Restaurant villa welgelegen groenlo

  • Abonneren
  • Aandeel

Over Marleen Brekelmans. Kom ook eens genieten op ons ruime terras of onder onze veranda terwijl de kinderen spelen en schommelen in de oevertuin.

Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen zelf aan de slag een DIY-gerecht. Door deze ambiance de vriendelijke medewerkers en het bovengemiddeld prijsniveau worden ten aanzien van de gerechten verwachtingen gecreeerd die wat ons betreft niet worden waargemaakt.

Met name de hoofdgerechten kunnen qua smaak verfijnder en qua opmaak subtieler worden samengesteld. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Is dit een Midden-Europees restaurant? Je vindt onderweg prachtige plaatsjes als Winterswijk waar het interessant is om even af te stappen bij Villa Mondriaan; een museum over de jonge jaren van schilder Piet Mondriaan.

Ruurloseweg 1, KA Groenlo Nederland. Met vrienden hebben we van procent naar graden voor een lunch bij "Welgelegen" en hebben daar geen spijt van gehad. Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Diner? Profiel Lid worden. Ruurloseweg 1nog eens, contacteer ons dan op privacymedialaan.

Je start de route bij Welgelegen.

Klassieker en fijne proeverijen

Neem hier eerst even plaats op de mooie veranda, voordat je op de fiets stapt. Als u weer in Groenlo aankomt neem dan de tijd om het charmante vestingstadje Groenlo te bekijken. Welgelegen, mooie verbouwde villa en botenhuis. Dan kies je voor het sfeervolle boothuis. Bedank duontims. Bedank 1Wandelaar.

Artboard Created with Sketch. Marleen Brekelmans? Het is daarmee het meest noordelijke broedgebied van de vogel. Matig 4. Vreselijk 2.

Stoer & stijlvol

De ontvangst prima. Is dit uw vermelding? Tijd van het jaar.

Restaurant Welgelegen Groenlo Geniet van de smaken van de seizoenen. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief! Reserveer een tafel, restaurant villa welgelegen groenlo. Plan dan je lunch, borrel of diner in bij Stadscaf en Boothuis Welgelegen.

Schrijf een beoordeling. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 8!

Hier worden dan ook de lekkerste borrelplanken bereid. Beoordeeld op 15 maart via mobiele applicatie Tip: McDonalds in Groenlo. TIP: Maak er een bijzondere dag van en ga met een lelijk eendje van Duckstoer  op pad en breng een bezoek aan het Stadscafé. Eigen kas met groentes en kruiden. Maar ook het snicker taartje als dessert ligt

Ja Nee Weet ik niet zeker! Bedankt voor je hulp. In de restaurant villa welgelegen groenlo. Datum van bezoek: juni Je ziet er onder meer de Oude Calixtuskerk die tussen en werd gebouwd. Verrassende gerechten en sfeervolle inrichting. Welkom bij Welgelegen. Waarderingen en beoordelingen 4,0  76 beoordelingen!

Restaurant

Een tafel reserveren. Met name de hoofdgerechten kunnen qua smaak verfijnder en qua opmaak subtieler worden samengesteld. Het mooie pand van Welgelegen zal je bij binnenkomst blij verrassen… stap gewoon eens binnen en ervaar de Achterhoekse gemoedelijkheid!

Restaurant Welgelegen Groenlo. Ontdek de details in de vertrouwde villa en de nieuwe serre, kas en oevertuin! Vaargeluk bij Welgelegen Groenlo?