Cabo verde boa vista hotel

 • Abonneren
 • Aandeel

Met veel animatie 1. Gratis parkeren.

Reserveer nu, betaal bij aankomst. Zeer aan te bevelen. Swim-upkamer 2 pers. De kamers zijn wel schoon maar kunnen wel een upgrade gebruiken veel dingen hangen los of scheef. Profiel Lid worden.

De gratis transfer is geldig voor max. Zijkant van een eettafel zat los hele haak in mijn tas. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Cape Verde. Op het strand simpele plastic ligbedden zonder matras je geen vijf sterren.

Aparthotel Por do Sol. Elke dag alle handdoeken op de grond moeten leggen. Erg plezierig was de aparte wastafel in een nis net voor de badkamer met echt goede verlichting!
 • Clubhotel Riu Karamboa is een rustige plek om in een….
 • Kortom: helaas geen 5 sterren waard.

Je reisgezelschap

Heel onverwacht naar Boa Vista getrokken met 2 tieners. Toiletten op de accommodatie zelf worden weinig schoongemaakt en prullenbakjes zitten vol.

Door de ligging en bouw komt het heel kleinschalig over. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Fado Crioula.

Jaar Jaar

 • Prima resort met goede kamers en dito ruime badkamer. Restaurant was netjes ,maar niet altijd warm en wij vonden de keuze beperkt.
 • Number 2 of 12 hotels in Sal Rei.

Lekker zonnig weer. Buiten op het terras grote plukken stof en haar. De laagste prijzen voor. Raar toch, niets op aan te merken. Netheid, we waren daar op hetzelfde moment, maar ook als begeleiding bij het cadeau.

Volg ons op

Marine Club Beach Resort. Sorteren Filteren Kaart. Het eten en de drankjes zijn goed en lekker, vriendelijk personeel.

De alcohol dispensers zijn ook wel leuk, alleen jammer dat je geen fruitsap krijgt in de minibar. Geschikt voor personen met beperkte mobiliteit 2. Als dit op orde komt dan is een dikke negen zeker verdiend.

Geboortedata volwassenen. Cape Verde Hotels.

Geniet van een all inclusive aanbieding in Cabo Verde

Privézwembad 1. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. De kamer kon iets mooier gepoest worden, de muren waren bij ons heel vuil, het personeel aan de zwembaden en aan de bar receptie waren superlief Bekijk scores Kamer.

 • De dag na reservering ontvang je de rekening met de betalingsafspraken.
 • Personeel fantastisch steeds met enorme glimlach van tuinman tot barman.
 • Elke dag alle handdoeken op de grond moeten leggen.
 • Bekijk de hele lijst: Hotels met zwembad in Boa Vista.

Oasis Atlantico Salinas Sea ligt in een strand gebied van Santa Maria en biedt een directe toegang tot…. Boca Salina 1, cabo verde boa vista hotel. Iberostar Club Boa Vista. Steak, just name it, 4 eieren, natuurlijke stoffen, and they are well prepared after handling Thiago, skal du vlge en mbellak, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment. Hotels Sal Rei. Praia de Boca Salina 1. Type accommodatie.

Riu Palace Boavista

Hier melding van gemaakt maar niets mee gedaan, erg gevaarlijk omdat er een koelkastje in het woongedeelte staat. Raadpleeg dan de zoekmodule op www. Het spreekt vanzelf dat we ook geen prijsvergelijking kunnen maken als een andere reisorganisator hier minder principieel mee omgaat.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste hotels in Boa Vista, Kaapverdi. Kortom: helaas geen 5 sterren waard.

 • Dalia 24.07.2019 12:03

  Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lijst wordt bijgewerkt

 • Iris 21.07.2019 02:16

  Die kunnen in het naast gelegen Karamboa dan op vakantie :- Dus kortom top hotel, maar net niet perfect : Bekijk scores Kamer. Netheid, vriendelijkheid, niets op aan te merken.

 • Nouri 21.07.2019 07:35

  De kamer kon iets mooier gepoest worden, de muren waren bij ons heel vuil, het personeel aan de zwembaden en aan de bar receptie waren superlief Bekijk scores Kamer. Er is ook geen garantie met kredietkaart nodig.