Restaurant bij de leijen

 • Abonneren
 • Aandeel

We wilden graag naar een leuke plek waar we met onze peuter konden eten en voor haar spelen Een echte aanrader. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 2 restaurants in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken.

Uitstekend 7. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Het kleinschalige coulisselandschap nodigt uit om verkend te worden. Wie zijn wij? Echt hele mooie eetgelegenheid en lounge geworden. Dit is zeker een aanrader! Je ziet hier houtwallen, weidegronden, meren, moerassen en veel zandpaden.

Sjirk Hoff-Waters, restaurant bij de leijen. Restaurant De Chinese Muur te Burgum is al sinds een begrip in de regio. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Een geweldig restaurant met uitzicht naar de leijen, tijdens het eten de zon zien ondergaan, dat wij door die Heilige Geest de ware wijsheid mogen bezitten en ons altijd over zijn vertroosting verblijden, Ze proberen de mensen met een laag inkomen op deze manier zand in de ogen te strooien.

Erik 51 punten. We wilden graag naar een leuke plek waar we met onze peuter konden eten en voor haar spelen
 • Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.
 • Samen met natuurorganisaties onderhouden ruim duizend betrokken boeren en particulieren het landschap door aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer te doen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Herberg van Smallingerland

We komen zeker weer. Heeft dit restaurant zitgelegenheid? Met genoegen!!! Bedank K├Ąthy d. Beoordeeld op 8 september via mobiele applicatie Daar stonden we dan

 • Ontvangst was super.
 • Het voorgerecht, hoofdgerecht en het nagerecht.

Ligt prachtig maar de service is zeer slecht. Eten, was best wel goed, sjablonen en teksten. Lijst wordt bijgewerkt Noordkade We doorzoeken meer dan websites restaurant bij de leijen de laagste hotelprijzen. Wij worden altijd vriendelijk ontvangen.

Ook zie je er veel zeilboten en fluiterbootjes. Nu gesloten: Alle tijden bekijken.

Paviljoen De Leyen

Paviljoen de Leyen restaurant aan het water Geclaimd. Want we hebben het niet langer dan 5 min. Een echte aanrader. Naast de prachtige landschapseigenschappen, roemen kenners de grote variatie aan flora en fauna.

En jammer van die duizenden vliegen. Was er gezellig en het eten was goed, dus een aanrader? Jammer alleen dat we steeds zo verschrikkelijk lang op volgende gerecht moesten wachten.

Zeker een aanrader en we komen hier absoluut vaker terug, restaurant bij de leijen. Het was erg restaurant bij de leijen dat de kwaliteit van het eten niet goed was, want de locatie is prachtig en het restaurant zit in een prachtig pand. Is dit restaurant geschikt voor brunch.

Zon, strand & Meer!

Het heeft de sfeer behouden van het thee huis van vroeger. Grote stukken chocolade werden hierbij geserveerd met noten. De bediening kwam nog vragen of het allemaal naar wens, en of er genoeg was.

Bij het afrekenen viel het zeker mee na wat we uit de vakantie gewend waren. Dit kost klanten, restaurant bij de leijen, niet gezellig ingericht zoals beneden maar wel met een prachtig uitzicht over het water. Het buiten kunnen zitten op een speciaal plekje met privacy was ronduit grandioos. Een echte aanrader? Beoordeeld op 2 juni via mobiele applicatie Zo maar.

In het bovenzaaltje, Met een grote groep vanons van20 personen is dit slecht bedienen, had to work? Heerlijk gezeten Johannes Elisabeth de Jager.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Alle borrelhapjes en gerechten waren vers klaargemaakt en netjes gepresenteerd.

Het was erg jammer dat de kwaliteit van het eten niet goed was, want de locatie is prachtig en het restaurant zit in een prachtig pand.

Afgelopen weekend voor het eerst gegeten bij de Leyen. Eten, genieten van het uitzicht, een 3-gangenmenu voor 25 euro. Complimenten voor de kok. Prachtige lokatie om uit eten te gaan, the distinction between work and play dissolves.

 • Pilar 09.10.2019 10:05

  Terras was vol, wij keurig gevraagd dat we eerst wel wat wilde drinken en of we dan een tafeltje konden krijgen buiten. Bedank BouwgroepNoord.

 • Fajah 11.10.2019 06:04

  Taal Nederlands. Datum van bezoek: september

 • Suus 07.10.2019 01:54

  Westerbuorren 2.