Actuele toestand op de wegen in nederland

  • Abonneren
  • Aandeel

Rijkswaterstaat verzamelt verkeersgegevens en stelt die als open data beschikbaar. Of bekijk de gegevens van je eigen auto natuurlijk! Meer info verkeerssituatie Spookrijder veroorzaakt ongeluk op A16 Een spookrijder is donderdagmiddag rond

Actuele verkeersinformatie. Vraag nu aan. Bij slecht weer ontstaan vaak de langste files op de Nederlandse wegen. Bij Arnhem is het mogelijk  opnieuw extra druk door afsluiting van N tussen knooppunt Velperbroek en Huissen.

Projectenoverzicht Wegenoverzicht Ongeval en pech Verkeersinformatie Wetten, regels en vergunningen Wegbeheer. Files Het aantal auto's op de Nederlandse wegen groeit, en daarmee stijgt het aantal files in Nederland ook.

Populair in water Actuele watergegevens Maas Scheepvaartberichten Watervergunningen Brug- en sluistijden! Volg ons ook op Twitter: RWSverkeersinfo. Bekijk het op de kaart van Filesnu. Klik hier voor een overzicht van TomTom kortingscodes en aanbiedingen en bestel een autonavigatiesysteem met ingebouwde TomTom Traffic.

Bij slecht weer ontstaan vaak de langste files op de Nederlandse wegen. In de regio Zuid is de zomervakantie voorbij.

Op de Afsluitdijk A7 naar Friesland veroorzaakte een ongeluk bij Kornwerderzand donderdag voor vertraging.

Actuele verkeersinformatie

Verkeersinformatie Ga jij straks het verkeer in? We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Bekijk het op de kaart van Filesnu. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg. Wij laten je zien welke files nu in Nederland staan, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Een weeralarm leidt alleen tot een verkeeralarm als wij verwachten dat het weer extreme vertraging op de weg veroorzaakt. Bekijk dan vooraf goed de verkeersinfo.

Onze organisatie Werken bij Rijkswaterstaat Contact! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan. Uitgelicht in water.

Moet je toch in die periode de weg op, zodat automobilisten hinder kunnen vermijden door bijvoorbeeld een alternatieve route te kiezen. Download app in App Store.

Verkeersinformatie Nederland en Europa :

Informatie over geplande wegwerkzaamheden vindt u onder het kopje Wegwerkzaamheden. Zie ook Files verminderen Vaste uitwijkroutes. In de regio Zuid is de zomervakantie voorbij. Als we extreem veel hinder op de weg verwachten, geven we een verkeeralarm af.

Verkeersinformatie Ga jij straks het verkeer in. Het geeft een overzicht van alle projecten aan de weg die mogelijk hinder kunnen veroorzaken. Bij Arnhem is het mogelijk  opnieuw extra druk door afsluiting van N tussen knooppunt Velperbroek en Huissen? Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan. De weersinformatie is afkomstig van Buienradar.

Actuele files in Nederland:

Check de voertuighistorie en eigenaren via de online kenteken check , of controleer alle belangrijke voertuiggegevens via het gratis kentekenrapport , inclusief diefstal check. Wij geven een verkeeralarm af bij:. Ga naar Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de subnavigatie Direct naar de zoekfunctie Direct naar de inhoud.

Er staan vrijwel dagelijks files rond Amsterdam, files rond Rotterdam en files rond Utrecht. Meer info verkeerssituatie Spookrijder veroorzaakt ongeluk op A16 Een spookrijder is donderdagmiddag rond

Compact en ideaal voor onderweg. Op de Afsluitdijk A7 naar Friesland veroorzaakte een ongeluk bij Kornwerderzand donderdag voor vertraging.

In de interactieve kaart vind je file info. Op steeds meer plekken in op het Nederlandse wegennet staat een file in de ochtend en tegen het eind van de middag of begin van de avond. Er staan vrijwel dagelijks files rond Amsterdam, files rond Rotterdam en files rond Utrecht. Projectenoverzicht Ongeval en schade, actuele toestand op de wegen in nederland.

Er staan vaak files in Nederland die vertraging op jouw route kunnen veroorzaken. Het geeft een overzicht van alle projecten aan de weg die mogelijk hinder kunnen veroorzaken. Schade Maximumsnelheid Geluid langs rijkswegen Veelgestelde vragen.

Meer verkeer

Drukke spits? Net voor Nu 20,- korting.

ANWB File alert. Werk je bijvoorbeeld in de Randstad, dan kun je er bijna niet om heen. Temperatuur Download app in App Store.