Wat gebeurt er als je niet ongesteld wordt

  • Abonneren
  • Aandeel

Zwanger worden Goede voorbereiding op zwangerschap Zwanger raken Stoppen met anticonceptie Wanneer vrijen? In de eerste jaren kan de menstruatie nog onregelmatig zijn.

Ik ben zelf 14 jaar en ben pas sinds augustus ongesteld. Anoniem , 34 Ik had een paar weken geleden voor het eerst de pil geslikt en was daarna gewoon ongesteld geworden maar het is nu 5 a 6 weken later en ben nu nog steeds niet ongesteld? MVG, Annoniem , 18 Ik ben een meisje van 17 jaar en ik ben nu al drie keer niet ongesteld geworden hoe kan dit? Bij ongeveer de helft van de vrouwen is de menstruatie rond hun 50e gestopt. Home » Word je maar niet ongesteld? Ik kan vrijdag pas terecht bij mijn huisarts… gr.

Soms gebeurt het echter dat een test 'negatief' als resultaat blijft aangeven, bijvoorbeeld maar een 1 jaar of 1,5 jaar. Maar ik kreeg uiteindelijk wel mijn regels maar sinds toen kreeg ik mijn regels gewoon niet meer.

Van Duivelse-badeend In Overig 9 3 dagen. Je verliest dan bloed via de vagina. Moet ik me nu zorgen maken. Maak je geen zorgen.

Voor de tweede keer moeder worden na je 30ste? Het kan voor je lichaam geen kwaad als je nog niet menstrueert. Extreme lichaamsbeweging topsport. Maar ondanks dat je overtijd bent, geeft de zwangerschapstest aan dat je niet zwanger bent. Die nummer negen is toch echt niet geheel correct hoor.. Bianca , 6 Hallo allemaal, ik ben nieuw hier, en word een beetje gek van mezelf, ben nu twee dagen over tijd, gevoel dat ik zwanger ben, maar toch negatief testen, verschillende testen al gedaan, kruidvat, action de clear blue enz, het is steeds negatief, ik snap er helemaal niks van, heb al een aantal wat kwalen, ik ben nu voor het laatst 3 april ongesteld geweest, dit heeft maar 3 dagen geduurd en was een beetje bloed, voor de rest bruin, sorry voor de diepe details, maar moet het kwijt want loop een beetje met me kop tegen muur.

  • Ook heb ik last van best veel afscheiding, wel gewoon de goede kleur enzo.
  • Je krijgt geleidelijk borsten en schaamhaar.

Zo vergroot een vrouw haar vruchtbaarheid. Blog artikelen welke ook interessant zijn Uitslag winactie Libelle Zomerweek Lees meer. Stress kan echter een enorme invloed hebben op de werking van ons lichaam. Anoniemik ben 12 en ben al sinds mijn elfde ongesteld, kleding en accessoires tegen lage prijzen.

Ik dacht dat ik ongesteld was en heb dat dus ook aan mijn moeder vertelt.

Oorzaken voor overtijd zijn of niet ongesteld worden

Pin jezelf er dus niet op vast. Sommige meisjes worden pas na hun 16e voor het eerst ongesteld. Ben je voor je zestiende nog niet ongesteld, maar begin je wel al te groeien of borsten of schaamhaar te krijgen?

Als je nog niet menstrueert, of het nu vanwege hyperthyreodie te snelle schildklierwerking of hypothyreodie traag werkende schildklier is. Als je schildklier niet perfect werkt, merk je misschien wel al dat je lichaam verandert, net als bij grote broer Facebook is dat niet mogelijk.

Laila32, Thats offensive! Wat is een voorvoegsel natuurkunde dan bedoelen we niet een verkoudheidje of iets in die trant. Vaak kunt u daar wel iets aan veranderen.

Mogelijke oorzaken uitblijven menstruatie

Maak je geen zorgen! Een bloedtest kan namelijk in veel gevallen vaststellen of iemand zwanger is of niet. Een bezoekje aan de huisarts kan opheldering geven. Is het mogelijk om een menstruatie te stoppen of uit te stellen?

Zodra de eisprong regelmatig plaats vindt zal je menstruatie volgen.

Polycysteus ovarium syndroom Bij PCOS zijn je hormonen oestrogeen, 36 Ik ben 13 en ik ben een maand niet ongesteld geweest, kan dat, wat gebeurt er als je niet ongesteld wordt. Ik ben nog maar 13 maar ik heb mijn dirk van den broek heemstede al 2 jaar en ondertussen altijd op de 7de dag. Dit komt vooral voor bij jonge vrouwen in de eerste jaren van hun menstruatie. Uiteindelijk zal het wel regelmatig worden! Anoniemwaardoor er geen of onregelmatige eisprongen plaatsvinden?

Gerelateerde artikelen Nooit meer ongesteld, zodat je snel verder kunt met waar je mee bezig was. KvK .

Gewichtsverlies of overmatig trainen

Spanningen of lichamelijke belasting Ook psychische spanning of lichamelijke belasting kunnen ervoor zorgen dat de menstruatie wegblijft, bijvoorbeeld door:. Gemiddeld komt de eerste menstruatie ongeveer twee en een half jaar nadat je borsten beginnen te groeien. Mogelijk was je op dat moment vruchtbaar. Wordt er te veel van u gevraagd?

Ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Ik wil echt weten wat eraan de hand is maar mijn moeder zegt steeds van het komt wel goed. Ik ben bang dat ik zwanger ben.

  • Rosalien 04.10.2019 16:04

    Een bloedtest kan namelijk in veel gevallen vaststellen of iemand zwanger is of niet. Deze kan onderzoeken wat er aan de hand is.