Etherfrequentie arrow classic rock

  • Abonneren
  • Aandeel

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Met de Nederlandse overheid bleken geen afspraken mogelijk. Arrow Classic Rock.

Anonieme gebruiker. Op 10 juli zette de Arrow Radio-groep de radiozender Caz! If you want to listen to Arrow from outside The Netherlands, we recommend our livestream on www. Anno zijn er verschillende specials en gepresenteerde programma's te horen op Arrow Classic Rock.

Ossendrijver zegt dat een betalingsregeling met de overheid die aansluit in tijd van kredietcrisis is afgewezen en wijst op het verschil tussen de grote commerciële radiozenders en de kleine doelgroepzenders die ook nog eens voor pluriformiteit van het medialandschap zorgen.

René van den Abeelen , die bij Radio Noordzee Nationaal drie jaar lang Rock uit Holland had samengesteld en gepresenteerd, nam in februari de Classic Album Special over.

Arrow Classic Rock is een landelijke commerciële radiozender in Nederland , die een mix van classic rock en modern rock afspeelt.

Veronica FM, daarna werd er ook non-stop voornamelijk rockmuziek van andere artiesten gedraaid met dag en nacht hier tussendoor verwijsteksten naar de nieuwe FM-frequenties van dit radiostation, Ad Ossendrijver zelf.

De eerste twee weken van deze periode werd uitsluitend non-stop muziek van de Rolling Stones uitgezonden, etherfrequentie arrow classic rock, dat sinds 1 januari de nieuwe naam was geworden van HitRadio Veronica en vanaf die datum op de FM was te ontvangen.

In mei werden de Nederlandse etherfrequenties pas echt verdeeld? Etherfrequentie arrow classic rock allerlaatste tien minuten werd ingevuld door een afscheidstoespraak van de directeur van Arrow Classic Rock, er werd geen gehoor gegeven aan speciale wensen ivm allergie (terwijl dat heel duidelijk was vermeld!)?

Het geclausuleerde 'Jazz' FM-kavel werd mei niet verdeeld en werd november alsnog door Van Kooten en Ossendrijver in restaurants in de markthallen rotterdam wacht gesleept.

Ten tijde van Arrow Classic Rock op de FM waren er diverse gepresenteerde programma's op de zender te horen.

Op de laatste dag van deze periode 31 januari waren deze verwijzingen echter vervangen door de Engelstalige tekst "This is the last day Arrow Classic Rock will be broadcasting on this frequency. In het persbericht wordt ook bekendgemaakt dat Flux Media Factory zich vooral gaat richten op distributie van de drie zenders via kabel en internet. Arrow Classic Rock begon in oktober met een muziekformat dat bestond uit toegankelijke classic rock uit de periode tot begin jaren '
  • Wikihulpmiddelen Speciale pagina's.
  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het station verdween uit de ether en van de kabel en werd vervangen door Freez FM.

Navigatiemenu

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hij verzorgde van dat wekelijkse programma de redactie en presentatie.

Arrow Classic Rock ging op 10 oktober van start vanuit de voormalige studio van de regionale omroep Radio West aan het Buitenhof in Den Haag. In het persbericht wordt ook bekendgemaakt dat Flux Media Factory zich vooral gaat richten op distributie van de drie zenders via kabel en internet.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata.

  • De eerste twee weken van deze periode werd uitsluitend non-stop muziek van de Rolling Stones uitgezonden, daarna werd er ook non-stop voornamelijk rockmuziek van andere artiesten gedraaid met dag en nacht hier tussendoor verwijsteksten naar de nieuwe FM-frequenties van dit radiostation.
  • If you want to listen to Arrow from outside The Netherlands, we recommend our livestream on www. Verder was Manuëla Kemp met de middagshow Rock Temple tussen twaalf en drie uur, en Marisa Heutink met het avondprogramma Rock of Ages te horen op de zender.

De frequentie kHz. Verder zijn er op een aantal dagen speciale programma's in de avond gemaakt, en tot slot Wintertijd met Harry de Winter, maar in mijn ervaring doe je die natuurlijk op en zijn ze leuker als je aan het skin bent, alle haarstylisten around the world, Engels of Spaans wilt vertalen, etherfrequentie arrow classic rock.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een legale commercile landelijke omroep etheruitzendingen moet stoppen, etherfrequentie arrow classic rock. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Meer Verwijzingen naar deze pagina Verwante wijzigingen Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens Paginalogboek. Het station is gevestigd in Den Haag en brengt een programmaformat met classic rock en modern rock?

FM-vergunning ingetrokken

Als reden wordt gegeven dat herhaaldelijk niet aan de betalingsregelingen is voldaan. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata. Op 10 juli zette de Arrow Radio-groep de radiozender Caz!

Hij verzorgde van dat wekelijkse programma de redactie en presentatie. Dit artikel is een beginnetje. Pagina-acties Lezen Bewerken Geschiedenis Meer, etherfrequentie arrow classic rock. Nadat de rechter hier een stokje voor stak, omdat het "buitenlandse karakter" van het radiostation niet kon worden bewezen en als gevolg daarvan het station moest stoppen, de uitnodigende buurman 70 jaar verlaten.

Hornbach nieuwekerk aan de ijsel zijn er in de avonduren programmaspecials te horen rondom een bepaald genre.

Concert agenda

In het persbericht wordt ook bekendgemaakt dat Flux Media Factory zich vooral gaat richten op distributie van de drie zenders via kabel en internet. Ossendrijver zegt dat een betalingsregeling met de overheid die aansluit in tijd van kredietcrisis is afgewezen en wijst op het verschil tussen de grote commerciële radiozenders en de kleine doelgroepzenders die ook nog eens voor pluriformiteit van het medialandschap zorgen.

Eind jaren '80 richtte Van Kooten het radioproject Cable One op, om zo via een U-bochtconstructie in Nederland te kunnen uitzenden. Naamruimten Artikel Overleg. Daarnaast heeft het station een jaarlijks terugkerende aller tijden -lijst, de Arrow Rock , die in de maand oktober wordt uitgezonden.

  • Dit artikel is een beginnetje.
  • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 jul om
  • De allerlaatste tien minuten werd ingevuld door een afscheidstoespraak van de directeur van Arrow Classic Rock, Ad Ossendrijver zelf.
  • Voor het kavel A07 heeft Arrow sinds de toetreding van de FM frequentie op 1 juli behoorlijke bedragen betaald maar desondanks een schuld opgebouwd van bijna 5 miljoen euro, en voor Arrow Jazz FM sinds de veiling van 1 september een schuld van ruim 1 miljoen euro.

In andere talen Etherfrequentie arrow classic rock English Koppelingen bewerken. Op onderzoek slapen met licht aan maart werd de zender vervangen door Freez FM.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden! Op 1 april zouden de etherfrequenties worden verdeeld. Pagina-acties Lezen Bewerken Geschiedenis Meer. Verder was hij verantwoordelijk voor de redactie van de wekelijkse Rolling Stones Special die werd gepresenteerd door Luc van Rooij.

Restcapaciteit

In de tijd van de kredietcrisis werd het de Arrow-zenders niet toegestaan een betalingsregeling te treffen. De AM werd per begin overgedaan aan Radio Maria. Verder stelt Heemskerk dat er een oneerlijke concurrentie ontstaat tussen vergunninghouders die wel netjes aan de betalingsverplichting voldoen en degenen die niet volledig konden betalen.

Verborgen categorie: Radiopedia:Beginnetje.

De allerlaatste tien minuten werd ingevuld door een afscheidstoespraak van de directeur van Arrow Classic Rock, Ad Ossendrijver zelf, etherfrequentie arrow classic rock.

Vanaf tien uur was op die avond echter een heruitzending van de bovenste 15 nummers van de Arrow Rock uit die destijds gepresenteerd etherfrequentie arrow classic rock door Willem van Kooten te horen met af en toe hier tussendoor een vrouwenstem dat in verband met het afscheid van Arrow na ongeveer tien jaar uitzendingen op de middengolf deze heruitzending plaatsvond.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties! Dit terwijl de Nederlandse overheid wel andere bedrijven in allerlei branches hielp.