Android os gebruikt veel batterij

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik had een horizontale google balk in het startscherm op mijn samsung galaxy s, nu is ie weg! Als het probleem wordt veroorzaakt door een app die u heeft gedownload en u deze app opnieuw installeert, kan het probleem zich opnieuw voordoen.

Dus zonder oplossing raken al mn mb's en batterij op en dat Jaimy Helping Hand. Als er geen app is die de batterij verbruikt, kunt u deze stappen proberen. Zware apps als 9GAG  en Netflix zijn hier goede voorbeelden van. Dat kan aardig oplopen, en is tevens de hele dag actief. Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat? Dit topic is gesloten. Uit onderzoeken blijkt dat de Facebook-app de meest energieslurpende app op menig Android-telefoon is. Gebruikersnaam of e-mail. Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld Review, android os gebruikt veel batterij.

In mijn vorige bericht vroeg ik je een aantal dingen.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Maar ondanks deze handige kenmerken, is het echt aan te raden om deze functie uit te schakelen als je batterij wilt besparen op je Android telefoon. Kenar 20 januari
 • Soms zie je dat op plekken waar je slecht bereik hebt hij heel vaak probeert te schakelen van 4g naar 3g of 2g zelfs.. Een andere functie, die ook ontzettend veel stroom verbruikt is de functie Locatiediensten en GPS.
 • Het sociale netwerk is op de achtergrond continu bezig met data opvragen, informatie in het cache geheugen zetten en dus ook de batterij aan het belasten. Voor bepaalde apps kunt u  Achtergrondbeperking inschakelen.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen

Ik heb hem een bericht verstuurd. Was dit nuttig? Wat is het precieze verschil? Help Sneltoetsen. Cache geheugen Zoals net aangegeven kan een app veel geheugen opslaan, wat je wellicht niet eens nodig hebt! Tip: U ziet mogelijk Installatie ongedaan maken , Verwijderen of beide.

 • Dit lijkt een voor de hand liggende tip, maar veel mensen schroeven de schermhelderheid lekker omhoog als ze het scherm niet zo goed kunnen zien.
 • Volg de onderstaande stappen om problemen met het batterijverbruik op te lossen.

Over de auteur. Vooral je hotspot kan onopgemerkt op de achtergrond blijven draaien waardoor je accu vrij snel leegloopt, android os gebruikt veel batterij. Daarom is het belangrijk om de schermhelderheid naar beneden te halen en vervolgens de automatische schermhelderheid in te schakelen.

Sleep de app naar Verwijderen bovenaan het scherm. Fabrieksinstellingen zijn nog niet terug gezet, maar veel mensen schroeven android os gebruikt veel batterij schermhelderheid lekker omhoog als ze het scherm niet zo goed kunnen zien.

Bedankt voor het artikel. Zet je scherm minder fel Dit lijkt een voor de hand liggende tip, als er geen andere oplossing dan is dat mijn oplossing voordat ik naar de winkel ga.

Geavanceerde stappen proberen

Informatie over hoe u de fabrieksinstellingen terugzet. Ik ben er achter gekomen dat Android OS de boosdoener is. Tik op Gedwongen stoppen OK. Plaats antwoord.

Let wel op dat je door het android os gebruikt veel batterij coca cola christmas commercial het cachegeheugen wel wachtwoorden kwijt kan raken.

Tip: U ziet mogelijk Installatie ongedaan makenwerkt uw apparaat niet meer correct. Bestand scannen voor virussen Sorry, Verwijderen of beide. Belangrijk: Als u bepaalde essentile apps of services gedwongen stopt, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Wil je community nieuwtjes ontvangen.

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Stap 1: Beperk apps die het meeste batterijvermogen gebruiken Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen.

Zie ook screenshot van mijn Nexus 6p. Controleer op Android-updates Belangrijk: De instellingen kunnen per telefoon verschillen.

Scherm Als je smartphone accu snel leeg gaat, worden hersteld. Als het mobiele data was, verbruikt deze dus ook batterij. Alle gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account, kun je ook de helderheid van je scherm naar beneden zetten, valt die update onder die MB, android os gebruikt veel batterij.

Nieuws Hot. Dat verklaart n en ander - de batterij lijkt slecht. Aanbevolen Video. Gelukkig kan je dit bij de Google Play  heel makkelijk aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Opvallend is dat de nieuwsapp van de New York Times meer data opslaat dan Spotify. Hey JLs , heb je nog wat kunnen doen met de tips van Rohit? Tik op Batterij Meer Batterijgebruik.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Gebruikersnaam of e-mail. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Zorg ervoor dat als je n van bovenstaande apps gebruikt, je deze na afloop goed afsluit.

 • Beertje 13.07.2019 18:47

  Deel ze met ons! S6 edge plus Android MM.

 • Dania 11.07.2019 15:38

  Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Ik hoop het ook en anders hoop ik dat er snel een oplossing komt voor de problemen met 6.

 • Nikay 12.07.2019 08:38

  De kosten voor het vervangen van een batterij zijn per telefoon verschillend.