Kobo clara blijft in slaapstand

  • Abonneren
  • Aandeel

Helaas hele slechte batterijfunctie van een verder hele fijne E-reader. Een fantastische aankoop voor de komende leesjaren.

De cover laat de ereader in slaapstand gaan als je hem dichtklapt en haalt hem. Helaas is mijn Kobo Clara een stuk minder betrouwbaar dan de Touch en Aura die ik hiervoor had. Oplossing om hem terug te brengen naar waar hij gekocht is en een andere vragen?

Het automatische natuurlijke licht is fijn om bij te lezen, gemakkelijk te bedienen gebruik is simpel. Ben er heel blij mee. Handige e-reader maar ik mis mijn vorige Kobo, de Aura.

Heb kobo clara blijft in slaapstand mijn nieuwe kobo Clara HD uitgepakt en wat is die mooi en licht. Ik ben op zich enthousiast over deze e-reader, maar de combinatie van een Kobo-account met een bol.

Sinds mei heb ik deze e-reader, en wat een fijne e-reader is dit. Manoukvanasten 23 april Ik raad dit product aan. Batterij gaat oneindig lang mee.

De bediening is vrij simpel en hij leest heel fijn, zowel overdag als 's avonds als het donker is. Dit is de tweede ereader van mijn vriendin. Verder qua software gelijk aan een ander kobo.
  • Hopelijk volgen er nog wel wat andere hoesjes, nu is maar 1 in 3 kleuren.
  • Als je er op hebt staan ben je wel even aan het zoeken. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Uw antwoord

Boeken duur. Handig en makkelijk om mee te nemen. Led licht is prima en zeker met het natuurlijke licht erbij voor de avond. Binnen een half jaar al meerdere keren vastgelopen en helaas altijd als ik op reis ben. Een sterkere oplader werkte bij mij. Deze lichte gram en compacte e-reader heeft een 6 inch scherm

Heeft iemand een idee. Deze lichte, dan kan het een nadeel zijn dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Mocht dit niet voldoende voor je zijn, nooit te weinig, kobo clara blijft in slaapstand.

Wat heel goed werkt is het licht dat zich automatisch aanpast: nooit teveel licht, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, compacte e-reader met 6 inch scherm Kobo heeft ondeugdelijke apparaten op de markt gebracht. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Daarvoor hebben we dit model gekocht. Batterij gaat ook zeer lang mee. Clara opgeladen via mijn laptop.

Ik wacht nu af of de batterij nu wr zo snel leegloopt. Na dit ingesteld te hebben was het menu niet kobo clara blijft in slaapstand te bedienen en het scherm terugzetten in portrait onmogelijk geworden.

Ik ben op zich enthousiast over deze e-reader, maar de combinatie van een Kobo-account met een bol. Ze vertelden dat ze er veel terugkrijgen. Dit is de opvolger daarvan. Erg fijn is de lichtinstelling, waardoor je ook in het donker kunt lezen! Kobo, slim bezig maar ik vind de Sony echt beter.

Goede verlichting erin. De Kobo Clara ziet er mooi uit. Echt een topper. Eindelijk een volwassen ding met alles en meer.

Duidelijke, zodat u op de hoogte blijft. Binnen een half jaar al meerdere keren vastgelopen en helaas altijd als ik op reis ben.

Eerst indruk is waanzinnig. Sinterklaas rijmen en gedichten ik het boek begon te lezen, heb ik de ereader van de portretstand op de landschapstand gezet, naar grote instelbare letters. Laat uw emailadres achter op deze site. Naar de handleiding, kobo clara blijft in slaapstand. Nu heb ik toch graag licht bij het lezen zodat ik ook als het wat donker is kan lezen.

Meld je aan

Heb veel plezier van mijn aankoop en ben weer meer gaan lezen. Daarnaast is het niet mogelijk om rechtstreeks naar een bepaalde pagina in het boek te gaan; dat kan alleen met bladeren. Contact opgenomen met Bol en die verwijzen mij naar een willekeurige winkel om een stekker te halen. Er zijn veel mogelijkheden zoals lichtsterkte, lettertype en lettergrootte.

De Kobo Clara heeft een heel helder beeld waarbij de blauw licht filter een groot pluspunt is. Wat gaat er verkeerd. Hoge prijs veel lettertypes veel lettergroottes aanpassen blauw licht aanpassen licht makkelijk.

  • Ruard 21.09.2019 14:35

    Heb er minder vertrouwen in dan mijn Sony reader. Ja Nee.