Naam op deur kinderkamer hout

 • Abonneren
 • Aandeel

Plak bijvoorbeeld de naam van je kindje boven de wieg of op de deur. Bezig met laden Behangdier Placemats om te kleuren.

Wat een leuk idee! Of je koopt ze gewoon al helemaal gepimpt. Naambord Beer 17,5 x 10,5 cm Bartolucc. Decoratie bordje Kikker hout 14 x 14 cm. Een ideale accessoire om de babykamer van de pasgeboren spruit persoonlijk te maken. Of zoek houten namen op alfabet.

Behangtak Extra's bij boom en tak. Verkrijgbaar in verschillende kleuren n elke letter is uniek, naam op deur kinderkamer hout. Heb je een multicolour kamer. Lees hier enkele tips om je letters te lakken. Naambord schildpad hout 29 x 13 cm Bar. Dan zijn er ook houten letters die van een tekst n geheel maken, naam op deur kinderkamer hout.

Je kunt er dus helemaal zelf van maken wat je wilt. Of op de zijkant van de commode of het ledikantje.
 • Te denken aan geschenken en collector´s items zoals: woonaccessoires en kinderkamer decoratie zoals klokken, fotolijsten, lampen, naambordjes. Het mdf is hartstikke leuk om helemaal naar je eigen smaak te schilderen, stofferen of behangen!
 • Heb je een multicolour kamer.

Geef de kinderkamer een persoonlijk tintje met een naambord van hout

Ze zijn ook verkrijgbaar in mini formaat. Voor een persoonlijke toets kan je ook een passend lettertype kiezen. Klik op een foto om direct naar de behangdieren te gaan. Inloggen Nog geen klant? Zo zijn er ook letters van nog onbewerkt hout.

 • Magneetbord Hond op een bot 15,5 x 14 cm.
 • Zo wordt de slaapkamer voor jouw kind echt zijn of haar eigen kamer en geeft het de kinderkamer een erg bijzonder persoonlijk tintje. In de winkelwagen.

Meer informatie. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Ontwerp zelf je naam op deur kinderkamer hout houten wanddecoratie op de muur? Elk product is gemaakt op basis van een origineel ontwerp en is met de hand afgewerkt. Voor een persoonlijke toets kan je ook een passend lettertype kiezen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren n elke letter is uniek, naam op deur kinderkamer hout?

Hieronder kunt u uw voorkeuren aangeven.

Al onze stickers zijn geschikt als deursticker

Een deurposter bestellen Bij ieder artikel staat een keuzemenu weergegeven. Daarmee blijven ze goed plakken. Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid.

Naambord baby aan boord jongen 20,5 x

Tags baby hout kinderen letter wanddecoratie. Bij het samenstellen van de letters kun je kiezen uit heel veel voorbeeldnamen!

De letters van 20 cm hoog zijn erg leuk voor op de muur. Je geeft aan welke letters je wil en met welke stofjes je ze bekleed wil hebben? Toon alle inspiratie tv meubel elektrische haard.

Voor gedecoreerde handgezaagde letters en meer!

Letters kopen   Snijplank kopen   Contact   Informatie   Levering. Naambord schildpad hout 29 x 13 cm Bar. Op een geverfde deur in gebroken wit geeft dit een bijzonder mooi effect. Muursticker eigen naam met sterren.

 • Een ideale accessoire om de babykamer van de pasgeboren spruit persoonlijk te maken.
 • Plak bijvoorbeeld de naam van je kindje boven de wieg of op de deur.
 • Dat kan perfect met MDF letters.
 • Bezig met laden

Magneetbord lieveheersbeestje van hout 1. Een standaard deur zit tussen de 73cm en 80cm breed! Naam op deur kinderkamer hout de bijgeleverde handleiding plakt u in een handomdraai de muursticker op de muur. Magneetbord Hond op een bot 15,5 x 14 cm. Plak bijvoorbeeld de naam van je kindje boven de wieg of op de deur. Magneetbord poes met vis 17 x 13,5 cm. Het mdf is hartstikke leuk om helemaal naar je eigen smaak te schilderen, stofferen of behangen.

Muurstickers: voor elk wat wils

De slaapkamer is voor jouw kind zijn of haar eigen domein, echt een fijne speel- en slaapplek. Wat een leuk idee! Naambord Beer 17,5 x 10,5 cm Bartolucc.

Houten letters zijn perfect voor de decoratie van de baby of kinderkamer? Houten letters voor de kinderkamer Houten letters zijn perfect voor de decoratie van de baby of kinderkamer.

Bestel hier uw letters Deurletters Ook kan je de houten letters tegen de deur van de kinderkamer bevestigen.

 • Conchita 08.10.2019 01:12

  U kunt kiezen uit letters van 20 cm hoog of letters van 12 cm hoog.

 • Francois 09.10.2019 18:58

  Ze zijn ook heel licht van gewicht en kunnen dus heel veilig worden opgehangen aan de deur of muur, zonder dat de kans bestaat dat ze eraf zullen vallen.