam zal worden gemaild it must be some way outta here het e-mailadres in ons bestand.

De url is niet geldig, MicrosoftHelpt. Zorg ervoor dat u uw e-mails bijwerkt en vermijd belangrijke berichten.

Hoe bewaar ik de map Outlook op schijf, harde schijf of desktop?

Het gaat om een groot aantal bestanden, handwerk is eigenlijk ondoenlijk. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Je kunt altijd nemen  MS Outlook gegevensbestand Back-up  op je harde schijf.

Verzenden Nee, bedankt. Stel, uw oude computer bevat Outlook en u hebt een nieuwe computer aangeschaft waarop Outlook is genstalleerd.

Back up maken van Mail Outlook: Mac Als u een Apple-computer gebruikt, kunt u hier als volgt een back-up maken van uw Outlook-e-mails.

 • Mozes 14.10.2019 14:56

  Stel, uw oude computer bevat Outlook en u hebt een nieuwe computer aangeschaft waarop Outlook is geïnstalleerd.