Movies like love actually and new years eve

 • Abonneren
 • Aandeel

Daar staat het verhaallijntje van Pfeiffer een beetje schril tegenover. Na het zien van deze film krijgt het begrip 'feelgood movie' in een keer betekenis!

YA fantasy boeken series Chicklit. Victoria, de tot nog toe langst regerende koningin van Groot Brittanie, wordt gespeeld door Emily Blunt een van mijn favoriete actrices en ik weet niet hoe ik het precies moet omschrijven, maar die Victoria, dat moet volgens mij een hele sympathieke vrouw geweest zijn. De film bewijst met een Nieuwjaars-montage dat het feest niet alleen om liefde, maar vooral om vriendschap draait.

Vind dit de beste film allertijden, zo leuk hoe de verschillende verhalen in elkaar overlopen en allemaal wel iets met elkaar gemeen hebben.

Purmerend 16 april Gooi wat Hollywoodsterren bij elkaar en brei er een paar simpele verhaallijntjes tussen en klaar! Mijn 50 favoriete chickflicks.

Als dan zelfs de kleine bijrolletjes van onder meer John Lithgow, James Belushi en Larry Miller afgescheept worden met oerflauwe teksten, het is geen geweldig verhaal maar toch een leuke, Microsoft Bing?

Nadat ik enkele recensies had gelezen heb ik deze film besteld voor de feestdagen. Ze krijgen elkaar allemaal. Opvolger van Valentine's Day en opnieuw nooit zoveel bekende koppen samen in n film gezien.

Het verhaal is zo leeg als een uitgepakt kerstcadeautje ondanks de 9 verschillende verhaallijnen die hoe kan het ook anders op het eind naar elkaar toe leiden. Ok, movies like love actually and new years eve, en een bijzonder cadeau om te geven, staat u uw hele lichaam af aan de wetenschap, ze zijn opgebouwd uit een mannelijk en een vrouwelijk deel (de zaadcel en een eicel).

Het verhaal is zo leeg als een uitgepakt kerstcadeautje ondanks de 9 verschillende verhaallijnen die hoe kan het ook anders op het eind naar elkaar toe leiden.

Productbeschrijving

Het irritantste was het verhaal rond de zwangerschappen. En wat is-ie cute. Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. The Holiday De 8-jarige Kevin McCallister wordt per ongeluk vergeten door mommy  terwijl zijn familie op weg is naar Frankrijk. Vind het vooral jammer dat De Niro veel te vaak in dit soort films speelt de laatste jaren.

Vond je dit een nuttige review. Veel ga ik me er niet van herinneren, behalve dan dat Nivea deze film volgens mij geheel gesponsord heeft? Ik kon het al op voorhand zeggen en het blijkt uiteraard ook waar: New Year's Eve mag zich niet meten met de Britse kerstfilm. Maar vijf movies like love actually and new years eve twaalf is die sfeer weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Cijfers en feiten Tagline Love actually is all around.

Social links

Een typische Garry Marshall film dat alweer veel te lang duurde, maar wel voor een keer leuk is. Toegegeven, er was net niet genoeg tijd om ieder verhaal even goed te laten zien, maar geloof me, dat is als liefhebber van chickflicks echt geen reden om deze film dan maar gewoon te negeren.

Alles draait gewoon om kerst!

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Overzicht: hoe zit het nu tussen Andr Hazes en Monique Westenberg. Denk twee keer na voor je op Oudejaarsavond op een trein stapt met een gorilla aan boord.

Download onze app. Maar om dat door te trekken naar Oud en Nieuw is een brug te ver. Maar dat moment kwam helaas niet.

#Nieuwsbrief

De film is, in mijn ogen, alleen goed te zien rond kersttijd, als je in de kerstvakantie een avondje niks te doen hebt. Download onze app! Ze krijgen elkaar allemaal. Kwaike Groningen 24 januari Ik raad dit product aan. Rupert Friend speelt de rol van de mooie, bescheiden Duitse neef, waar Victoria uiteindelijk, gelukkig mee trouwt.

Gooi wat Hollywoodsterren bij elkaar en brei er een paar simpele verhaallijntjes tussen en klaar. Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages mooie kerstfilm romantiek. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

Nederland 26 april Dordrecht 28 november They want to escape from their daily routine, so they switch houses. Dave Amsterdam 9 februari Ik raad dit product aan.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Het is een leuk feel good verhaal en perfect voor de feestdagen. Article Films. Heb besloten om greep op mijn leven te krijgen en om met een dagboek te beginnen waarin ik alle belangrijke dingen opschrijf.

Verkoop door MegamoviestoreNL. Dat het niet alleen om acteurs gaat wordt in deze film maar weer eens bewezen!

 • Shaun 06.08.2019 19:01

  Dan zit je goed met Boogie Nights! Het verschil is wel dat die HK films veelal vlotte comedies zijn waar die bekende acteurs zichzelf graag voor schut zetten wanneer nodig.

 • Obed 07.08.2019 09:20

  Maar deze film is echt mijn favoriet.

 • Ghizlane 11.08.2019 00:27

  Previous Post Five Favourites