Je moet je bek houden dini

 • Abonneren
 • Aandeel

Vervelende klanten hoef je niet vriendelijk te behandelen, wat mij betreft. Een mand vol mooie appels is verfrissend om te zien.

U helpt de oppositie. Kondremangs Lawpi. Het zuiveringsproces binnen de NDP is al een tijdje op gang. Het is al mis met de NDP alleen weten ze het zelf nog niet. Toch vind ik het not done, dat te pas en te onpas gebruik van het Engels in ons mooie Nederlands.

Al zijn tegenstanders heeft hij doodgeschoten in A NO MI bende. Van mijn baas mag ik tot mijn tachtigste blijven staan. Echt wze, zeg maar. Koekje van eigen deeg, dat is myn missy. De belangstelling van toeristen voor speciale arrangementen rondom 11fountains loopt terug.

 • En dat met de dead­line van Bancorama in zicht.
 • Trouwens, ik heb ook geen tijd meer voor Giena. Ik neem af en toe een slokje om de tijd te doden, en ik kijk wat voetbal of rugby.

Waarom Friesch Dagblad?

Wol om it ljocht wat op it seil falt en it gefoel dat der by heart. Zijn gelukzoekers. Met de pé in zit ik achter de com­puter. Zie hoe de begroting behandeling uitgesteld wordt. Hoe lang ik nog doorga, kan ik je daarom niet zeggen.

En volgens mij is de kassa ook zeker honderd jaar oud. Terwijl ik me zelf er in hoge mate schuldig aan maak, je moet je bek houden dini. En wat heeft de pres te maken met het seksleven van zijn kleinzoon. En dit heeft niets met Bouterse of zijn kleinzoon te maken hoor ,maar de zoveelste geruchten die zomaar de eter in gegooid worden zonder enig bewijs. You have entered an incorrect email address.

Op mijn achttiende was ik mijnwerker in Frankrijk, maar dat was te gevaarlijk. Boven op zolder heeft Boogaart haar atelier waar ze overdag steevast te vinden is. Kan trouwens geen hindostaans of surinaams schrijven. Hoe dom of betrouwbaar ben je dan, als je 9 jaar lang heb moeten gedijen in een vervuild nest en je ziel of om de gunsten aan de duivel heb moeten verkopen.

Misschien dat dat meesterschap is? En wie weet ooit op dinsdag. Waarom Friesch Dagblad. Want wat doet die Engelse titel daar eigenlijk. Plus ergernis nummer twee.

Als hij dan toch moe is, schuift hij aan voor een spelletje. Om dy beweging en kleuren te pakken fyn ik in prachtige útdaging. SBB verzorgt informatiesessie duurzaam bosbeheer aan gemeenschap Brownsweg.

Als columniste heeft Dini een flink aantal columns voor verschillende bladen geschreven. Ze glimlacht. Wtf is er in dit land. Nog eens drie Amerikaanse vrouwen hebben beweerd dat ze seksueel zijn misbruikt! Kaarsen maken is een oeroude ambacht, maar volgens kaarsenmaker Trees Exterkate onverminderd populair. Dinie Boogaart eert haar vader met kunstboek Heiteln heet het nieuwe kunstboek van beeldend kunstenaar Dinie Boogaart.

Ma Dini heeft haar detox nog niet gehad en leeft nog steeds naar de regels van de NDP, je moet je bek houden dini. Jawel een directe familielid van de president die hem zo dj khaled wife nicole tuck het blok zet om het beleid te wijzigen heeft geen zoden aan het land gezet! Zit ie weer op de caravan.

De ene is van mijn vorige vrouw en van de ander weet ik pas sinds drie jaar dat ze bestaat. Na de verkiezing is de VHP sterven na dood,soso lobie! Als je de aard van een partij wil weten moet je naar het bestuur kijken en naar de politieke trekkers DNAleden , niks nationaals aan te bespeuren, in de verste verten niet.

Al zijn tegenstanders heeft hij doodgeschoten in. Van harte welkom bij de VHP ma dinie…. Inmiddels woont Boogaart alweer 26 jaar in de oude kleuterschool van Nijega met haar man Jean-Pierre.

 • Kady 07.10.2019 15:52

  Voorlopig tap ik nog wel even door.

 • Aymane 13.10.2019 20:21

  Ook is het vreemd dat ze geen melding maken van het feit dat ze het materiaal aan het OM hebben gegeven.

 • Luigi 12.10.2019 11:08

  Enige plek waar zij toch haar standaard leven kan lijden!!!!!.