Helemaal niks in amsterdam

  • Abonneren
  • Aandeel

Daar zijn de sterren op de borst voor. En de belachelijke belangstelling van de media uit hun eigen contreien. Ondanks de wanprestaties van de laatste decennia.

De ene wedstrijd was goed om de week erna weer matig te spelen met puntverlies. De hele clubhistorie is belangrijk. Hmmmm, de status van ajax, of toch het gedrag van de Fans, die door vele toch als arrogant worden gezien. Vitesse 8 5. HELEMAAL NIETS IN AMTERDAM Allemaal aan jullie zelf te danken laatste jaren Met jullie onbeschofte uitlatingen en bijdehande benamingen Zo hebben jullie zgn Super joden niks te vertellen meer laatste jaren Omdat jullie gewoon waardeloos het voetbal hebben verkocht voor geld Neerlands grootste trots is heen gegaan en jullie denken aan de huur inkomsten Oejex Doet me denken aan een klein kind die nog gisteren de wereld is in getrokken, met zijn superhelden pyjamaatje En grofgebekt top 3 uitdaagt die nooit meer punten zal verspelen Zo zie je maar klein klein kleutertje kluivertje je kraamt alleen onzin.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Alleen de meest recente reacties zijn getoond.

Het is altijd wat als ze niks hebben. Omstanders redden buffel van verdrinking op de Filipijnen. Delen Tweet. Precies hetzelfde. Waarom dan niet daarvan zeggen: "haha, ja.

Om de puike prestatie van de Amsterdamse club kleiner te maken vooral en het eigen falen te verdoezelen. Je bent als je de nummer 1 bent aan het einde de beste zo simpel is het. Die term komt inderdaad uit de jaren '80, dat is waar, maar werd ,anders dan jij stelt, gebruikt om de jaren aan te duiden waarin Ajax géén kampioen werd.

Gerelateerd

Disney toont eerste beelden liveactionversie Lady and the Tramp. Ik denk van wel. Aan de andere kant, het waren de Ajax supporters die het nodig vonden om nota bene een spandoek te maken na een halve finale in de beker tegen Roda omdat ze in de laatste minuut gelijk maakte en wonnen. Dat veel mensen, en in het bijzonder buitenstaanders want ondanks dat ze live wedstrijden kijken en bij de club hebben gespeeld staan ze ver buiten de huidige selectie , denken dat iets zus en zo is betekent nog niet dat dat klopt.

Ik denk dat iedereen wel klaar is met de grote mond van: wij worden wel kampioen en als de beste ploeg kampioen zou worden dan zijn wij het, dat iedereen de Ajax spelers wil laten weten dat ze weer geen prijs gewonnen hebben.

Riuajax Als ik jou dus mag geloven is het behoorlijk onterecht dat Ajaxsupporters arrogant genoemd worden.

  • Aan de andere kant, het waren de Ajax supporters die het nodig vonden om nota bene een spandoek te maken na een halve finale in de beker tegen Roda omdat ze in de laatste minuut gelijk maakte en wonnen.
  • Net als bij het overlijden van Johan.

Ik zie helemaal niks in amsterdam juist niet als compliment. Daar zijn de sterren op de borst voor. Video delen:. Fred van Leer: 'Het gaat om een lolbroek op Twitter'. Maar ja alles wordt daar verdraaid zodat ze zichzelf maar op de borstjes kunnen kloppen.

Sportvideo's

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Laat het duidelijk zijn dat Ajax ook de nodige fans heeft die dit soort gedrag vertonen t. Tuurlijk is Ajax arrogant!!

Zal het ook blijven. Net als bij het overlijden van Johan. Maar het tekent onze club dat ze dit in andere stadions over ons roepen Punten verliezen kan altijd, maar manier waarop, helemaal niks in amsterdam.

Daarom juichen ook zoveel mensen in de uitvakken als Ajax scoort.

Meer sportnieuws

Misschien is een eventuele degradatie dan draaglijker. Ook door uitspraken van verschilende ajaxieden voor die wedstrijd. Joker en Terminator binnenkort speelbaar in Mortal Kombat

Wat je bedoelt met je vaststelling verder, dat laat je verder in het midden trouwens, dat neem ik aan. Mijn excuus als ik je punt helemaal niks in amsterdam begrepen heb. Dat kwam toen ook deels door die 'mooie' bus!

Loop in virtual reality rond in themapark van serie Westworld. Haha, succes met het eierdopje he. Dat zo'n gebeurtenis tot op een pakket verzenden tarieven vergelijken hoogte invloed heeft is iets anders dan je achter zo'n gebeurtenis verschuilen.

Althans, helemaal niks in amsterdam, een alles-in-1 verzorgingssysteem, maar hij neemt niets. Krijgt deze reiswasmachine je kleding schoon?

Nieuwsvideo's

Satelliet van de toekomst zet zichzelf in de ruimte in elkaar. Fred van Leer: 'Het gaat om een lolbroek op Twitter'. Ajax is toch ook gewoon de beste. Oftewel, volgens jou is het onterecht dat ajaxfans voor arrogant versleten worden.

Er begon enig sinds structuur te komen. Dan weggooien nadat Ajax op penalties tegen Twente verliest. Je begrijpt duidelijk niet de kern van mijn reactie.

  • Roelfina 29.08.2019 00:14

    Op de jeugdspelers, die het ondanks hun grote bek toch maar weer wekelijks moeten laten zien. Is niet gek hoor dst jullie jaloers zijn.

  • Berbel 27.08.2019 19:03

    Zo komt zomerregen aan de aparte geur.