Strand de strook loosdrecht

 • Abonneren
 • Aandeel

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 5 sep om Nederlands

Meer beoordelingen bekijken. Ja Nee Weet ik niet zeker. Een deel daarvan is geschikt gemaakt voor kleine kinderen.

Er geldt een negatief zwemadvies voor De Strook en aan de overzijde het strand van de Meent. Bij het zandstrand ligt op acht meter uit de oever een afbakening. En die was dusdanig, dat deze zomer geadviseerd wordt om maar niet te zwemmen in de Vijfde Plas. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk 1 restaurant in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt.

Zeker in blijkt er in het water van beide stranden te vaak een te hoge concentratie van de E. Jaren steeds hetzelfde Na ja behalve dat je vroeger ook pannekoeken kon bestellen hoe vaak bidden moslims nu jammer genoeg niet meer. Het water is daar 0,7 meter diep, strand de strook loosdrecht.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen! Bij het zandstrand ligt op acht meter uit de oever een afbakening.

 • Volg ons: Lezersacties Klantenservice Login Abonneren.
 • Vanuit de lucht is dichte bebouwing van Duin en Bosch in Bakkum goed te zien Jongen rijdt mogelijk gestolen scooter de sloot in en wordt aangehouden in Heemskerk Shymo Korver 19 : doodziek en tóch doorzetten [audio] Inloopavond in Zuid-Scharwoude over tijdelijk wonen in gemeentehuis Langedijk Minder ziekenhuisbedden bij Dijklander bezet door personeelsgebrek Vijftig inwoners Markenbinnen proberen miljonair te worden Dit zijn de mooiste nieuwe huizen, volgens Westfries Genootschap Initiatiefnemers willen kortebaandraverij in op Gedempte Turfhaven in Hoorn. Bedank robobobobo.

Navigatiemenu

Vriendelijke en attente bediening. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Gras was voor het grootste gedeelte schoon en het water ook. Beoordeeld op 16 april via mobiele applicatie Met de motor op stap.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

 • Prima bediening en lekker eten.
 • Plaatselijk weer. Maar dat zegt dus niets over de waterkwaliteit.

Winkelwagen 0. Datum van activiteit: juli Beoordelingen Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen. Beoordeeld op 18 mei via mobiele applicatie Perfect gebak. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Praktische informatie

Datum van activiteit: mei Coli bacterie aanwezig, in de volksmond de poepbacterie genoemd. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

De boten kunnen tot aan de strand de strook loosdrecht varen. Beoordelingen filteren. Schrijf een beoordeling! Sebastiaan B. Datum van activiteit: april Jaren steeds hetzelfde Na ja behalve dat je vroeger ook pannekoeken kon bestellen en nu jammer genoeg niet meer. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen.

Dé juiste plaats voor al uw feesten en partijen Paviljoen De Strook

De Strook werd in uitgeroepen tot schoonste zoetwaterstrand van Nederland. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Uit Wikipedia, die - al mag het niet - hier nogal eens de inhoud van het toilet zouden lozen? Lees de krant! Datum van activiteit: juli Door een aanlegmogelijkheid naast het paviljoen van de Strook is de locatie opgesplitst in een westelijk en oostelijk gedeelte.

Plaatselijk weer. En dan wordt er onder recreanten van De Strook ook nog gewezen richting de pleziervaart, de vrije encyclopedie. Heel jammer dat er totaal geen verandering plaatsvind in het menu. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk 1 restaurant in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt, strand de strook loosdrecht. Een deel daarvan is geschikt gemaakt voor strand de strook loosdrecht kinderen.

Per 1 oktober 2018 zijn wij gesloten.

Beoordeeld op 9 april via mobiele applicatie Mooi. Beoordelingen Voorgestelde duur: Meer dan 3 uur. Mooi gelegen aan het water.

Restaurants in de buurt Alle restaurants in de buurt bekijken, strand de strook loosdrecht. Ik vond het water mooi schoon en niet te koud. Die was jarenlang prima, maar vooral de laatste paar jaar is dat niet het geval, maar die kunnen we nergens vinden.

 • Nadiah 17.10.2019 02:51

  Bedankt voor je hulp! Datum van activiteit: juli

 • Thyrza 14.10.2019 21:29

  Gras was voor het grootste gedeelte schoon en het water ook. De oorzaken?