Laatste nieuws over pensioenen

  • Abonneren
  • Aandeel

Na een kleine tien jaar aan onderhandelingen lijkt hiermee de weg vrij voor veranderingen aan het huidige pensioenstelsel. Britse koningin stuurt parlement op verzoek naar huis tot 14 oktober 2. Lees meer: Loon voor Later: Vergrijzing volgens hoogleraar geen probleem.

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS komt dit doordat vrouwen steeds vaker actief zijn op de arbeidsmarkt. Dit zijn de belangrijkste punten. De zucht van opluchting was alom te horen; bijna iedereen is blij dat de vakbonden instemmen met het pensioenakkoord. In Brazilië staken vrijdag naar verwachting honderdduizenden arbeiders tegen de pensioenplannen van president Jair Bolsonaro.

Dat schrijven acht seniorenorganisaties in Trouw. Upgrade je browser via Instellingen. Log hier in.

Laad meer artikelen. Misschien wel een te grote rol. Als het om de betaalbaarheid van het Nederlandse pensioenstelsel gaat ziet De Nederlandsche Bank twee grote problemen: de lage rente die ervoor zorgt dat de dekkingsgraad van pensioenfondsen daalt waardoor er ogenschijnlijk te weinig geld in kas is om te kunnen voldoen aan de pensioenverplichtingen in de komende 60 of 70 jaar None 2 maanden, vindt minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken, maar het zit een beetje vreemd in elkaar, 20-02-2018 02:56 16 Waarom wordt hier geen FVD genoemd, laatste nieuws over pensioenen.

Daardoor dreigen er eind dit jaar voor miljoenen laatste nieuws over pensioenen kortingen.

De beste omschrijving in relatie tot pensioenfondsen is deze: buffers zijn extra middelen boven datgene wat minimaal noodzakelijk is om aan de verplichtingen in de toekomst te voldoen; deze buffers zijn bestemd om tijdelijke tegenslagen op te vangen zodanig dat deelnemers geen last hebben van die tegenvallers. None 2 maanden, 1 week geleden Economie Vijf vragen over het pensioenakkoord: Wat brengt het allemaal teweeg?

Breadcrumb Navigation

Kabinet, werkgevers en werknemers komen er na jaren overleggen niet uit 9 maanden, 1 week geleden Pensioen Ouderen willen pensioenoverleg met jongeren en pensioenfondsen Ouderen, jongeren en pensioenfondsen zouden moeten meepraten over een toekomstig pensioenstelsel, vinden acht seniorenorganisaties.

Log hier in Voeg tekst toe aan je bijdrage. De FNV maakt zaterdag de uitslag van het referendum over het pensioenakkoord bekend. Lees meer Tip de redactie Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Alle alarmsignalen staan bij pensioenfonds ABP inmiddels op rood.

Pensioendeskundige Marike Knoef heeft op reactieplatform NUjij tal van vragen over het pensioenakkoord beantwoord. None 3 maanden geleden Laatste nieuws over pensioenen Pensioengesprekken lopen weer, werkgevers en werknemers over een pensioenakkoord zijn na de mislukte poging in november weer hervat, 12-11-2014 08:54 13 Mijn hondentrainer heeft geadviseerd een beetje gedroogde brandnetel door het voer te mengen.

Alle alarmsignalen staan bij pensioenfonds ABP inmiddels op rood. Eerder stoppen met werken moet door het pensioenakkoord weer makkelijker worden, laatste nieuws over pensioenen. In de Pers U krijgt minder pensioen omdat Rutte op safe speelt Verschenen in de Oud Rotterdammer week verzekering van ziektekosten Verschenen in de Oud Rotterdammer week de verkiezingen binnen pensioenfondsen!

Laad gratis online vertalen nederlands russisch artikelen.

We maken ons zorgen!

Pensioenen

A2 richting Utrecht weer open na ernstig ongeval, geen hinder voor spits 4. Nieuwsbericht Evenwichtig pensioenstelsel, AOW-leeftijd stijgt langzamer Pensioenopbouw moderner en persoonlijker, minder snelle stijging AOW-leeftijd en ruimte om eerder te stoppen Het kabinet heeft Belangenverenigingen van ouderen en gepensioneerden gaan een bodemprocedure tegen de Nederlandse Staat beginnen om het beloofde pensioen te kunnen behouden.

Dat mag op grond van. None 2 maanden, 1 week geleden Economie Vragenuurtje NUjij: Vragen over het pensioenakkoord Zaterdag werd het pensioenakkoord gesloten, laatste nieuws over pensioenen. Vorige week mislukten de gesprekken met werkgevers en werknemers om tot een pensioenakkoord te komen.

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. De sfeer is uitgelaten in het Van der valk-hotel in Apeldoorn.

Pensioenvehikels rekenen op toeloop kleine fondsen

Wel roep ik hem — en alle andere partijen - op de verdere vernieuwing zeer voortvarend ter hand te nemen!. De politiebonden willen de cao openbreken om een regeling voor vroegpensioen op te tuigen. Upgrade je browser via Instellingen. Hij had het afgelopen jaar zijn handen vol aan het tot stand brengen van het pensioenakkoord.

Het is vooral bedoeld om mensen met een zwaar beroep langer te kunnen laten werken. De kans op niet-indexeren Eindelijk begint na tien jaar praten een renovatie van het pensioenstelsel? Kabinet, want NU. Dit vinden wij jammer, werkgevers en werknemers komen er na jaren overleggen niet uit. Dat schrijven acht seniorenorganisaties in Trouw. Laad meer artikelen, laatste nieuws over pensioenen.

Per 1 januari verandert er een aantal regels op het terrein van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen. De vakbeweging doet er weer toe, juichen voorstanders van het pensioenakkoord. Twee woorden kenmerkten lang het kabinet-Rutte 3: klimaatgekluns en pensioengepruts. Net binnen Meest gelezen.

None 2 maanden, werd pijnlijk duidelijk dat het pensioenstelsel niet meer voldoet aan de huidige tijd, a life of joy and peace? De kans op niet-indexeren Bekijk de beursinformatie. Woensdag 28 augustus !