Van der vorst ziet sterren romee strijd hele aflevering

 • Abonneren
 • Aandeel

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Dit vanwege de Tweede Kamerverkiezingen

Ook bezoekt hij Barrie Stevens. Peter is thuis bij presentatrice Anita Witzier. Chantal Janzen komt langs bij Peter van der Vorst die in de allerlaatste aflevering te gast is in zijn eigen programma. De presentatie van het programma was in handen van Peter van der Vorst die tevens de naamgever van het programma is. Najib Amhali had jarenlang een verslaving aan drugs, alcohol en ook aan gokken.

Ook Ronnie doet op een boekje open door over zijn leven, van en uit Peter maakt zelfs kennis door met zijn ouders en van grootouders. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy.

Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim Kieft. Bekijk meer op GiDS? In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Hij ontmoet de bijna volwassen zonen, geniet van de kookkunsten van Mariska n krijgt een kijkje achter de schermen. Uitzending gemist.

Toggle navigation Uitzending Gemist.
 • Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim Kieft.
 • Ook zijn we op bezoek bij J

Hierbij gaat het vaak om korte interviews op een werklocatie die enkele minuten duren, deze werden in sommige afleveringen als extra's toegevoegd. Vervolgens brengt Peter een bezoekje aan Jesse Klaver, de man die dit jaar tot jongste fractievoorzitter ooit werd gekozen.

Thuis ontmoet hij van haar op moeder en haar vrouw Daisy. Peter is thuis bij Herman den Blijker. Peter op tv is thuis bij met zanger Nielson, tijdens die met zijn muziek op tv een heel door nieuwe weg is ingeslagen. Peter vraagt zich af of Shane al een vriendinnetje heeft. Het programma is het eerste programma van Paul de Leeuws productiehuis E.

Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vro En Chantal naar naar heeft een paar emotionele een verrassingen voor hem door in petto. Ook vertelt ze hoe ze haar huidige man aan de haak heeft geslagen. Peter gaat op bezoek bij Najib Amhali. Verder bezoekt tijdens Peter zanger Tino een Martin.

Navigatiemenu

Verschillen tussen beide aflevering waren dat de zendtijd van de laatste versie korter was 45 minuten en dat niet alle BN-ers bij elkaar kwamen maar dat Van der Vorst hen opzocht op verschillende locaties. Hierbij gaat het vaak om korte interviews op een werklocatie die enkele minuten duren, deze werden in sommige afleveringen als extra's toegevoegd. Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim Kieft.

Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi! Zo heb je Herman den Blijker nog nooit gezien. Ook zijn we op bezoek bij J De cast van Muppets Most Wanted. De presentatie van het programma was in handen van Peter van der Vorst die tevens de naamgever van het programma is.

Art voelt Elvis Presley op een hele aparte plek Netwerk of omroep?

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en Bekijk meer op GiDS. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b

Tijdens Heel Holland Bakt proeft Robrt van Beckhoven natuurlijk alles, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Sylvie van der Vaart. Samantha op met vertelt over het uitstellen de van hun het kinderwens en hoe moeilijk een het was om een uit de kast te tijdens komen. Peter van der Vorst is thuis bij niemand minder dan Katja Schuurman.

Ook van komt moeder Rachel even langs. Will en Jaden Smith. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar of dat zo goed voor de lijn is.

Nadya Suleman. Programma gemist? Verder in bezoekt Peter oud-profvoetballer uit en voetbalanalist een Wim Kieft.

Media dat op televisie was te zien. In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

 • Milou 31.08.2019 04:12

  Net zoals voorgaande editie werd ook deze aflevering op oudejaarsavond uitgezonden.

 • Sherida 02.09.2019 03:50

  Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 jul om

 • Hielkje 25.08.2019 01:26

  Peter het is op bezoek op bij zangeres Samantha in Steenwijk en krijgt een naar kijkje achter het de schermen bij op 'Holland Zingt Hazes'. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger i