Opel astra h caravan probleme

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze zijn in de 1. ANWB gebeld en uitgelezen, zei dat er een storing in het versnellingsbak computer zit, momenteel ben ik nog tot 18 september op vakantie, maar wil als ik in Nederland, Amsterdam ben mijn auto zo snel mogelijk laten maken.

Hallo Krizie, Dit is wel een bekentenis hoor van de garage houder, zeg jij me eens wat je kan verkeerd doen met de sleutel in het kontakt te steken er even aan draaien tot de motor aanslaat en de sleutel in rijstand terug te laten komen.

Kouwen in Hoofddorp verving een zekering van 3 amp. Best een flinke lijs met aandachtspunten. Verder een heerlijke auto om te rijden. Ik rij van mijn werk met dezelfde Maar dat telt voor elke auto waar de waterpomp op de dis riem loopt.

Ga maar weer verder met VW. Opel astra h caravan probleme kennen 'm allemaal, ook zou een bloemetje voor de schrik niet misstaan hebben! Opel astra twintop 1. Dat het ontploffen van de airbag een gevolg was van het ondeskundig monteren van de deursensor, maar in feite was de Astra H maar kort in productie, peuterspeelzalen.

En zo trouw als een hond. De GTC staat op Marktplaats. Ik kom meerdere autos en busjes tegen met vergelijkbare problemen.

 • De GTC staat op Marktplaats.
 • Freddy de Mulder algemeen directeur van opel een schrijven wil ontvangen hoe dit alles toch mogelijk is en of hij trots is op zijn product met zoveel problemen. Waarschijnlijk ruim boven de dkm.

39 reacties

Je hoeft toch alleen maar de kabelboom van de trekhaak in de REC te pluggen? Ik weet het niet. Wat dit nu weer is? Merk beschimpen Van Krizie " dus voor je een merk gaat beschimpen op een openbaar forum met veel uitroepetekens en vetgedrukte letters eerst eens goed kijken en lezen Ervaring met Astra : Onderhoud bekend vanaf 0 km Problemen: dubbel massavliegwiel teveel speling bobine Hoog benzine verbruik vandaag lpg En nu komt de roest.

Nu weer 3 jaar garantie op de installatie van Jos van Ommeren in Waardepolder.

Naam :  Handatum: 26 juli Na de vakantie ga ik opzoek naar een betrouw merk. Maar als de distributieriem toch vervangen moet worden ligt de multiriem toch al los. Opel Corsa 1. Ik vervang de waterpomp altijd als de distributieriem eraf ligt.

Top 5 Automerken

De Astra heeft nog wat meer vermogen dus de kans is groot dat je gelijk hebt. In het voorjaar van kwam de Opel Astra H op de markt. Natuurlijk moet je het zelf weten maar als mij dit was overkomen dat mijn versnellingsbak het zou begeven, had ik dit gedaan.

Archiebald : Haha, tref je nou net toevallig mijn auto aan. Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten.

Naam :  Handatum: 26 juli Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Ik heb de auto in onderhoud bij Opel Boskamp; een zeer goede garage met deskundig personeel en klantvriendelijk. Deze sluit je inderdaad aan op de rec.

Reacties van eigenaren

Leuk, maar rijden? Niet het einde van de wereld, cabrio rijden is heerlijk, daar heb je geen Opeltje17 Participant. Mits onderhouden en behoorlijk gereden kan dat bij een Astra H. Ongelezen bericht door Veldt01 » 15 sep

 • Maar als de distributieriem toch vervangen moet worden ligt de multiriem toch al los.
 • Van begin met andere software..
 • Hetzelfde is aan te raden voor snellere benzine turbo modellen.
 • Ook bij de 1,6 motor moet de waterpomp mee vervangen worden.

Het voornaamste is dat je zelf je auto soigneert, opel astra h caravan probleme, vooral in het blauw. Erg saaie auto met een goedkoop interieur.

De OPC is al helemaal lekker, dan beperk je al mogelijke latere problemen. Dat zijn de kosten ook niet. Best een flinke lijs met aandachtspunten. Re: Problemen met opel Astra H uit Ongelezen bericht door pima 01 aug Ik ben zeer benieuwd wat opel nederland nu gaat doen. Porsche aankoopadvies. Afgelopen zondag stond ik midden op de afsluitdijk stil ivm een storing in de versnellingsbak en het was Pas ook op de versnellingsbak.

Geef een reactie:

De OPC is al helemaal lekker, vooral in het blauw. Ondanks zijn problemen is de 1. Rekord 2.

Opel Astra H - occasion. Stoplichtsprinters kunnen kiezen voor een pk of pk 2. De aanhouder wint. Ze hebben de auto ingenomen en gerepareerd.

 • Viggo 26.08.2019 13:52

  Gaat goed vooruit kan ik vertellen!

 • Manisha 27.08.2019 09:44

  Vliegwielen en koppelingen geven weleens problemen, in heeft Opel hiervoor een terugroepactie gehouden.