State of independence donna summer remix

 • Abonneren
 • Aandeel

Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. State Of Independence Long Version. Donna Summer - State Of Independence.

In de VS werd het nummer eerst niet uitgebracht, maar wel door enkele radiozenders gedraaid als import uit Europa. Protection 2. Het werd een wereldhit en de eerste platina maxisingle in de Verenigde Staten. Al teruggekomen op dat ene goede voornemen? No more tears Enough is enough. In , een derde versie van het lied - retitled "Spiritual High State of Independence " - werd opgenomen en uitgebracht als een single van Moodswings , met zang van The Pretenders lead zangeres Chrissie Hynde.

Jon Anderson Vangelis.

Hail the Queen. State of Independence Murk-a-dub Dub 8. Tracklist 23 1. Rumour Has It. I love you. In gaf ze een aantal spetterende shows tijdens de 'Night of the Proms' concerten.

I Feel Love. De zangeres, die bekend is van hits als ´Last Dance´ en ´MacArthur Park´ probeerde de laatste jaren haar ziekte geheim te houden, maar de fans wisten al lang dat er iets mis was. Het nummer sloeg in als een bom.

Navigatiemenu

Eyes [Jellybean remix edit]. Ze trad op in verschillende programma's. Tracklist 23 1. Shut out. The Wanderer. State of Independence Creation Mix 3.

Haar eerste album op het Geffen label 'The Wanderer' werd een grote hit, dit geldt ook voor de titeltrack. Auto Login. Hiermee trad ze in de 21e eeuw steeds meer naar buiten. Tracklist 19 1. Het was haar eerste doorbraak als paypal vraagt om creditcard, dankzij optredens met de singles Lady of the Night en The Hostage in de in die state of independence donna summer remix satirische en vaak controversile televisieshow Van Oekel's Discohoek van Dolf Brouwers alias Sjef van Oekel?

Productbeschrijving

Ze staakte haar opleiding en werd leadzanger van een psychedelische -rockgroep, Crow. Looking Up 2. Auto Login.

Walk away. Hedendaagse …   meer. Ondanks de titel van het album stond er n nummer op welk niets met gisteren te maken had, het monumentale 'I Feel Love'. Een aantal radiozenders boycotte de single echter wegens de obscene geluiden.

I'm Free Extended Mix.

Gerelateerde artikelen

Protection 2. Source Authors Original. Het totaalplaatje van Summer zorgde ervoor dat ze uitgroeide tot de ultime Disco Diva.

Nog jeans centre eindhoven telefoonnummer 6 sterren waard!!. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Het genre dook eerst op in de Amerikaanse homoscene. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Shut out. Het haalde de 2e plaats in de singles charts en werd een danceclub sensatie toen Moroder er een 17 minuten durende remix van maakte?

This time I know it's for real, state of independence donna summer remix.

Da hat sie mich voll überrascht. Bovendien werd Nederland in die tijd als belangrijk trendsettend land gezien voor de popmuziek. Er ontstond een gerucht [1] dat Summer zich tegen homoseksuelen had uitgelaten, wat nooit echt is bewezen en zelfs publiekelijk door haar is ontkend.

Tracklist 2 1. Lady of the night. When love cries [single version remix].

 • Fabienne 12.09.2019 14:29

  The Woman in Me 2. Puntengemiddelde: 4.

 • Taro 13.09.2019 00:15

  Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Hedendaagse …   meer.

 • Yassine 13.09.2019 10:30

  State of Independence N. Could it be magic.