Hoeveel gebruikers heeft instagram wereldwijd

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit zijn enorm veel mensen wereldwijd die jij kunt benaderen op slechts één social media platform. In onderstaande grafiek is te zien dat Rusland en China de grote gaten zijn in de  wereldkaart  van Facebook.

Team Nijhuis helpt je hier graag bij. Toen Instagram video's introduceerde, meer dan 5 miljoen werden gedeeld in 24 uur. Meer, meer, meer! Hoeveel gebruikers heeft Instagram in en welke doelgroep heeft het?

Het gebruik van Instagram, maar ook Snapchat, is relatief sterk onder jongeren van 15 tot en met 19 jaar. Momenteel worden via WhatsApp meer dan miljoen telefoongesprekken gevoerd per dag. Je kunt het product ook opslaan.

De meeste gebruikers zijn jongeren tussen 15 - 19 jaar. In zekere zin klopt dit ook, want in Nederland heeft op dit moment met name de jeugd dit prachtige platform omarmt. Bij het commercieel inzetten van sociale media worden doelen teveel alleen gericht op de meetbare effecten van berichten, clicks of directe conversie, omdat een speciaal fiets jack ook ademend is.

Foto's tellen mee voor Meer dan n miljard mensen hoeveel gebruikers heeft instagram wereldwijd deze aardbol hebben een Instagram account. Toevoegingen zijn dus meer dan welkom. Tot zover de cijfers over het individuele gebruik.

  • Er komen wel steeds meer nieuwe gebruikers uit de groep 20 — 39 jaar bij. Had het even gemist vanwege de vakantie maar deze cijfers zijn altijd zeer welkom!
  • In een poging om u op de hoogte te houden van de nieuwste Instagram-trends, statistieken en gebruikersnummers; we hebben onze cijfers een keer gegeven om ervoor te zorgen dat ze zijn bijgewerkt om de activiteit in weer te geven. Het is nog vrij nieuw: Instagram shopping.

Freelance marketing consultant

Uit onderzoek van Newcom blijkt dat 9,8  miljoen Nederlanders WhatsApp gebruiken , waarvan 7 miljoen dagelijks. Wel Rich Pins. Tot nu toe gold een limiet van 1 minuut. Bedrijven ervaren op Instagram 10x meer interactie met gebruikers. Er komen maandelijks nieuwe features bij en de mogelijkheden op het gebied van social media-advertising ontwikkelen zich razendsnel.

Vorige Volgende.

Dan ben jij eraan toe om te starten met de juiste Instagram marketing strategie. Het is niet meer steevast Amerikaanse content die bovenaan de timeline van Nederlandse gebruikers prijkt.

Hier heb ik gecompileerd 28 up-to-date Instagram-statistieken om je de huidige lay van het Instagram-land te geven, wat de gebruikers eraan doen en hoe ze het gebruiken. Tot zover de cijfers over het individuele gebruik. Video-berichten hebben de hoogste totale betrokkenheid, hoeveel gebruikers heeft instagram wereldwijd. Het hangt ervan af hoe je 'jongeren' definieert, maar merken richten zich niet alleen op tieners. Het is nog vrij nieuw: Instagram shopping.

Groei, groei en nog meer groei

Aanmelden agenda. Marketing Analytics Contentmarketing Marketing automation Search. Daarmee gaat Instagram de concurrentie aan met YouTube. Dagelijks wordt maar liefst 9 miljoen keer ingecheckt met Swarm, dat is een groei van 42,8 procent ten opzichte van een jaar ervoor.

Daarnaast verzamelt zij de beste infographics en visuals over online en social op de Pinterest boards van Frankwatching. Zeer informatief artikel verder, dankjewel? Aanmelden Kennisbank. Voortaan producten kopen in Instagram Stories Gebruikers van Instagram kunnen voortaan aankopen doen binnen het onderdeel Stories. Is het een goede ontwikkeling. Het is nog vrij nieuw: Instagram shopping.

Hoeveel Nederlanders hebben een Instagram account

Bianca van de Ketterij van iBianca. De Apenheul scoort hoog omdat het relatief veel interacties heeft voor het aantal volgers dat het heeft. Ook YouTube groeit sterk onder jongeren. Gustavo Woltmann Interessante lijstjes en cijfers, best verrassend om te zien dat sommige landen in het Oosten toch andere Social Media gebruiken Bron: techcrunch.

  • In beeld met instagram in 60 minuten Meer vrouwen dan mannen op Instagram Er zijn iets meer vrouwen dan mannen actief op Instagram.
  • In vier stappen naar een social-proof contentstrategie Is de content op de sociale media van jouw bedrijf nog niet zoals je zou willen?
  • IPM staat voor Interactions Per Mille en telt het aantal loves en reacties van je posts op en deelt deze door het aantal volgers en posts.
  • Er worden meer dan  miljoen snaps  per dag verstuurd en 1 op de 3 gebruikers maakt zelf Stories.

Dit platform blijft de komende jaren alleen maar groeien en het zou een gemiste kans zijn om niet ermee te beginnen. Dat is one love manchester concert terugkijken hetzelfde aantal als dat van YouTube wat op de 3e plaats staat.

Op het moment dat Facebook haar Messenger-dienst  besloot los te wekenhad Messenger miljoen gebruikers. Naam E-Mailadres Organisatie optioneel Website optioneel? Media Communicatie Entertainment Publishing Social? Nice job, hoeveel gebruikers heeft instagram wereldwijd.

Dit blijkt uit cijfers van Telecompaper. Conversie-optimalisatie: wat heb je nodig voor We zijn sowieso iets vaker genteresseerd in social media.

Instagram heeft bijna 15% van de wereldbevolking als gebruiker

De ultieme beginners-handleiding voor Instagram Stories Met meer dan miljoen dagelijkse actieve gebruikers die kijken naar Instagram Stories, mag het geen verrassing zijn dat influencers en contentmanagers het maximale uit dit platform willen halen. Online communicatiestrategie Training. In eerdere blogs 1 , 2  schreef ik al over de uitdaging van Twitter, namelijk dat een grote groep gebruikers inactief is.

Heb je moeite om te bedenken wat voor berichten je moet plaatsen. Toevoegingen zijn dus meer dan welkom. Als we kijken naar de bedrijfsmatige inzet van Facebook, dan zien we dat die nog altijd flink groeit. Ze bundelden deze statistieken in de onderstaande infographic, een mooie terugblik voor het platform?