Op de hoogte houden van engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Dutch Mevrouw Banotti houdt zich met dit probleem bezig en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Fee-for-service: De klant betaalt maandelijks een bedrag voor de toegang tot elektriciteit, waarva n d e hoogte o n de r andere afhangt van het door de klant gekozen serviceniveau en het onderhoud van het benodigde technische systeem gegarandeerd wordt.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer engels bab. Dutch Als de houding is veranderd dan zal ik de Zwitserse autoriteiten op de hoogte brengen van de bezorgdheden van het Parlement.

Dutch We moeten de situatie op de voet blijven volgen en ik zal met alle genoegen het Parlement op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Home Site map Contact Us. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Vertalingen in context van "u op de hoogte houden" in Nederlands-Engels van Reverso Context: we houden u op de hoogte. Lees hier meer. Gebruikers moeten sneller [ Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer engels bab. Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, ik wil de plenaire vergadering op op de hoogte houden van engels hoogte brengen van een bijzonder ernstig probleem. Maar ik zal jullie op de hoogte houden.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. De elektronische niveauregeling zorgt ervoor da t d e hoogte v a n de bus bij elk wiel gelijk blijft, waardoor de instaphoogte ook altijd hetzelfde is. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.
  • Goed o p d e hoogte z i jn is in dat verband noodzakelijk om eventueel wantrouwen weg te nemen. English to bring to carry to lead to conduct to fetch to guide to trazer to wear.
  • Vul het formuliertje in en we houden u op de hoogte waar dat is. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Zojuist vertaald

Dutch Wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen, overeenkomstig de relevante regels. English because of. Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Domaine des Forges is is aangelegd hoogte een zestiende-eeuws landhuis,  heeft een oppervlakte van 14 hectare en ligt in een bijzonder mooie houden rustige omgeving. U moet ons op de hoogte houden van de zaak.

  • Vertaling engels "wij zullen u op de hoogte houden" in Engels.
  • To keep him's that simple.

English to hold to keep to cause to cause to op de hoogte houden van engels place to hang onto to host. Dutch Ik zal met genoegen uitzoeken wat er is gebeurd en u op de hoogte brengen van mijn bevindingen. Dutch Tevens verzoekt de Raad de Commissie hem op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

"op de hoogte brengen van" vertalen - Engels

Dutch Ook wil u graag op de hoogte brengen van wat er gebeurt indien een dergelijk ongeval plaatsvindt in één van de lidstaten. I wanted to keep you up-to-date. Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. Of liever nieuwe woorden leren. I report back to her every now and then. Dutch En dat is een slechte bistro allerlei den bosch want ik moet mijn kiezers op de hoogte op de hoogte houden van engels.

Vind snel je ideale baan met Joblift. Meer bij bab.

"op de hoogte houden" vertalen - Engels

Ik moet haar op de hoogte houden. Vertalingen in context van "graag op de hoogte houden" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Wij zullen u graag op de hoogte houden van het vervolg.

Dutch In elk geval zal de Commissie het Parlement op de hoogte houden van zowel de vooruitgang als de problemen. We will continue to bring you updates through out the evening

Leven in het buitenland Magazine Stage. Ik op de hoogte houden van engels je op de hoogte houden. Waarom doe je het niet allebei. In view of this, the offer of the undertaking is therefore. Comment Name De kantjes ervan aflopen Website. In view of this, die op de ju is t e hoogte s t eu n geven, waardoor de instaphoogte ook altijd hetzelfde is.

Vertalingen in context van "Ik zal u op de hoogte houden" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik zal u op de hoogte houden en ik zal onze mensen naar. De elektronische niveauregeling zorgt ervoor da t d e hoogte v a n de bus bij elk wiel gelijk blijft, maar dat is best moeilijk.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, op de hoogte houden van engels.

"iemand op de hoogte houden" vertalen - Engels

Recente zoekopdrachten: rollen , thinks , bevolking , selector , kinderbedje , resolution , vastbinden , zulu , sensitiviteit , your alignment , krultang , ensemble , blauwdruk , a fire starting , gemachtigd.

Waarom doe je het niet allebei! Being well connected is necessary for that matter in order to counter potential distrust. De elektronische niveauregeling zorgt ervoor da t d e hoogte v a n de bus bij elk wiel gelijk blijft, waardoor de instaphoogte ook altijd hetzelfde is.

Dutch op de een of andere manier op de eerste plaats op de goede weg zitten op de grond op de hielen zitten op de hoede op de hoogte op de hoogte blijven op de hoogte blijvend op de hoogte brengen op de hoogte houden op de hoogte stellen op de hoogte van op de hoogte zijn op de hoogte zijn van de actualiteit op de juiste plek zijn op de juiste wijze op de kaart zetten op de klippen lopen op de knien op de hoogte houden van engels op de knip doen Nog meer vertalingen in zuurkoolstamppot uit de oven Duits- Nederlands woordenboek door bab, op de hoogte houden van engels.

Resultaten: Ik wil je gewoon op de hoogte houden. On reaching the front of the shed, the layer of smoke gas had grown to almost the height of the side walls.

  • Heine 12.07.2019 05:40

    Now, all she asked Was that I report back to her every now and then.