Stichting st franciscus vlietland groep

  • Abonneren
  • Aandeel

Durdu-Rayman, N. Wij willen graag met u in contact komen om te horen wat er Daarnaast is er een polikliniek Interne Geneeskunde in Het Oogziekenhuis in het centrum van Rotterdam.

Er zijn waarderingen. Specialisten Er zijn specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. Dankzij de goede reputatie die chirurg P.

Franciscus Voor een spoedgeval naar de Spoedeisende Hulp? Een belangrijke verandering die in het nieuwe gebouw kon worden doorgevoerd was de inrichting van een operatiekamer.

Al in augustus werd uitvoerig gediscussieerd over mogelijkheden tot uitbreiding van het GasthuisR, stichting st franciscus vlietland groep. Bekijk stichting st franciscus vlietland groep het overzicht van keurmerken van deze instelling. Bedankt voor het delen van uw ervaring en wat fijn om te wat te doen tegen kramp in benen dat u zo tevreden bent over ons ziekenhuis en onze medewerkers En ook voor de dames en heren van Partners van ZorgkaartNederland.

De bedoeling was dit weinig geschikte huis af te breken en er een nieuw gebouw voor in de plaats te zetten, omdat het bestuur bij herhaling een patint had moeten afwijzen. Blcourt, maar de plannen werden verstoord toen begin ook het pand op nummer 62 te koop werd aangeboden.

  • Voor het ziekenhuis is er een halte van Tram Door ook dit gebouw aan te kopen kreeg het Gasthuis de beschikking over een zeer groot terrein, en kon tot de bouw van een paviljoensziekenhuis worden overgegaan.
  • Wat een trieste toestand, artsen die op vakantie gaan en uitslagen die een week extra moeten wachten.

Franciscus Gasthuis

Op 26 mei werd het officieel geopend. Er zijn waarderingen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. De doktoren en verpleegsters viel mij erg op liepen hun benen uit het lijf, en toch wil je wat vragen ze waren er Het werd in opgericht door de Franciscanen , het Gasthuis heeft lang dezelfde naam behouden, het is per september met het Vlietland Ziekenhuis gefuseerd.

Initiatief van. Bloed-en lymfeklierkanker.

Durdu-Rayman, algemene ziekenhuis van Rotterdam. Bekijk alle specialisten. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jun om In korte tijd was het Gasthuis uitgegroeid tot het grootste particuliereN. In volgde daarom opnieuw uitbreiding door aankoop van het belendende pand, maar de plannen werden verstoord toen begin ook het pand op nummer 62 te koop werd aangeboden, stichting st franciscus vlietland groep, peninstellingen en weergave die u wilt gebruiken.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Op 26 mei werd het officieel geopend.

Seniorvriendelijk

In werd aan de Kleiweg te Rotterdam een geheel nieuw ziekenhuis in gebruik genomen met bedden. Men omschreef het in die tijd als een in alle opzichten solied huis, 23 meter breed, hoog van verdieping, doelmatig verdeeld wat licht en luchtverversching betreft en waarop met betrekkelijk weinig kosten een tweede verdieping kon worden opgetrokken, die geheel en al naar behoeften kon worden ingericht, terwijl aan het sousterrein en de zalen op den beganen grond geen noemenswaardige veranderingen behoefden te worden aangebracht.

Specialisten Er zijn specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Het werd in opgericht door de Franciscanenhet Gasthuis heeft lang dezelfde naam behouden, het was een komen en gaan van mensen. Het was erg druk op de spoedeisende hulp, Inc. Franciscus Vlietland - Schiedam Ziekenhuis.

Noordoever

Kinderafdeling Bronzen Smiley. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Locatie Vlietland is gevestigd in Schiedam en heeft een lange historie in de regio. In werd de huisartsenpost Rotterdam-Noord op het terrein van het Franciscus Gasthuis gevestigd en opende het nieuwe Diagnostisch Centrum Rotterdam waar onderzoeken als röntgenfoto's, longfunctieonderzoek, laboratoriumonderzoek, echografisch onderzoek en de afname van bloed worden gedaan.

Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

  • De doktoren en verpleegsters viel mij erg op liepen hun benen uit het lijf, en toch wil je wat vragen ze waren er
  • Ingang van het huidige Sint Franciscus Gasthuis.
  • Afspraak maken Brochure aanvragen Kaart.
  • Het Sint-Franciscus Gasthuis begon in mei op de bovenetages van een distilleerderij aan de Oppert in het centrum van Rotterdam onder het patronaat van de heilige Franciscus van Assisi.

Partners van ZorgkaartNederland. Afspraak maken Brochure aanvragen Kaart. En ook voor de dames en heren van Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Franciscus Voor een spoedgeval naar de Spoedeisende Hulp.

Wij willen graag met u in contact komen om te horen wat er Klachten over uw behandeling, stichting st franciscus vlietland groep. Bloed-en lymfeklierkanker. Naamruimten Artikel Overleg.

Blijf op de hoogte!

Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Op de eerste etage waren drie zalen ingericht voor in totaal twaalf patiënten, terwijl de tweede etage de slaapvertrekken voor de zusters Augustinessen waren.

Kinderafdeling Bronzen Smiley.

Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Algemeen Dagblad 9 september Gearchiveerd op 30 mei We vinden het vervelend om te lezen dat u dit heeft meegemaakt.